hadi ya ? iyi başlamıştı oysa ki ?Gerçekten sıkıcı ya. Biraz heyecan katmalılar yoksa işi zor.
hadi ya ? iyi başlamıştı oysa ki ?Gerçekten sıkıcı ya. Biraz heyecan katmalılar yoksa işi zor.
evet o durumu bende fark ettim fragmanlarda askerlerle konuşurken. kuzey modundan çıkamamış..
çok doğru bir söz ama kenan imirzalıoğluda bu sözü bozmak için doğmuştur benceKıvanç Tatlıtuğ Esmer Erkeklere tepki olarak doğmuş bunun başka bir açıklaması olamaz.
Bence dizinin konusu kısır. Sen ne düşünüyorsun? @xemrexxxHaydaa durun daha ilk bölüm bu hemen ilk bölümde aksiyon patlaması mı yaşatacaklar
yok izlemiyorum 10 daki tekrarına bakıcam. ama yorumlar heycanlı diyordu ilk başlarda. neyse tekrar yükselir tempo şimdi.Sen izliyormusun.Yetersiz gibi Tıfılı geçemeyecek şuan.Partide kısa sürdü iş yok şuan.
ilk 35 dk yi kçaırdım şimdilik bişi yok 7 dk deBence dizinin konusu kısır. Sen ne düşünüyorsun? @xemrexxx
Kıvanç doğduğunda Kenan Reyiz vardı. Bu ikisininde oyunculuğu perfect!çok doğru bir söz ama kenan imirzalıoğluda bu sözü bozmak için doğmuştur bence
türkiyede kenanın üstüne erkek oyuncu tanımam tam bir erkek herşeyiyle
yok izlemiyorum 10 daki tekrarına bakıcam. ama yorumlar heycanlı diyordu ilk başlarda. neyse tekrar yükselir tempo şimdi.
yani kıvanctan daha yakısıklı demek istedim en azından daha karizmatikKıvanç doğduğunda Kenan Reyiz vardı. Bu ikisininde oyunculuğu perfect!
@destere ye ortak çıktıFarah Zeynep Abdullah sen ne güzel bişeysin...
ileride gerçeği çkkarBalooo
Ama rüyaymış