Aynen ne oluyor dedim cicim günleri bitti
Zaten gönüllüleri tutmaya başladım ben.Ünlüler by by.
Aynen ne oluyor dedim cicim günleri bitti
Gönüllülerde tutulcak kişi varmıZaten gönüllüleri tutmaya başladım ben.Ünlüler by by.Akın'dan da iyice soğudum.
Akın adamın dibi Tolga'ya bağırıp kızları koruyor.Gençler fragmanı gördünüz mü.😱
Ahmet Serenay'a bağırıyor.😱Ünlülerin Turabi'si.@KayıpSehir toplan adayı basmaya gidiyoruz.
Akın'da fena.😱Tolga'ya bağırıyor.Yaw gönüllüler bu kadar didişmemişti.
@Bully @ABAY_06 @mrt-06 @Harunnn60 @mahoni @Billy Kane @Maskeli Fedai
@takas ile @Yakamoz-Asi izlemiyor galiba.![]()
Konu anlamadan hemen Akın'dan soğudum dememek lazım izle ondan sonra karar ver Tolga belki hatalıdırAkın adamın dibi Tolga'ya bağırıp kızları koruyor.Ama Ahmet'e de bağırması lazım sonuçta o da Serenay'a bağırıyor. Tabii Akın'la Ahmet'in arası iyi Akın ona bağıramaz gibi.
![]()
Tolga hatalı tabii sürekli geriyor ortalığı.Konu anlamadan hemen Akın'dan soğudum dememek lazım izle ondan sonra karar ver Tolga belki hatalıdır![]()
Konu anlamadan hemen Akın'dan soğudum dememek lazım izle ondan sonra karar ver Tolga belki hatalıdır![]()
Yok sana mesaj yazdım @sokak sanati 'na gönderme yaptımTolga hatalı tabii sürekli geriyor ortalığı.Ayrıca yanlış alıntı yaptın sanırsam.
Akın adamın dibi Tolga'ya bağırıp kızları koruyor.Ama Ahmet'e de bağırması lazım sonuçta o da Serenay'a bağırıyor.
Tabii Akın'la Ahmet'in arası iyi Akın ona bağıramaz gibi.
![]()
dün gece gsterdiler fragmanı , biliyoruzGençler fragmanı gördünüz mü.😱
Ahmet Serenay'a bağırıyor.😱Ünlülerin Turabi'si.@KayıpSehir toplan adayı basmaya gidiyoruz.
Akın'da fena.😱Tolga'ya bağırıyor.Yaw gönüllüler bu kadar didişmemişti.
@Bully @ABAY_06 @mrt-06 @Harunnn60 @mahoni @Billy Kane @Maskeli Fedai
@takas ile @Yakamoz-Asi izlemiyor galiba.![]()
Evet dün tam izliyemedim Turabi'yi sevmeye başladım deme soğurum sendenDün kü yarışmayı kasteddim Turabi fena yıktı dün.Beceriksizliğinden soğudum dedim.
Kavgacıları severim zaten ben.
![]()
dün gece gsterdiler fragmanı , biliyoruz![]()
ahmet nasıl bağırdı o güzelim kıza ,![]()
Yok sana mesaj yazdım @sokak sanati 'na gönderme yaptım![]()
Dünki dokulmazlığı tam izliyemedim kim kötüydü naıs kaybettilerAkın 1.olacak bugün inşallah.Akın olmazsa Gökhan olur. Zaten ikisi de Eda'nın karşısına banko Tolga'yı çıkaracaklar.
![]()
@pompy sana açıklasın nası gönderme yaptığımı anlamadıysanBen yeni görmüştüm.Niye hevesimi kırıyorsun.
Ahmet an itibariyle bitmiştir.
Hiç anlamadım göndermeni.ben direk Bully'e giden bir mesaj olarak algıladım.
Gönüllüler yıkılmadıysa ünlüler hiç yıkılmaz.Ünlülerin yıkılışınaı bir devrin kapanışını zileyecweğiz bu akşam.
Serenay'a nasıl bağırır.
Akın ile Tolga'nın tartışmasında bir şey yok gibi bence.Tolga herkesle yaşıyor bunu.Olay Serenay ile Ahmet'in kinde kopacak.![]()
Evet dün tam izliyemedim Turabi'yi sevmeye başladım deme soğurum senden![]()
10'a 8 gönüllüler aldı daha doğrusu Turabi aldı. Hiç oyun kaybetmedi Akın'ı 2 kere yendi.Dünki dokulmazlığı tam izliyemedim kim kötüydü naıs kaybettiler
@pompy sana açıklasın nası gönderme yaptığımı anlamadıysan![]()
Gönüllüler yıkılmadıysa ünlüler hiç yıkılmaz.Her şey 1 oyun kazanmaya bakar.
Ayrıca Serenay hak etmiştir belki.![]()
Başarılı orasına lafım yok ama yaptığı hareketler konuşmaları çok antipatik böyle tipler hoşuma gitmiyorNiye çok başarılı.Takımın başarısını düşünüyor.Hiç kulisçide değil Akın ve Ahmet ve Tolga gibi.Bir Striptizi var onuda es geç.
![]()
Dünki dokulmazlığı tam izliyemedim kim kötüydü naıs kaybettiler
@pompy sana açıklasın nası gönderme yaptığımı anlamadıysan![]()