Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Meyve oyununda gönüllüler çok çok iyiydi.Mert ile Müge bile kazandı düşünün durumu.:kiki:

Turabi'yi artık anlıyorum ben tamamen takımı düşünüyor.Gözüme iyice girdi.:)

Ünlüler bugün başarısızdı.Gönüllüler çok iyiydi.

Serenay bugün düşüktü.

Son düzenleme:
Samanta ekibin makyözü oldu.:kiki:

Sahra'ya niye bu kadar kötü davranıyorlar.😡

Son düzenleme:
Ekrem sana güle güle.:F

Yiğit haftaya 1. olabilir oylanamda.:)

ilk survivor yorumum şudur turabi iyi yarışıyor ama çok artistlik yapıyor o yönden işi zor gibi akınla birlikte ünlüler daha güçlü bir takım gibi oldular erkeklerde en iyiler gökhan yiğit ahmet akın ve turabi (oyunlarda) kızlarda ise serenay merve ve berna (şu ana kadar en iyisi ama şansı da vardı) karakter olark adam gibi admlar yiğit ve gökhan diğerleri biraz traşş gibi ama bu sene survivor iyi başladı ve öyle de olacak gibi yarışlar hep başa baş bitiyor çok çekişmeli ve bol kavgalı bir survivor olacak gibi görünüyor :D :)

Merve çok sempatik ya. :D Oyunun yıldızları Merve ile Tolga'ydı. 2. oyunda Akın'ı kaleye almasalardı 2. oyunda bitirirlerdi işi. Akın'da karşı tarafa kendini kanıtlamak için kalaye geçti ama olmadı.

Bakalım kim kazanacak.. Gökhan mı Tolga mı..

Acun Duruma göre oyun veriyor gibi geldi İkitane futbolcunun oldugu takıma penaltı oyunu verdi

Tolga Karal ve samantanın beceriksizligi ünlülere galibiyet getirdi

Tolga ne toplar çıkardı öyle final oyununda helal olsun. :D Kızlar da baya başarılıydı. Sahra ve Merve beklenenin üzerinde performans gösterdiler.

Yarınki dokunulmazlık oyunu bomba olacak. :oley: Çok sevdiğim bir oyun türü güçlü olan kazanacak. İnşallah kazanan ünlüler olur. :bhr:

Gönlümüz Gönüllülerden yana :oley:
Gönüllülerde Turabi, Berna ve Sahra'ya gıcık kapıyorum. Hepsi teker teker elenir umarım. Ünlüler yeniyor zaten genelde. :oley:

Ama Müge hemen elenmesin. :A Yiğit'i de sevdim o da gitsin gidebildiği kadar.

Gönüllülerde Turabi, Berna ve Sahra'ya gıcık kapıyorum. Hepsi teker teker elenir umarım. Ünlüler yeniyor zaten genelde. :oley:

Ama Müge hemen elenmesin. :A Yiğit'i de sevdim o da gitsin gidebildiği kadar.
Mügeyi hiç beğenmiyorum takıma katkı sağladığı da yok gitsin bence :A Berna ve Sahrayı bende sevmiyorum ama Turabi elenmesin sonuna kadar gitsin :oley:

Mügeyi hiç beğenmiyorum takıma katkı sağladığı da yok gitsin bence :A Berna ve Sahrayı bende sevmiyorum ama Turabi elenmesin sonuna kadar gitsin :oley:
Turabi çok gıcık, dengesiz ve antipatik ya kendini bir halt sanıyor nasıl 1.oldu anlamadım zaten. :D Neyse zamanla oylarında azalma olur. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,179
Üyeler
8,558
Son Üye
esdil21