Kurtlar Vadisi Pusu Kan Kaybediyor !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yakup09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu düşüşü göze almışlardır herhalde siyasi propoganda yapmaya başlamadan önce. :)

tebrikler @yakup09 muhteşem bir araştırma olmuş ..

vadinin bu yıllara kadar sürmesi bile büyük hata ama bu sene, tnt kanalında fatmagülün darbesini yediği seneye benziyor... vadi ağır yaralı bu sefer bari kaliteli bir diziye çarpılsaydı çarpıla çarpıla tıfıla çarpıldı:)

İnşallah yayından kaldırılır. :A Yıllardır durduğu yeter. :F

ilginç, vadiye bunca laf söylenmiş yerin dibine batırılmış vadi, hatta polat çiğnenmiş üstüne çıkmış millet çiftetelli oynuyor:)) polat zor durumda ama @takas hala yorum yapmamış?????? nasıl olur bu iş hangi dağda kurbağa öldü? olamaz bu :)))

Çok düşmüş 😱 dizi artık konu üretemiyor ve taraf tutuyor bunun sonucunda ise reytinglerini kaybediyor. Ben hep diyiyorum diziler siyasete karışmamalı.

10 yillik dizinin kisa vadeli düsüsü yüzünden daha dün baslayan saman alevi gibi parlayip en gec 1 sezona sönecek olan Kücük Aga ile kiyaslanmasi kadar sacma bisey görmedim. Ne kadar Memati öldügünden bu yana izlemesemde Persembe günlerine ambargo koymus yillardir 10+ reytinglerle devam eden bir dizinin bu kadar elestirilmesi biraz acimasizca olmus.

Kurtlar Vadisi sartsiz kosulsuz izleyecek önemli bir kitle vardir ve bu önemli kitle Totalde diziye 10+ reytingi cok rahat getirir.

10 yillik dizinin kisa vadeli düsüsü yüzünden daha dün baslayan saman alevi gibi parlayip en gec 1 sezona sönecek olan Kücük Aga ile kiyaslanmasi kadar sacma bisey görmedim. Ne kadar Memati öldügünden bu yana izlemesemde Persembe günlerine ambargo koymus yillardir 10+ reytinglerle devam eden bir dizinin bu kadar elestirilmesi biraz acimasizca olmus.

Kurtlar Vadisi sartsiz kosulsuz izleyecek önemli bir kitle vardir ve bu önemli kitle Totalde diziye 10+ reytingi cok rahat getirir.​
@38AhmetKK Ne ambargosundan bahsediyosun, 3-4 sene beren uyguladı o ambargoyu. İlk bil sonra yorum yap. Olan durumu diyoruz, zaten iki sezonun rtg kerini koydum. Kimse kafasından konuşmuyor. Kabullenemeyen içinse bi şey yapamayız.

@38AhmetKK Ne ambargosundan bahsediyosun, 3-4 sene beren uyguladı o ambargoyu. İlk bil sonra yorum yap. Olan durumu diyoruz, zaten iki sezonun rtg kerini koydum. Kimse kafasından konuşmuyor. Kabullenemeyen içinse bi şey yapamayız.
Liderlige Ambargo koymus diye birsey yazmadim zaten, 10+ reytinglere Ambargo koyduguna degindim yorumumu anlamadan bilmeden yaziyorsun. Ilaveten keske Kurtlar Vadisinin TNTden sonra büyük cikis yakaladigi hatta 16+ reytingleri gectigi dönemlerdede Kurtlar Vadisinin "müthis yükselisine" dair bir haber yapabilseydinde haberin objektifligine inanabilseydik.

Neyse diledigin kadar Kurtlar Vadisinin gecen sezonun en heyecanli bölümündeki en yüksek reytingini cikarip normal bir bölümle kiyaslayip "ahanda bakin Vadi kan kaybediyor" diyebilirsin. Bu daha cok senin Türkiyenin genelinde hala en cok izlenilen dizi oldugunu kabullenemedigin anlamina geliyor.

