Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Görürüz. :T: Turabi hem takımı düşünüyorum diyor hem de sms'e Yiğit'i çıkartıyor. Tam bencil işte kendine rakip istemiyor takımı falan düşündüğü yok. :D

Serenay bir harika dostum :D Kızda nasıl bir hırs var ya ? bu sene tek favorim.

bakalım bugün kim kazanacak

çok iyi bir bölüm olacak

Oyun ünlülerin.:D
Ben Gönüllülerin kazanmasını istiyordum çok açtılar çünkü.
Güzel oyundu.Merve ve Sahra baya yıldız oldular bölümün.
Ertunga'yı da ilk kez beğendim.Yiğit ise döktürdü.Baya güzel oyundu.:DDur Serenay'ı da analım.:D

Sonrasında ki soru oyununda Tolga kazansa üzülürdüm.Keşke Gökhan Merve'yi seçseydi.

Cidden bu yıl bakıyorlar oyunculara.Neredeyse hiç açlık çekilmiyor üç haftadır.Survivor o bakımdan olmadı gibi.

Son düzenleme:
Ödül oyununu ünlüler kazandı. :oley: Akın 3 oyun kazanarak ve finali yaparak takımını sırtladı helal olsun! :D Bakalım dokunulmazlık oyununda neler olacak? Ünlüler alır umarım. Kazanan takım kimse o takım fizik olarak daha güçlüdür demektir.

Dokunulmazlık oyununu kazanan gönüllüler oldu. Turabi mükemmel bir performans sergileyip hiç oyun kaybetmeyerek takımına dokunulmazlığı getirdi. Akın'ı 2 kere yendi maalesef. :( Bu oyunla birlikte gönüllülerin güç olarak ünlülere oranla bir tık daha iyi olduğunu gördük.

Konseyden beklendiği gibi Eda'nın ismi çıktı. Acilen elenmeli takıma hiçbir katkısı yok. Ahmet Dursun'un da dediği gibi daha 1 oyun kazandırmadı takımına. Gökhan'ın Tolga'yı yazması şaşırtmadı Eda'nın da Ahmet Dursun'u.

Adamım Akın'a oy attım inşallah 1.çıkacak. :Z Eğer Akın 1.çıkarsa Eda'nın karşısına Tolga'yı koyacaktır. Bu arada yarınki bölümün fragmanına bakarsak ünlülerde işler karışacak. Ahmet Dursun Serenay'a bağırıyordu sanırsam Akın da Tolga'ya. :D Merakla bekliyorum yarınki bölümü..

ben kız
ben kızların edayı yazdığını görünce şok oldum , onlar daha düne kadar ismaili yada tolgayı yazacaklardı
Doğru aslında Eda arkadaşları sonuçta ben de İsmail'i yazmalarını beklerdim. Bir şeyler dönmüştür kesin orada. :D Eda elenir büyük ihtimal arkasından da Tolga ve İsmail gidici gibi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,200
Üyeler
8,558
Son Üye
Redi