zaten dediğimde tek sefere mahsusdu denemek adınaÜst üste olmaz sıkar izleyiciyi öyle tek gün Vadiyi her türlü geçer
zaten dediğimde tek sefere mahsusdu denemek adınaÜst üste olmaz sıkar izleyiciyi öyle tek gün Vadiyi her türlü geçer
AB grubunda garanti geçer de total fena kapışırzaten dediğimde tek sefere mahsusdu denemek adına
Aslında en merak ettiğim şöyle olsa MY ,KVP,KA ,Karagül ve Küçük Gelin hepsi aynı gün olsa lider kim olurduAB grubunda garanti geçer de total fena kapışır
Söyleyeyim hemen sana. Küçük Gelin sonuncu olurdu iki grupta da. Diğerlerini kestiremiyorumAslında en merak ettiğim şöyle olsa MY ,KVP,KA ,Karagül ve Küçük Gelin hepsi aynı gün olsa lider kim olurdu
Tabii o kesin....Köççük Gelin kayıplarda şimdiden zaten .... diğerleri süper çekişmeli giderdi ahh ahh keşke böyle olsada bizde asıl birinciyi görsek...Söyleyeyim hemen sana. Küçük Gelin sonuncu olurdu iki grupta da. Diğerlerini kestiremiyorum
Umarım.Biraz daha düşsün kanallar harekete geçer.
Bu arada sen niye alıntılayamıyorsun.
Mobil olduğum için. Ozan hala sorunu çözemedi!😡
Küçük Ağa haftaya 14'e çıkar iki grupta da ilk 2'yi kapatır. Vadi 12-13 aralığında dolanır gibi. Ab'de 4 çok iddialı ama olabilir tabii dizide ab'lik hiçbir şey yok.Biraz geç oldu ama geç olsun güç olmasın. Eline sağlık @yakup09 çok iyi bir araştırma yaparak çok iyi tespitlerde bulunmuşsun konuda.
Vadi maalesef bu sene şok düşüşlerde. Geçilmez denilen dizi 2 kez geçildi total grubunda ve bence devamı gelecektir. Küçük Ağa bomba gibi.
Bakalım seçimden sonraki haftalarda Vadi ne yapacak? Hükümetin sözcülüğünü yaptığı için yükseliş bekliyorum ben açıkçası.
Rica ederim, ne demek. gerçekleri gün yüzüne çıkarmak bizim işimiz
özetini geçemeyen rakipler olmasına rağmen ka yı geçedi ki, ka 9 rtg lık maça rağmen 13 aldı. yaza doğru ab de 4'e düşer.
Söyleyeyim hemen sana. Küçük Gelin sonuncu olurdu iki grupta da. Diğerlerini kestiremiyorum
Ka 1.
karagül 2.
My 3.
Kg 4.
vadi 10.
Wıshh nolmuş KVP yaa ilk 10 sokmadın yaaa diziyi benceSöyleyeyim hemen sana. Küçük Gelin sonuncu olurdu iki grupta da. Diğerlerini kestiremiyorum
Ka 1.
karagül 2.
My 3.
Kg 4.
vadi 10.
Mesela buna bildirim gelmedi.
Artık @sokak saniti etiket kulkancam yoksa kendim çalıp oynuyom gibi oluyor
Bu hafta haftalık konusunu açsana.O kadar uğraşmışsın.
Yok hafta sonu full vize kasıcam. bu konu bi 2-3 hafta yeter bana
Aynen Vadi'ye totalde 10, ab'de 1.5 yeter.Küçük Ağa haftaya 14'e çıkar iki grupta da ilk 2'yi kapatır. Vadi 12-13 aralığında dolanır gibi. Ab'de 4 çok iddialı ama olabilir tabii dizide ab'lik hiçbir şey yok.
Mehmetcan yine kız isteme merasimini katlediyor. Uçar gibi dizi vadi de 2. Liğe çadır kurar bence.
valla o aldığı ab oranı bile çok. Çalıkuşu kayıp 3 filan alırken