Kurtlar Vadisi Pusu Kan Kaybediyor !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yakup09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Biraz geç oldu ama geç olsun güç olmasın. :A Eline sağlık @yakup09 çok iyi bir araştırma yaparak çok iyi tespitlerde bulunmuşsun konuda. :)

Vadi maalesef bu sene şok düşüşlerde. Geçilmez denilen dizi 2 kez geçildi total grubunda ve bence devamı gelecektir. Küçük Ağa bomba gibi. :A

Bakalım seçimden sonraki haftalarda Vadi ne yapacak? :) Hükümetin sözcülüğünü yaptığı için yükseliş bekliyorum ben açıkçası.​

Rica ederim, ne demek. :A gerçekleri gün yüzüne çıkarmak bizim işimiz :A
özetini geçemeyen rakipler olmasına rağmen ka yı geçedi ki, ka 9 rtg lık maça rağmen 13 aldı. :A yaza doğru ab de 4'e düşer. :)

Söyleyeyim hemen sana. Küçük Gelin sonuncu olurdu iki grupta da. Diğerlerini kestiremiyorum :D
Ka 1.
karagül 2.
My 3.
Kg 4.
vadi 10. :A

Biraz geç oldu ama geç olsun güç olmasın. :A Eline sağlık @yakup09 çok iyi bir araştırma yaparak çok iyi tespitlerde bulunmuşsun konuda. :)

Vadi maalesef bu sene şok düşüşlerde. Geçilmez denilen dizi 2 kez geçildi total grubunda ve bence devamı gelecektir. Küçük Ağa bomba gibi. :A

Bakalım seçimden sonraki haftalarda Vadi ne yapacak? :) Hükümetin sözcülüğünü yaptığı için yükseliş bekliyorum ben açıkçası.

Rica ederim, ne demek. :A gerçekleri gün yüzüne çıkarmak bizim işimiz :A
özetini geçemeyen rakipler olmasına rağmen ka yı geçedi ki, ka 9 rtg lık maça rağmen 13 aldı. :A yaza doğru ab de 4'e düşer. :)
Küçük Ağa haftaya 14'e çıkar iki grupta da ilk 2'yi kapatır. :A Vadi 12-13 aralığında dolanır gibi. Ab'de 4 çok iddialı ama olabilir tabii dizide ab'lik hiçbir şey yok. :)

Mesela buna bildirim gelmedi.:D

Artık @sokak saniti etiket kulkancam yoksa kendim çalıp oynuyom gibi oluyor :A

Bu hafta haftalık konusunu açsana.O kadar uğraşmışsın.​

Yok hafta sonu full vize kasıcam. :A bu konu bi 2-3 hafta yeter bana :A

Umarım.:ABiraz daha düşsün kanallar harekete geçer.

Bu arada sen niye alıntılayamıyorsun.(b)

Mobil olduğum için. Ozan hala sorunu çözemedi!😡
Bendr alintilayamiyorum @OzaN bnde mobilim

Söyleyeyim hemen sana. Küçük Gelin sonuncu olurdu iki grupta da. Diğerlerini kestiremiyorum :D
Ka 1.
karagül 2.
My 3.
Kg 4.
vadi 10. :A
Wıshh nolmuş KVP yaa ilk 10 sokmadın yaaa diziyi :D bence
1.KA çünkü her telden izleyicisi var hepsinin reklamında zirveye oturur ve alır
2.KVP belli bir erkek kitlesi var ve baya bi kitle
3.Karagül olur kadınlar vazgeçmez ama kadın sayısı ülkemizde az
4.MY ergenler izliyor ve ergen sayımız az ülkemizde
5.KG gelini anca aşiret ağaları izliyor ne konular çıkarırmışız diye hatta ilk 5 değil ilk 10 a giremez :D

Küçük Ağa haftaya 14'e çıkar iki grupta da ilk 2'yi kapatır. :A Vadi 12-13 aralığında dolanır gibi. Ab'de 4 çok iddialı ama olabilir tabii dizide ab'lik hiçbir şey yok. :)

Mehmetcan yine kız isteme merasimini katlediyor. Uçar gibi dizi :A vadi de 2. Liğe çadır kurar bence. :)
valla o aldığı ab oranı bile çok. Çalıkuşu kayıp 3 filan alırken :A

Mesela buna bildirim gelmedi.:D

Artık @sokak saniti etiket kulkancam yoksa kendim çalıp oynuyom gibi oluyor :A

Bu hafta haftalık konusunu açsana.O kadar uğraşmışsın.

Yok hafta sonu full vize kasıcam. :A bu konu bi 2-3 hafta yeter bana :A

Aynen ama doğru etiketle.:( @sokak sanati, saniti değil.

Hadi yaa.:(Hazırlayaydın keşke.

Mehmetcan yine kız isteme merasimini katlediyor. Uçar gibi dizi :A vadi de 2. Liğe çadır kurar bence. :)
valla o aldığı ab oranı bile çok. Çalıkuşu kayıp 3 filan alırken :A
Aynen Vadi'ye totalde 10, ab'de 1.5 yeter. :A

Aynen ama doğru etiketle.:( @sokak sanati, saniti değil.

Hadi yaa.:(Hazırlayaydın keşke.​

Tabii cicim ayları geçti bıkkınlık geldi demi sana :A

Aynen Vadi'ye totalde 10, ab'de 1.5 yeter. :A

Ağır totalllikten rtük direkt kaldırttır. :A

Ben Eylülde reytinglerde gariplik var dediğimde çoğu kişi, özellikle de Vadiciler dalga geçiyorlardı. Şimdi kendileri reytinge inanmıyorlar. Vadiden başka bir dizi yüksek alınca şike oluyor her ne hikmetse. :)

Geçilmeyen dizi demezler artık ki niye diyorlardı onu da bilmiyorum. Sanki ne zaman Perşembeye gelse en az 5 kere zirveyi alan Beren değil. En kötüsü İntikamdı onda bile 5 kez zirveyi aldı.

Fatmagülü saymıyorum bile Vadiye sadece 4 kez zirve tattırdı yayınlandığı dönemde. :)

Nesi geçilmeyen oldu şimdi?

Dizi mi siyaset programı mı belli değil son zamanlarda. Fanı olan arkadaşım bile izlemiyor artık doğru düzgün. Düşüş normal tabi. :)

Bazıları yine Vadiyi kötülemeye başlamış ama o arkadaşlara şunu söylüyorum Vadi haftaya fırtına gibi geliyor ve reytinglerde tavan yapacak