Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gençler fragmanı gördünüz mü.😱
Ahmet Serenay'a bağırıyor.😱Ünlülerin Turabi'si.:A @KayıpSehir toplan adayı basmaya gidiyoruz.:A
Akın'da fena.😱Tolga'ya bağırıyor.Yaw gönüllüler bu kadar didişmemişti.:F

@Bully @ABAY_06 @mrt-06 @Harunnn60 @mahoni @Billy Kane @Maskeli Fedai

@takas ile @Yakamoz-Asi izlemiyor galiba.:A
Akın adamın dibi Tolga'ya bağırıp kızları koruyor. :Z Ama Ahmet'e de bağırması lazım sonuçta o da Serenay'a bağırıyor. :D Tabii Akın'la Ahmet'in arası iyi Akın ona bağıramaz gibi. :A

Akın adamın dibi Tolga'ya bağırıp kızları koruyor. :Z Ama Ahmet'e de bağırması lazım sonuçta o da Serenay'a bağırıyor. Tabii Akın'la Ahmet'in arası iyi Akın ona bağıramaz gibi. :A
Konu anlamadan hemen Akın'dan soğudum dememek lazım izle ondan sonra karar ver Tolga belki hatalıdır :D

Akın adamın dibi Tolga'ya bağırıp kızları koruyor. :Z Ama Ahmet'e de bağırması lazım sonuçta o da Serenay'a bağırıyor. :D Tabii Akın'la Ahmet'in arası iyi Akın ona bağıramaz gibi. :A

Ünlülerin yıkılışınaı bir devrin kapanışını zileyecweğiz bu akşam.:Z
Serenay'a nasıl bağırır.:T
Akın ile Tolga'nın tartışmasında bir şey yok gibi bence.Tolga herkesle yaşıyor bunu.Olay Serenay ile Ahmet'in kinde kopacak.:A

Akın 1.olacak bugün inşallah. :Z Akın olmazsa Gökhan olur. Zaten ikisi de Eda'nın karşısına banko Tolga'yı çıkaracaklar. :D

Akın 1.olacak bugün inşallah. :Z Akın olmazsa Gökhan olur. Zaten ikisi de Eda'nın karşısına banko Tolga'yı çıkaracaklar. :D
Dünki dokulmazlığı tam izliyemedim kim kötüydü naıs kaybettiler (b)

Ben yeni görmüştüm.:TNiye hevesimi kırıyorsun.

Ahmet an itibariyle bitmiştir.:bağır:

Hiç anlamadım göndermeni.:Aben direk Bully'e giden bir mesaj olarak algıladım.
@pompy sana açıklasın nası gönderme yaptığımı anlamadıysan :A

Ünlülerin yıkılışınaı bir devrin kapanışını zileyecweğiz bu akşam.:Z
Serenay'a nasıl bağırır.:T
Akın ile Tolga'nın tartışmasında bir şey yok gibi bence.Tolga herkesle yaşıyor bunu.Olay Serenay ile Ahmet'in kinde kopacak.:A
Gönüllüler yıkılmadıysa ünlüler hiç yıkılmaz. :F Her şey 1 oyun kazanmaya bakar. :D

Ayrıca Serenay hak etmiştir belki. :A

10'a 8 gönüllüler aldı daha doğrusu Turabi aldı. Hiç oyun kaybetmedi Akın'ı 2 kere yendi. :( Sonra Akın'la Turabi konseyde birbirlerine girdiler. :D

Akin Tolga'ya mi bagiriyordu

Niye çok başarılı.:ZTakımın başarısını düşünüyor.Hiç kulisçide değil Akın ve Ahmet ve Tolga gibi.Bir Striptizi var onuda es geç.:A
Başarılı orasına lafım yok ama yaptığı hareketler konuşmaları çok antipatik böyle tipler hoşuma gitmiyor :(

Şuan soğudum işte.:F

Dokunulmazlığı Berna Sahra ve Turabi kazandı.:ZMüge bile yarışma kazandı Ama ilk başta kötüydüler orası ayrı.:ZSonu güzel oldu.:Z

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...