Liderlige Ambargo koymus diye birsey yazmadim zaten, 10+ reytinglere Ambargo koyduguna degindim yorumumu anlamadan bilmeden yaziyorsun. Ilaveten keske Kurtlar Vadisinin TNTden sonra büyük cikis yakaladigi hatta 16+ reytingleri gectigi dönemlerdede Kurtlar Vadisinin "müthis yükselisine" dair bir haber yapabilseydinde haberin objektifligine inanabilseydik.

Neyse diledigin kadar Kurtlar Vadisinin gecen sezonun en heyecanli bölümündeki en yüksek reytingini cikarip normal bir bölümle kiyaslayip "ahanda bakin Vadi kan kaybediyor" diyebilirsin. Bu daha cok senin Türkiyenin genelinde hala en cok izlenilen dizi oldugunu kabullenemedigin anlamina geliyor.
İmzamı atarım :)

:kiki:tnt de bile daha yüksek oranlar alıyordu:D
Ya hatırlıyorumda geçen yıl vadi oranlarını kat kat katlayacak her hafta yükselecek muhteşem yüzyıl ise 5 lere düşecek diyen arkadaşlar vardı ama vadi ab de 6 lara düşmüş şu gün kurt seyit olsaydı ab de rahat 13 ü görürdü:(neyse gelecek hafta aramızda kalsın ab yi alır:D

@takas ın önemli işleri vardır yoksa bu yazıları görünce dayanamaz zıplardı konuya :)) kesin kötü bir gün yaşıyor ya da tenyoya uğurlama töreni hazırlıyordur tenyo gidici bir elveda çakıyordur arkasından :))

ilginçtir tayyipe tey.yo yazdığımızda tayyip diye çıkıyor bende tenyo yaptım:) bu önlemi kim almış acaba ? :))​

@destere kesin miting alanı için süsleme işleriyle ilgileniyodur. :kiki:
ya da tayyip artık hangi ile gidicekse, önceden o ile gidip sevinç çığlıkları atıyodur. Malumumunuz elini cebine atöadan mitingden mitinge kargo servisi var :kiki:

Neyse diledigin kadar Kurtlar Vadisinin gecen sezonun en heyecanli bölümündeki en yüksek reytingini cikarip normal bir bölümle kiyaslayip "ahanda bakin Vadi kan kaybediyor" diyebilirsin. Bu daha cok senin Türkiyenin genelinde hala en cok izlenilen dizi oldugunu kabullenemedigin anlamina geliyor.​

Sen ilk bi 2 rtg düşüşü kabul et, biz polat'ın 1.6 lık boyunun şaka olmadığını kabul ediceğiz söz. :kiki:

geçen sene bu günlerde total 14.5 ab 11 alırken bu sene total 13 ab 6.5 alıyo total 1.5 ab 4.5 düşmüş devamı gelir umarım

gelecek hafta vadi yükselirse ne diyeceginizi iyi düsünün antigurup....
bu düsüs gayet normal bence full siyasetin icine girdiler ...

kan kaybediyor dediğiniz dizi koskoca yıl sadece 2 kez geçilmiş geri kalan tüm haftalar aylar Türkiye'nin en fazla izlenen dizisi olmuştur

çekemeyen arkadaşlar neye dayanarak bu konuyu açıyonuz vadinin aldığı reyting 13 bunu çoğu dizi rüyasında bile göremez

Kurtlar Vadisi'nin sadece %8lik ab grubuna göre değerlendiremez kimse ki bu alıp alabiledeği en düşük ab oranıdır perşembe günü suriye tapeleri sızdı ve ortalık karıştı bu yüzden ab kesimi haberler siyasi programlara kaydı bunu diğer programlardan da net bi şekilde anlıyoruz

bazıları tnt mtn demiş arkadaş bu kadar komik olmayın ya bu dizi her hafta ülkenin en fazla izlenen dizisi oluyor sakin olun haftaya gelir yine geçer

Yani işin özü sakin olun bu dizi hala en çok izlenen dizi bi hafta geçilmesi bişey ifade etmiyor bozuk saat bile günde 2 kez doğruyu gösterir sakin sakin sakin :D

@destere @xemrexxx @Bully @mrt-06 @EveN @takas @xBUGRAx @OzaN @Yakamoz-Asi @ABAY_06 @hayret bi şey @ozgur2113 @dizi kolik @denizz19 @Fks14 @HachiKo @sokak sanati @Ahmad @*YıldırıM* @otomatikportakal @olizvel @*Dream* @gözlemci @çiğdem- @eros @cookies @yatutarsa

