Starz Black Sails 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Beklentilerimin oldukca altinda kaldi sezon finali, Flint artik nasil bir fantezi yasadiysa iki üc top atisiyla indirecegine sandi koskoca savas gemisini, adami böyle yerle bir ederler iste. Gatesi bogmasi zaten isin baska bir boyutu ana karakterden adeta nefret ettirdiler bu bölümde.

Asci ya laf yok o benim adamim ya :D her olaydan bir sekilde siyriliyor kullandigi dilde takindigi tavirda inanilmaz sempatik. Charles Vane'in öldürdügü sakalli adam Blackbeard degilmi acaba? Oysa sakaliyla bunu gösteriyordu egerki degilse Blackbeard diziye girecekmi yeni sezon merakla bekliyorum.

Genel anlamda bu sezon izledigim en güzel dizilerden biri olabilirdi, korsanlar tarihi mekanlar karakterler oldukca cezbedici. Fakat dizinin yogunlastigi Flint-Barlow hikayesi oldukca zayif kaliyor. Herseye ragmen izlemekten son derece keyif aldim ve yeni sezonu simdiden merakla bekliyorum.

@Forumdash @sürgünüm @Ahmad @destere
@OzaN

ilk sezon finalini sonunda izleme fırsatı buldum :Z:Z
ilk yarım saati durgundu ancak son yarım saatini büyük bir heyecanla takip ettim denizde olan gemii savaşları çok hoşuma gitti butür sahneler çoğalmalı bence :love1::love1:
ilk sezonda beğendiğim oyuncular 1-kızılderiliye benzeyen adam :kiki::kiki: 2-aşçı olarak kendini tanıtan adam 3.kaptan favori 3 oyuncum bunlar sizlerde ilk sezondakı favori oyuncularınızı paylaşın bence 😉😉😉

ben max ve elanor karakterlerini çok sevdim diğerleri boş :)

@Forumdash @sürgünüm @Ahmad @destere
@OzaN

ilk sezon finalini sonunda izleme fırsatı buldum :Z:Z
ilk yarım saati durgundu ancak son yarım saatini büyük bir heyecanla takip ettim denizde olan gemii savaşları çok hoşuma gitti butür sahneler çoğalmalı bence :love1::love1:
ilk sezonda beğendiğim oyuncular 1-kızılderiliye benzeyen adam :kiki::kiki: 2-aşçı olarak kendini tanıtan adam 3.kaptan favori 3 oyuncum bunlar sizlerde ilk sezondakı favori oyuncularınızı paylaşın bence 😉😉😉
Benim favorim dizinin 3-4. bölümünden beridir Billy'di ama adam ölmüş:( Ben sezon sonu çıkar diyordum:( Şimdilik yok.

Son düzenleme:
ben max ve elanor karakterlerini çok sevdim diğerleri boş :)
sana sormasaydım keşke :F:F

Benim favorim dizinin 3-4. bölümünden beridir Billy'di ama adam ölmüş:( Ben sezon sonu çıkar diyordum:( Şimdilik yok.
billy öldüğünü spoi al bence cnm yeni başlayanlara büyük spoi olur çünkü 🙂🙂 daha gelmez diziye ama kızıl derili adam mezardan çıktı herşer olabilir :F

billy öldüğünü spoi al bence cnm yeni başlayanlara büyük spoi olur çünkü 🙂🙂 daha gelmez diziye ama kızıl derili adam mezardan çıktı herşer olabilir :F
Bende öyle bişey bekliyorum:F Belki kıyıya vurmuştur ölmemiştir.Bİrisi evine alip beslemiştir garibanı:F:F

S01 B08(Final) izledim;

Tek kelimeyle şunu söyleyeyim muhteşem bir finalle bitti.

Dizi hem görsel açıdan hemde aksiyon olarak hemde senaryo olarak çok güzel sezon finali yaptı.Dizinin 3.sezonu olur mu bilmem ama Allah'tan starz kanalı ilk 2 sezonu önceden vermiş.Dizi de hala adamım şudur diyebileceğim kimse yok(Billy vardi garibim öldü)

Dizinin final bölümün en güzel yanı savaş sahnesiydi. İspanyollarin gemisinin yan dönüp toplarini çıkarini taaruza geçmesi süper etkileyici bir sahne olmuştu.Önce burdan başladim, çünkü finalin hakkını veren sahneydi bence.

