Netflix House of Cards 1. Sezon Yorumları

11.bölümü izledim

Bu kadarınıda beklemiyodum ne bölümdü şok içinde kaldım resmen. Müthiş bir dizi izlemeyen çok şey kaçırır.:)

Peter Russo'ya yazık oldu. çok iyi niyetli ve duygusal biriydi ama görüyoruz ki politikada bunlara yer yok.

Frank yaptığı entrikalarla başkan yardımcısını Russo'nun yerine eyalet başkanlığına aday göstertecek onun yerinede Linda'nın yardımını alarak kendisi Başkan Yardımcısı olmak istiyor.:)

Bu arada Claire evine döndü.:)

10 puanı hakediyor ama önümüzdeki bölüme saklayalım 9.5/10

@Forumdash @OzaN @destere

11. bölümü izledim

peter russo en favori karakterimdi .. başarılı olmasını istiyordum bir çok eksik yönüne rağmen insani yönü çok fazlaydı onuda öldürdüler dizide izlemek istediğim başka karakterde kalmadı dizide onun çıkması hiç hoş olmadı

frank ın devamlı belaltı vuruşlarının üçkağıtlarının başarıya dönüşmesi pekde hoş değil ..

11. bölüm bence efsane bir bölümdü.

Peter Russo'yu ben de seviyordum. Frank'i de bu kadar zalim biri yaptıkları için kızdım senaristlere bölümü izledikten sonra ama işte politikacılarının sınırlarının olmadığını iyi anlatmışlar. :)

Bölüm bence efsaneydi çünkü her şey iyi kurgulanmıştı ağzım açık izlemiştim bölümü. Her ne kadar yukarıda yazdığım kızgınlığı yaşasam da dizinin gerçekten en sağlam dizilerden olduğunu anlamamı sağladı bölüm. Gerçekten zekiceydi. :)

Peter Russo'yu ben de seviyordum. Frank'i de bu kadar zalim biri yaptıkları için kızdım senaristlere bölümü izledikten sonra ama işte politikacılarının sınırlarının olmadığını iyi anlatmışlar. :)

Bölüm bence efsaneydi çünkü her şey iyi kurgulanmıştı ağzım açık izlemiştim bölümü. Her ne kadar yukarıda yazdığım kızgınlığı yaşasam da dizinin gerçekten en sağlam dizilerden olduğunu anlamamı sağladı bölüm. Gerçekten zekiceydi. :)

bölümün sağlamlığına yada politikacıların çirkef yüzünü göstermiş olmasına bişey dediğim yok bencede çok güzel bölümdü ama her bölümde merak ettiğim karakterlerden biri peter russo ve çocuklarıydı onuda öldürdüler şimdi neyi merak edip takip edeyim öyle bir boşlukta kaldım :)

bölümün sağlamlığına yada politikacıların çirkef yüzünü göstermiş olmasına bişey dediğim yok bencede çok güzel bölümdü ama her bölümde merak ettiğim karakterlerden biri peter russo ve çocuklarıydı onuda öldürdüler şimdi neyi merak edip takip edeyim öyle bir boşlukta kaldım :)
Şimdi ne desem spoiler olacak bize yetiştikten sonra tekrar konuşuruz. :):)

Bölüm o kadar güzeldi ki 12.bölümü izlemeye kıyamadım.:)

12.ve 13.bölümü izledim

İki bölümde müthişti ama bir 11'inci bölüm değildi.:)

Sonunda Frank Başkan Yardımcılığını aldı.:)

Bu Janine ve Zoe tehlikeli Olmaya Başladı.Fakat Frank kolay lokma değil.Bana Bunlardan Sıyrılacak Gibi Geliyor. Zoe salağına bir çift lafım var. kimle uğraştığını ve elinde çıplak fotoğrafların olduğunu unuttun galiba; kalkıp adamın kuyusunu kazacak işleri kurcalıyorsun. durumu çaktığı anda önce sana son kez çakar, sonra da tabutuna çivi çakar.:)

Son olarak bu Claire'nin terleme belirtileriyle (hatta Farnk imada da bulunmuştu)menopoza girdiğini sanıyorduk:çocuk yapmaya karar verdi galiba.:)

10 puanı son iki bölüm haketmedi maalesef,Keşke 11'inci bölüme 10 puan verseydim.:)

Puanım 9/10

@Forumdash @OzaN @destere

Hanibal'ı izleyemedim ben.Orange Is the New Black'ı izledim bu akşam da Black Sails ve Resurrection'ı izleyeceğim.:)

ben bu akşam hannibal ın ikinci bölümünü ve black sails izleyeceğim yarın ise house of cards ın 13. bölümünü ve resurection izlerim ..

ve 13. bölüm birinci sezon finalinide izledim ..

frank ve raymund tusk arsındaki çekişme şimdilik berabere sonuçlandı gibi frank başkan yardımcılığını aldı gibi.
claire in işten kovduğu kadınla başı belada..
frank ın kilisede dua edermiş gibi yaptığı sahne ilginçti ..