Star Kurt Seyit ve Şura - Dizi Yorumları

Dizi agir isliyor gibi duruyor ama aslinda cok cabuk isliyor. Ben sahsen Kurt ve Sura'nin bu kadar cabuk karsilasacagini düsünmemistim, bölüm sonuna saklarlar diye düsünüyordum.

Müzikler harika bence. Sura'nin cekinkenligi, daha genc olmasini cok iyi yansitiyor. Hele Kurt Seyit, kendinden cok emin, attigi her adimi önceden bilen birini yansitiyor.

Harika bir dizi. Hemen yarida kesenler daha sonra cok üzülecek. Ayrica sunu da belirteyim, reytinge bakarak dizi izlemeyin hic bir zaman. Bakin mesela Beni Böyle Sev. @denizz19 'a her seferinde yaziyorum, harika bir dizi diye. Ama gel gelelim reytingler orta gidiyor.

dizi 52 bin tweet almış :) bakalım sbsv ya da my nin rekorunu kırabilecek mi :) @sürgünüm @destere
#AloSadullahYARGISI
#SMHVRLileKarsılıklıSalıTkibi
#Martta40BinAtamaMezaraDeğilOkula
#SametEcemveErenRomaylaTkb
SizHepinizBizTek UstaylaTekYürek
#KurtSeyitveSura
ErenHaznedarBurakMutluay Siqer
1907de Doğan BuSevda BüyüyorOmuzlarımızda
SeniSeviyorum BeyzaPolat

TT listesinde.

Dizi agir isliyor gibi duruyor ama aslinda cok cabuk isliyor. Ben sahsen Kurt ve Sura'nin bu kadar cabuk karsilasacagini düsünmemistim, bölüm sonuna saklarlar diye düsünüyordum.

Müzikler harika bence. Sura'nin cekinkenligi, daha genc olmasini cok iyi yansitiyor. Hele Kurt Seyit, kendinden cok emin, attigi her adimi önceden bilen birini yansitiyor.

Harika bir dizi. Hemen yarida kesenler daha sonra cok üzülecek. Ayrica sunu da belirteyim, reytinge bakarak dizi izlemeyin hic bir zaman. Bakin mesela Beni Böyle Sev. @denizz19 'a her seferinde yaziyorum, harika bir dizi diye. Ama gel gelelim reytingler orta gidiyor.
dizi 8 e yakın alırsa totalde üst seviye dizilerin içinde yer alır :) 8+ alan kvp-karagül-my-küçk ağa-şt-kg-medcezir-karadayı-as :) 10.dizi de kss olur

Dizi tarihsel dönemi gayet iyi yansıtıyor bu yanıyla cezbediyor zaten beni. oyunculuklar başarılı. en kötü şey ise hikayenin ağır ilerlemesi.
Önümüzde birkaç bölümde hikayenin iyice gelişip açılmasını bekliyorum. umarım hayal kırıklığına uğramam.:)

Sıkıntıdan içime öküz oturdu. :( Bıraktım izlemeyi... Tahmin ediyordum sıkıcı olacağını ama yine de önyargılı davranmayım dedim.

İlk bölüm itibariyle çok ortalama bir bölüm ama ilerisi için ümit vaadediyor. Birkaç karaktere rolleri oturmamış, umarım ilerde bu durum ortadan kalkar.

Bu dizi yılın dizisi olacak. Demedi demeyin. İlk defa bir tarih dizisini böyle severek izliyorum. Zaten aşk dizisi , savaş dizisi değil. Aşk dizilerini seviyorum genel olarak :)