Star Kurt Seyit ve Şura - Dizi Yorumları

kıvancın şöyle bir şansı var avrupanın en yakışıklı oyuncularından olan ve benimde favori 2-3 beğendiğim oyuncudan birisi joseph morgan bu oyuncunun ikizi gibi kıvanc o bakımdan şanslı doğmuş :kiki::kiki:
Joseph Morgan ve Kıvanç Tatlıtuğ ikiz bence.Anneleri birini İngiltere'ye birini Türkiye'ye bırakıp kaçmış.:)

Birkan Sokullu cidden kötü rol adamıymış.Küçük Sırlar'da ne kadar berbat oynuyordu burada hayran kaldım.😱:D

Joseph Morgan ve Kıvanç Tatlıtuğ ikiz bence.Anneleri birini İngiltere'ye birini Türkiye'ye bırakıp kaçmış.:)
hahaha ayy olabilir :kiki::kiki: ama brazda bu adam sayesinde ünlendi kıvanc avrupada herkes kıvancı konusuyormuş morgana benziyor diye adam morgan sayesinde ün yaptı avrupada türk kızlarınında kıvanca ilgisi braz morgan hayranlığı yüzünden böyle aşırı :F

Çok ağır soğuk ve duygusuz bir iş olmuş Kıvanç'ın ses tonu Kuzey'i hatırlatıyor gerçekten de beğenmedim

Kurt seid @destere yüzünden böyle dandik))) ben bu kadar iyi kadroya bu kadar kötü dizi görmedim sıkıntıdan patliyacagim domra müziği olmazsa çekilmez dizi)))

bi de nedir ya Allah razı olsun petrov)))) bu diyaloğu kim yazmış ya. tns denekleri dindar diye böyle saklabanlik olur mu)))

Kurt seyitin babası türk kızıyla evleneceksin dedi murkayı kastetti ya ne olur murka meryem uzerli olsun🙁

hahaha ayy olabilir :kiki::kiki: ama brazda bu adam sayesinde ünlendi kıvanc avrupada herkes kıvancı konusuyormuş morgana benziyor diye adam morgan sayesinde ün yaptı avrupada türk kızlarınında kıvanca ilgisi braz morgan hayranlığı yüzünden böyle aşırı :F
Çok benziyorlar yaa

104713f9135eb25db1c7058067010089.jpg

Dizi sıkıcı 15-20 dakika baktım ama neredeyse her sahne vakit geçirmek için gibi geldi. Küçük Ağa'ya geçildi bizim evdetik. :):)

Şura yani Farah yine harika o ayrı. :):)