Dizide senaryo olarak güzel oldu dediğim şey. Max'in Eleanor'a karşi takındığı tavir.Çok güzeldi.Eleanor çıtını çıkaramadı Max'e karşi:X
Vane ise adaya gelip hükümdarliğini ilan etti resmen. O da Eleanor'u karşisina aldi:X

Gelelim olumsuz yanlarina:(
İlluminati kafalı keltoş adamı öldürdü Filint:bağır: Adam da zerre kadar gurur yok. Aşçı neyse o da o.Tencere kapak ilişkisi gibi.Olurda 2.sezonda karı kız kalmazsa ortalıkta birbirlerini de ........

Aşçı tam bir fırıldakçi. Yada survivor(hayatta kalmaya çalişan) Diziden çıksa diyorum olmaz kalsa desem olmuyor. Çok tipik bi karakter.

Diziyi bence çok güzel bitti.Dİzi IMDB puanını hiç hak etmiyor. yarıda bırakanlar heralde dizinin genel oylamasına oy verip gidiyor. IMBD buna bi çözüm bulmalı.

Neyse dizi genelinde 8.4 den aşaği almamlı. Bölüme puanım 9/10

OzaN destere sürgünüm Çiğdem- siz izlemediniz mi hala???
bitti mi dizi 😱

hahaha ayol kedimi buuu :F:F kaptanın öldürdüğü kel adamada acıdım braz kaptanı kurtarmayı düşünüyordu yakışmadı kaptana 😳😳

hayır sezon finali verdi 8.bölümle 2.sezonu olucak 😉😉
sağol :) forumdash sağolsun "sezon" yazma gereği duymamış .ss

sağol :) forumdash sağolsun "sezon" yazma gereği duymamış .ss

De get :bağır: Spoi içinde 2.sezon onayını aldi demişim:X Sen bırakmişssin:( Bunu da Dexter - Spartacus gibi sonra izleersen şaşmam:T: Yok yakınken dön:A
Billy gelsin dedik, Gates'i aldılar elimizden imansızlar.:)
Hiç sorma:( Ondan sonraki favorimdi.
hahaha kendinden başka seyirci istemiyordur @Forumdash :F
Unutmuşum ben o savaş sahnelerini görünce:F

utd de aynı böyle yapmıştı :F
UTD?? :X

@Forumdash dexter-spartacus başka bu başka :A onları hiç izlememiştim ilk kez izledim ve çok beğendim bunu ise izlememe rağmen beğenmedim zinhar dönmem :X under the dome

@Forumdash dexter-spartacus başka bu başka :A onları hiç izlememiştim ilk kez izledim ve çok beğendim bunu ise izlememe rağmen beğenmedim zinhar dönmem :X under the dome
Bak ben Vikingi ite kaka sezon finalini görmeden bırakmadım:X Kaç zaman oldu 9 bölümü izleyemedim. 7'deyim şuan.

Under The Dome'a öyle yaptiğimi unutmuşum:F Yaptıysam ayıp etmişim:F Yazın izlenecek en bol sorulu diziye büyük hakeret etmişim:F

Bak ben Vikingi ite kaka sezon finalini görmeden bırakmadım:X Kaç zaman oldu 9 bölümü izleyemedim. 7'deyim şuan.

Under The Dome'a öyle yaptiğimi unutmuşum:F Yaptıysam ayıp etmişim:F Yazın izlenecek en bol sorulu diziye büyük hakeret etmişim:F
fark-ı vikings :A izle izle 2 bölümcük kalmış.

sordun farzettim :))

Billy gelsin dedik, Gates'i aldılar elimizden imansızlar.:)

gates çok sadıktı flint e..
billy gelsin tekrar geh bili bili desek faydası olurmu dersin :) yakında flint vane savaşı başlayacak gibi :)

sordun farzettim :))

gates çok sadıktı flint e..
billy gelsin tekrar geh bili bili desek faydası olurmu dersin :) yakında flint vane savaşı başlayacak gibi :)
sevdiği kadına pislikleri yapan charles vane > sevdiği kadın için bütün pislikleri yapan kaptan flint'ten.:)