Kurtlar Vadisi Pusu Kan Kaybediyor !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yakup09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yakup09

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,651
Puanı
1,049
KURTLAR VADİSİ PUSU KAN KAYBEDİYOR!

* Senelerdir Perşembe akşamları ekranda olan, lakin kanal adresi tam net olmayan Kurtlar Vadisi Pusu bu sene kan kaybetmenin en büyüğünü yaşıyor!
Dizi özellikle Total kategorisinde başarılı oranlar alırken, aynı başarıyı A/B kısmında gösteremiyor.

Herkes'in bildiği durumları tekrar söylemeye ihtiyaç yok, esas olan gözle görülür düşüş!

Geçen seneki oranlarını özlemle arıyor!

20 aralık 2012
1 KURTLAR VADISI PUSU ATV 21:00:02 23:16:31 16,02 37,77
1 KURTLAR VADISI PUSU ATV 21:00:02 23:16:31 13,44 31,59

19 aralık 2013
1 KURTLAR VADISI PUSU ATV 20:41:58 23:22:27 13,91 31,21
1 KURTLAR VADISI PUSU ATV 20:41:58 23:22:27 9,44 21,96

*Görüldüğü gibi dizi geçen seneye nazaran bi hayli kan kaybetmiş durumda. Bunun nedeni senaryo kaynaklı olduğu fikri genel de herkeste aynı. Dizi'nin senaryosunun amacını aşıp, tamamen siyaset propagandası yapması da tepki alıyor..

İLK MUHTEŞEM YÜZYIL, ŞİMDİ DE KÜÇÜK AĞA'YA GEÇİLDİ!
*Muhteşem Yüzyıl'da, Şehzade Mustafanın ölümü büyük yankı uyandırmıştı. Dizi ani bir sükse yapınca Kurtlar Vadisi Pusu'yu da Total de geçip, şaşırttı.

1 Muhteşem Yüzyıl Çarşamba Star Tv 20:47:55 23:31:56 13,85 32,1
2 Kurtlar Vadisi Pusu Perşembe Atv 20:42:45 23:24:26 13,72 31,16

ŞİMDİ DE KÜÇÜK AĞA'NIN GERİSİNDE!

*Dizi Total de yine 1. sıradayken haftalıklar da, 2. bir şok yaşadı! Küçük Ağa'nın 22.45 te bitmesine rağmen haftalıklarda Vadi'yi Total de geçmesi, Küçük Ağa izliyenlerini sevindirdi ama kvp izleyenlerini ise şaşırttı bu durum.
Ve Çalıkuşu dizisinin de salı'dan gitmesi, küçük ağa'nın daha da geç bitmesine yol açacak. Bakalım daha da geç bitecek olan Küçük Ağa haftalıklarda zirvesini koruyabilecek mi, haftaya ?

*Böylece Kurtlar Vadisi Pusu 2., İkincilik deneyimini yaşamış oldu haftalıklarda.

1 KUCUK AGA KANAL D 20:26:08 22:47:23 13,12 29,37
2
KURTLAR VADISI PUSU ATV 20:42:34 23:23:38 12,95 29,53

17 ARALIK OPERASYONUNA DEĞİNEN VADİ'YE TERS TEPKİ!
*17 aralıktan beri Türkiye'nin gündemine bomba gibi oturan " 17 Aralık Yolsuzluk Opreasyonu" nun dalgaları hala kendini göstermekte. Bu durumun kendine reyting anlamında katkı sağlamasını bekleyen vadi şok üstüne bir şok daha yaşadı! Özellikle olaylara Hükümet yanlısı bakış açısı ve izleyiciye böyel bir ifadeyi empoze etmesi izleyenleri kızdırmış olacak ki dizi Total de beklenilenin altında, A/B de ise ciddi oranda reyting kaybetti!

27 mart 2014
KURTLAR VADISI PUSU ATV 20:42:34 23:23:38 12,95 29,53
KURTLAR VADISI PUSU ATV 20:42:34 23:23:38 6,87 16,75

*Oysa geçen sene bu zamanlar da ki oranı buydu ;

28 mart 2013

KURTLAR VADISI PUSU ATV 20:58:43 23:34:10 14,33 34,58
KURTLAR VADISI PUSU ATV 20:58:43 23:34:10 11,03 28,51

*Görüldüğü gibi Total kısmında gözle görülür bi düşüş varken, A/B kısmı nerdeyse yarı yarıya reyting kaybetmiş! Bakalım vadi kan kaybını engelleyip, haftalıklar da tekrar zirveyi görecek mi ?