Moderatörün son düzenlenenleri:
ulan böyle bi saçmalık olamaz kan kaybediyor dediğiniz dizi koskoca yıl sadece 2 kez geçilmiş geri kalan tüm haftalar aylar Türkiye'nin en fazla izlenen dizisi olmuştur

çekemeyen arkadaşlar neye dayanarak bu konuyu açıyonuz vadinin aldığı reyting 13 bunu çoğu dizi rüyasında bile göremez

Kurtlar Vadisi'nin sadece %8lik ab grubuna göre değerlendiremez kimse ki bu alıp alabiledeği en düşük ab oranıdır perşembe günü suriye tapeleri sızdı ve ortalık karıştı bu yüzden ab kesimi haberler siyasi programlara kaydı bunu diğer programlardan da net bi şekilde anlıyoruz

bazıları tnt mtn demiş arkadaş bu kadar komik olmayın ya bu dizi her hafta ülkenin en fazla izlenen dizisi oluyor sakin olun haftaya gelir yine geçer

Yani işin özü sakin olun bu dizi hala en çok izlenen dizi bi hafta geçilmesi bişey ifade etmiyor bozuk saat bile günde 2 kez doğruyu gösterir sakin sakin sakin :D

@destere @xemrexxx @Bully @mrt-06 @EveN @takas @xBUGRAx @OzaN @Yakamoz-Asi @ABAY_06 @hayret bi şey @ozgur2113 @dizi kolik @denizz19 @Fks14 @HachiKo @sokak sanati @Ahmad @*YıldırıM* @otomatikportakal @olizvel @*Dream* @gözlemci @çiğdem- @eros @cookies @yatutarsa

@takas konuyu açan kişi benim ve ne düşünüpte açtığımı ben bilirim. :) dizi'nin bu hafta geçildi geçilmedi meselesi değil. Görüşdüğü gibi bariz şekilde rtg kaybetmiş. Aynı ayın aynı haftasında 16 alan vadi 13, ab de 11 alam vadi 6 alıyor. :):) sence bu neyin göstergesi? Dizi siyasi propagandaya dönüşünce haliyle bu sonuç meydana geldi. Ki seçimlerden sonra akp kuvvetli bi şişirme yapacaktır. :)

bu arada geçilmeyen dizi diye faZla büyük söz sarfettiniz ama sözler buhar oldu uçtu. Geriye ka'nın 1. Olduğu tablosu gözüktü:F

Dizide gerçekten çok büyük düşüş var iyi tespit olmuş
Tebrikler:)

ulan böyle bi saçmalık olamaz kan kaybediyor dediğiniz dizi koskoca yıl sadece 2 kez geçilmiş geri kalan tüm haftalar aylar Türkiye'nin en fazla izlenen dizisi olmuştur

@takas konuyu açan kişi benim ve ne düşünüpte açtığımı ben bilirim. :) dizi'nin bu hafta geçildi geçilmedi meselesi değil. Görüşdüğü gibi bariz şekilde rtg kaybetmiş. Aynı ayın aynı haftasında 16 alan vadi 13, ab de 11 alam vadi 6 alıyor. :):) sence bu neyin göstergesi? Dizi siyasi propagandaya dönüşünce haliyle bu sonuç meydana geldi. Ki seçimlerden sonra akp kuvvetli bi şişirme yapacaktır. :)

bu arada geçilmeyen dizi diye faZla büyük söz sarfettiniz ama sözler buhar oldu uçtu. Geriye ka'nın 1. Olduğu tablosu gözüktü:F
birde diyordun @takas gelmez konuya ceza limitini doldurmak istemiyor diyordun:) gelmez olurmu hemşerim ceza meza dinlemez :) bak nasıl anında yetişmiş, bir sürüde şey yazmış. gerçi yazının hepsi polatı parlatıp övgülere boğma yazısı ama olsun yazmış ya sonunda :)

bu arada onca ismim etiketlenmiş ama bana bildirim gelmiyor neden acaba ya? forumun ayarımı kaçtı sorun nedir @OzaN ?