yeni sistemde belli olmaz ama büyük ihtimal senin dediğin gibi olurDoğru aslında Eda arkadaşları sonuçta ben de İsmail'i yazmalarını beklerdim. Bir şeyler dönmüştür kesin orada.Eda elenir büyük ihtimal arkasından da Tolga ve İsmail gidici gibi..
yeni sistemde belli olmaz ama büyük ihtimal senin dediğin gibi olurDoğru aslında Eda arkadaşları sonuçta ben de İsmail'i yazmalarını beklerdim. Bir şeyler dönmüştür kesin orada.Eda elenir büyük ihtimal arkasından da Tolga ve İsmail gidici gibi..
Bugün izledim.
Duygu,mert bunlar aşırı yapmacık gıcık oldum resmen
ismail baki neye gelmiş anlamadım hiçbi yarışmada yok adam
serenay fazla abartıyo ama güzel kız
müge yine süper![]()
seviçleri falan çok abartıyor bencemerte bende gıcık oluyorum
serenay neyi abarttı anlamadım ben ?
Müge Müge diyorsun sürekli bir foto koysana merak ettim, pek izlemiyorum programı.Bugün izledim.
Duygu,mert bunlar aşırı yapmacık gıcık oldum resmen
ismail baki neye gelmiş anlamadım hiçbi yarışmada yok adam
serenay fazla abartıyo ama güzel kız
müge yine süper![]()
sevinsin ya , kız kazanmış , çok ağır takılıyorsunseviçleri falan çok abartıyor benceama güzelliğiyle o handikapı kapatıyor
![]()
sevinsinde fazla abartıyo sakinliğini koruması lazım birazsevinsin ya , kız kazanmış , çok ağır takılıyorsun![]()
ohoo o kadar koyduk resmini aga uğraşamam şimdiMüge Müge diyorsun sürekli bir foto koysana merak ettim, pek izlemiyorum programı.![]()
Müge Müge diyorsun sürekli bir foto koysana merak ettim, pek izlemiyorum programı.![]()
sevinsinde fazla abartıyo sakinliğini koruması lazım biraz
ohoo o kadar koyduk resmini aga uğraşamam şimdi![]()
@Mr.At avatarına koyduğu kız.
son hali bu
Önceki fotoğraftaki kadar olmasa da iyimiş, neticede ada koşulları, doğal hayat.son hali bu
![]()
yalnız bu hanım kızımız çok sessiz ya mert ham yapıcak yada turabiÖnceki fotoğraftaki kadar olmasa da iyimiş, neticede ada koşulları, doğal hayat.![]()
Turabi yapar mı yapar.yalnız bu hanım kızımız çok sessiz ya mert ham yapıcak yada turabi![]()
aynen , ama macun izin vermez heraldeTurabi yapar mı yapar.![]()
yoo sessiz değil sesi çıkıyoyalnız bu hanım kızımız çok sessiz ya mert ham yapıcak yada turabi![]()
berna ve sahraya bakınca sessiz yani ,yoo sessiz değil sesi çıkıyoresimlerdeki güzelliği kadar olmasa da adada da güzel
![]()
seviçleri falan çok abartıyor benceama güzelliğiyle o handikapı kapatıyor
![]()