bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,402
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Biraz da onlar sevinsinTakas hacı yorum yapma şimdi bunlar 2 sene bekledi bırak kendi kendi sevinsinler .Yakup ne adam adamsın 2 sene sonunda vadi 16'lardan 12'lere düşünce sevinmeye mi başladın sevinme haline ağla
Liderlige Ambargo koymus diye birsey yazmadim zaten, 10+ reytinglere Ambargo koyduguna degindim yorumumu anlamadan bilmeden yaziyorsun. Ilaveten keske Kurtlar Vadisinin TNTden sonra büyük cikis yakaladigi hatta 16+ reytingleri gectigi dönemlerdede Kurtlar Vadisinin "müthis yükselisine" dair bir haber yapabilseydinde haberin objektifligine inanabilseydik.@38AhmetKK Ne ambargosundan bahsediyosun, 3-4 sene beren uyguladı o ambargoyu. İlk bil sonra yorum yap. Olan durumu diyoruz, zaten iki sezonun rtg kerini koydum. Kimse kafasından konuşmuyor. Kabullenemeyen içinse bi şey yapamayız.
İmzamı atarımLiderlige Ambargo koymus diye birsey yazmadim zaten, 10+ reytinglere Ambargo koyduguna degindim yorumumu anlamadan bilmeden yaziyorsun. Ilaveten keske Kurtlar Vadisinin TNTden sonra büyük cikis yakaladigi hatta 16+ reytingleri gectigi dönemlerdede Kurtlar Vadisinin "müthis yükselisine" dair bir haber yapabilseydinde haberin objektifligine inanabilseydik.
Neyse diledigin kadar Kurtlar Vadisinin gecen sezonun en heyecanli bölümündeki en yüksek reytingini cikarip normal bir bölümle kiyaslayip "ahanda bakin Vadi kan kaybediyor" diyebilirsin. Bu daha cok senin Türkiyenin genelinde hala en cok izlenilen dizi oldugunu kabullenemedigin anlamina geliyor.
birde diyordun @takas gelmez konuya ceza limitini doldurmak istemiyor diyordun gelmez olurmu hemşerim ceza meza dinlemez bak nasıl anında yetişmiş, bir sürüde şey yazmış. gerçi yazının hepsi polatı parlatıp övgülere boğma yazısı ama olsun yazmış ya sonundaulan böyle bi saçmalık olamaz kan kaybediyor dediğiniz dizi koskoca yıl sadece 2 kez geçilmiş geri kalan tüm haftalar aylar Türkiye'nin en fazla izlenen dizisi olmuştur
çekemeyen arkadaşlar neye dayanarak bu konuyu açıyonuz vadinin aldığı reyting 13 bunu çoğu dizi rüyasında bile göremez
Kurtlar Vadisi'nin sadece %8lik ab grubuna göre değerlendiremez kimse ki bu alıp alabiledeği en düşük ab oranıdır perşembe günü suriye tapeleri sızdı ve ortalık karıştı bu yüzden ab kesimi haberler siyasi programlara kaydı bunu diğer programlardan da net bi şekilde anlıyoruz
bazıları tnt mtn demiş arkadaş bu kadar komik olmayın ya bu dizi her hafta ülkenin en fazla izlenen dizisi oluyor sakin olun haftaya gelir yine geçer
Yani işin özü sakin olun bu dizi hala en çok izlenen dizi bi hafta geçilmesi bişey ifade etmiyor bozuk saat bile günde 2 kez doğruyu gösterir sakin sakin sakin
@destere @xemrexxx @Bully @mrt-06 @EveN @takas @xBUGRAx @OzaN @Yakamoz-Asi @ABAY_06 @hayret bi şey @ozgur2113 @dizi kolik @denizz19 @Fks14 @HachiKo @sokak sanati @Ahmad @*YıldırıM* @otomatikportakal @olizvel @*Dream* @gözlemci @çiğdem- @eros @cookies @yatutarsa
@takas konuyu açan kişi benim ve ne düşünüpte açtığımı ben bilirim. dizi'nin bu hafta geçildi geçilmedi meselesi değil. Görüşdüğü gibi bariz şekilde rtg kaybetmiş. Aynı ayın aynı haftasında 16 alan vadi 13, ab de 11 alam vadi 6 alıyor. sence bu neyin göstergesi? Dizi siyasi propagandaya dönüşünce haliyle bu sonuç meydana geldi. Ki seçimlerden sonra akp kuvvetli bi şişirme yapacaktır.
bu arada geçilmeyen dizi diye faZla büyük söz sarfettiniz ama sözler buhar oldu uçtu. Geriye ka'nın 1. Olduğu tablosu gözüktü