ATV Ankara'nın Dikmen'i - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fragman yine çok iyi ya. :F Merakla Cumartesi'yi bekliyorum. :Z

@Bully bu hafta AB'de de 2. Olacaktır dizi. 😎
Taksiciyle muhabbetinde kahkaha attım. :D Dikmen köpek gezdirirken de ilginç şeyler olacak gibi konusunu açmıştın zaten. :D Küçük Ağa'da full Dikmen tanıtıldı uçacaz inşallah bu hafta. :Z

Çok başarılı adam ya. :D Ankara'lı arkadaşlarım konuşurken güldüğüm kadar gülüyorum. :D

Espriler cidden çok başarılı şans vermelisin cidden bence diziye. Biz ailecek kahkahalarla izliyoruz. :D Her zaman olmuyor böyle komediler..
@OzaN izlemiştir ya, elitliğini bozmamak için böyle diyor bence. 😛
Bilmem, belki açarım yarın akşam. :D
Aç aç süper dizi. :)
Taksiciyle muhabbetinde kahkaha attım. :D Dikmen köpek gezdirirken de ilginç şeyler olacak gibi konusunu açmıştın zaten. :D Küçük Ağa'da full Dikmen tanıtıldı uçacaz inşallah bu hafta. :Z
Köpek haberini ben de tanıtım yaptım forumda. :Z

@OzaN izlemiştir ya, elitliğini bozmamak için böyle diyor bence. 😛

Aç aç süper dizi. :)

Köpek haberini ben de tanıtım yaptım forumda. :Z
Herkes Gani'ye ve Kanal D'ye olan elem kederini akıtmıştı konuda. :A Gereken cevap verilecek hepsine Perşembe sabahı inşallah. :Z

Gülse ile Gani aynı kanalda olmaz demiştik eskiden bir konuda, Atacan da atv`de olmuştu demişti. Yine bir ilk gerçekleşiyor. Gülse ile Gani aynı kanalda. :A

Maalesef. :T Küçük Ağa'da full Dikmen yayınlandı nerdeyse. :A
Diyorum ya 13 reytinglik dizinin arasında yayınlanmaz. :bağır:

Gülse ile Gani aynı kanalda olmaz demiştik eskiden bir konuda, Atacan da atv`de olmuştu demişti. Yine bir ilk gerçekleşiyor. Gülse ile Gani aynı kanalda. :A

Diyorum ya 13 reytinglik dizinin arasında yayınlanmaz. :bağır:
Yalan Dünya Çarşamba olsa yaşadıydı aslında totalde 4 ab'de 7 kesindi bence. :A

@OzaN Dikmen'in "Bize Her Yer Şanzelize" şarkısı hakkında ne düşünüyorsun? :D

Son düzenleme:
Tükenmez Kalem ekibi değişmiş sanki, Emre Bülbül, Özlem Aybek zaten vardı da diğer 3 ismi çıkaramadım. :)