Kötücüler doluşmuş buraya yine vay arkadaş ne sabırsız milletiz.olmamış çok sıkıcı keşke 8 reyting verseydim 9 alabilirmi onuda bilmiyorum ama en fazla 9 alır sansım var şimdi kaçak dizisini izleyecem bu bölümü hareketli en azından
ben haftalık yeni bölümleri izliyorum pazar günü 6.bölümü izledim yeni bölümü bekliyorumBlack Sails
#AloSadullahYARGISI
hahaha bir bakıma kurt seyit bizim rakibimiz oluyor kaçağa 1 seyirci bile çekebilsem başarıdırKötücüler doluşmuş buraya yine vay arkadaş ne sabırsız milletiz.
dizi 8 e yakın alırsa totalde üst seviye dizilerin içinde yer alır 8+ alan kvp-karagül-my-küçk ağa-şt-kg-medcezir-karadayı-as 10.dizi de kss olurDizi agir isliyor gibi duruyor ama aslinda cok cabuk isliyor. Ben sahsen Kurt ve Sura'nin bu kadar cabuk karsilasacagini düsünmemistim, bölüm sonuna saklarlar diye düsünüyordum.
Müzikler harika bence. Sura'nin cekinkenligi, daha genc olmasini cok iyi yansitiyor. Hele Kurt Seyit, kendinden cok emin, attigi her adimi önceden bilen birini yansitiyor.
Harika bir dizi. Hemen yarida kesenler daha sonra cok üzülecek. Ayrica sunu da belirteyim, reytinge bakarak dizi izlemeyin hic bir zaman. Bakin mesela Beni Böyle Sev. @denizz19 'a her seferinde yaziyorum, harika bir dizi diye. Ama gel gelelim reytingler orta gidiyor.
dizi 8 e yakın alırsa totalde üst seviye dizilerin içinde yer alır 8+ alan kvp-karagül-my-küçk ağa-şt-kg-medcezir-karadayı-as 10.dizi de kss olur
ilk 5 i ab de zorlayabilir ama totalde ben de pek şans vermiyorumZamanla bence ilk 5'i zorlar
Ay Yapım kalitesini koymuş zaten ilk 25 DK'sını izlediğim kadarıyla, tekrarını izliycem zaten. Ama bugün izlemem.Dizi bence gayet güzel gidiyor konu da yeni yeni oturacak arkadaşlar bune aceleniz.özellikle ortam atmosfer çok iyi ben beğendim.
@mrt-06 @sokak sanati
ilk 5 i ab de zorlayabilir ama totalde ben de pek şans vermiyorum
Dizi tarihsel dönemi gayet iyi yansıtıyor bu yanıyla cezbediyor zaten beni. oyunculuklar başarılı. en kötü şey ise hikayenin ağır ilerlemesi.Dizi agir isliyor gibi duruyor ama aslinda cok cabuk isliyor. Ben sahsen Kurt ve Sura'nin bu kadar cabuk karsilasacagini düsünmemistim, bölüm sonuna saklarlar diye düsünüyordum.
Müzikler harika bence. Sura'nin cekinkenligi, daha genc olmasini cok iyi yansitiyor. Hele Kurt Seyit, kendinden cok emin, attigi her adimi önceden bilen birini yansitiyor.
Harika bir dizi. Hemen yarida kesenler daha sonra cok üzülecek. Ayrica sunu da belirteyim, reytinge bakarak dizi izlemeyin hic bir zaman. Bakin mesela Beni Böyle Sev. @denizz19 'a her seferinde yaziyorum, harika bir dizi diye. Ama gel gelelim reytingler orta gidiyor.
yorumlara değil verilen ücrete bakacan)))yorumlara bakınca hiç öyle gelmiyor)))