Görürüz.Hayır geçemez![]()
Görürüz.Hayır geçemez![]()
Yiğit bence sonunda patlayacak gibiGörürüz.Turabi hem takımı düşünüyorum diyor hem de sms'e Yiğit'i çıkartıyor. Tam bencil işte kendine rakip istemiyor takımı falan düşündüğü yok.
![]()
Turabi ile Yiğit iki büyük düşman sadece biri hayatta kalabilir aralarından görücez bakalım.Yiğit bence sonunda patlayacak gibi![]()
O da Turabi olacakTurabi ile Yiğit iki büyük düşman sadece biri hayatta kalabilir aralarından görücez bakalım.![]()
Serenay bir harika dostumKızda nasıl bir hırs var ya ? bu sene tek favorim.
Sadece bu oyun için konuşmadım genel düşünürsek Serenay yine harikafutbolcu penaltıda atsın yani penaltı kaçırması en zor sey kalede baya büyük tü
aynen gerçekten çok güzelSadece bu oyun için konuşmadım genel düşünürsek Serenay yine harika![]()
ismail ne işe yarıyor bir söyler misin ?Konseyden beklendiği gibi Eda'nın ismi çıktı. Acilen elenmeli takıma hiçbir katkısı yok. Ahmet Dursun'un da dediği gibi daha 1 oyun kazandırmadı takımına.
.
O da bir işe yaramıyor.ismail ne işe yarıyor bir söyler misin ?![]()
bence ismaili yazmalılıydılar , eda en azından yemek yapıyorO da bir işe yaramıyor.Önce Eda gitsin sonra o gider zaten.
![]()
İsmail kulis yapıp insanlarla arasını iyi tutuyor.bence ismaili yazmalılıydılar , eda en azından yemek yapıyor![]()
ben kızların edayı yazdığını görünce şok oldum , onlar daha düne kadar ismaili yada tolgayı yazacaklardıİsmail kulis yapıp insanlarla arasını iyi tutuyor.![]()
Doğru aslında Eda arkadaşları sonuçta ben de İsmail'i yazmalarını beklerdim. Bir şeyler dönmüştür kesin orada.ben kız
ben kızların edayı yazdığını görünce şok oldum , onlar daha düne kadar ismaili yada tolgayı yazacaklardı