"" YAKUP09/""

@destere @xemrexxx @Bully @mrt-06 @EveN @takas @xBUGRAx @OzaN @Yakamoz-Asi @ABAY_06 @hayret bi şey @ozgur2113 @dizi kolik @denizz19 @Fks14 @HachiKo @sokak sanati @Ahmad @*YıldırıM* @otomatikportakal @olizvel @*Dream* @gözlemci @çiğdem- @eros @cookies @yatutarsa

Çok üzülüyorum Vadi'nin bu haline bu oranları bile fazla aslında Sevdaluk gibi kaliteli bir dizi bile düşük alırken :A

hissedilir büyük bi düşüş söz konusu :A AB yi demiyorum zaten. dizi amacını aşıp tamamen siyasi propagandaya döndü. :) geçilmeyen tek dizi dendi ama fazla büyük söz olmuş. :)

Dizi 6 reyting kadar düştü.Tnt'de bile daha fazla izleniyordu galiba.Güçlü bir rakip rahatça alteder artık diziyi.

Haftayada bu düşüşü sürdürürse işi zor cidden.

Düşüş şaşırtcı. En son bu oranları TNT'deyken aldı sanırım. Belki biraz daha düşüktü. Senaristi durumun farkındadır bence. Tekrar toparlanırlar.

Şu güne sağlam bir AB dizisi gelse affetmez günü ve rahatlıkla alır. Aslında totali güçlü olan bir dizi de fena olmaz buraya artık Vadi devri kapandı :)

Belli bir düşüş gözden kaçmaz ama 10 yılından fazla bir dizi için bence halen çok iyi durumda...nedendir bilinmez kan kaybetmesi elkide izleyici sıkılıyor ben hiç izlemedim baştan sona ama en son bi izledim tek bölüm yetti bana gayet güzeldi üstelik....

Dizi 6 reyting kadar düştü.Tnt'de bile daha fazla izleniyordu galiba.Güçlü bir rakip rahatça alteder artık diziyi.

Haftayada bu düşüşü sürdürürse işi zor cidden.​

Kesinlikle, fatmagül tarzı bi dram geldi mi vadi 1. Liği göremez önceki yıllarda olduğu gibi :d @sokak sanati

Şu güne sağlam bir AB dizisi gelse affetmez günü ve rahatlıkla alır. Aslında totali güçlü olan bir dizi de fena olmaz buraya artık Vadi devri kapandı :)

Zaten her beren dizisi illa 1. Liği gördü.öbgzk , aşkı memnu gibi her bölümü olay yaratan bi dizi geldi mi 9'a da düşer vadi. :) özeti bile 2. Sırada düşün gün o kadar dolu değil. :) @denizz19

Küçük Ağa işi bilmiyor aslında Perşembe'ye gelse tozunu attırır Vadi'nin :F

Haftalıklarda attıracak artık :kiki:

Zaten her beren dizisi illa 1. Liği gördü.öbgzk , aşkı memnu gibi her bölümü olay yaratan bi dizi geldi mi 9'a da düşer vadi. :) özeti bile 2. Sırada düşün gün o kadar dolu değil. :) @denizz19

Küçük Ağa işi bilmiyor aslında Perşembe'ye gelse tozunu attırır Vadi'nin :F

Haftalıklarda attıracak artık :kiki:
Yani Vadi karşısında şuan en iyi gidecek dizi Küçük Ağa olur iki grupta da bence tek gün dahi olsa denenmeli. :F Çalıkuşu Salı 20:00 olur bir hafta olmazsa yerine gelsin :D

Vadicampingler gelmeden ne yazarsak kârdır :D

O kadar hükümet propagandasına girdiler ki ben de bakmadım son bölümüne, düşüş normal.

Haftayada bu düşüşü sürdürürse işi zor cidden.

Kesinlikle, fatmagül tarzı bi dram geldi mi vadi 1. Liği göremez önceki yıllarda olduğu gibi :D @sokak sanati

Umarım.:ABiraz daha düşsün kanallar harekete geçer.

Bu arada sen niye alıntılayamıyorsun.(b)

Yani Vadi karşısında şuan en iyi gidecek dizi Küçük Ağa olur iki grupta da bence tek gün dahi olsa denenmeli. :F Çalıkuşu Salı 20:00 olur bir hafta olmazsa yerine gelsin :D

Yok artık hayatta oynatmazlar yerinş :d ama gelse perş ab de vadi özetini geçemez çünkü özeti kadar rtg alıyor. Totalde de görüldüğü gibi 2. Liğe düşer :A

üst üste 2 bölüm versin küçük ağa biri salı birinide perşembe o zaman belli eder rengini.... :)

Umarım.:ABiraz daha düşsün kanallar harekete geçer.

Bu arada sen niye alıntılayamıyorsun.(b)

Mobil olduğum için. Ozan hala sorunu çözemedi!😡

Biraz geç oldu ama geç olsun güç olmasın. :A Eline sağlık @yakup09 çok iyi bir araştırma yaparak çok iyi tespitlerde bulunmuşsun konuda. :)

Vadi maalesef bu sene şok düşüşlerde. Geçilmez denilen dizi 2 kez geçildi total grubunda ve bence devamı gelecektir. Küçük Ağa bomba gibi. :A

Bakalım seçimden sonraki haftalarda Vadi ne yapacak? :) Hükümetin sözcülüğünü yaptığı için yükseliş bekliyorum ben açıkçası.