17 Şubat 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

Karadayı 2 gruptada lider.Tebrikler.Hemde armış birde.
X factor düşmüş.Tahmin ediyordum çok iyi değildi bölümlere bağlı olarak yükselir gibi şu elemeler geçsin daha iyi olacak gibi bir his var içimde.
Ne diyorsunn ne yapmış öyle.😱Kanal D etkisi bile işe yaramamış ve batık başlamış.Benide mahfetti İlker Aksum yine.:(Ama sevindim İlker'i ekrandan uzaklaştırma çalışmalarına son gaz devam.:A

Karadayı 2 gruptada lider.Tebrikler.Hemde armış birde.
X factor düşmüş.Tahmin ediyordum çok iyi değildi bölümlere bağlı olarak yükselir gibi şu elemeler geçsin daha iyi olacak gibi bir his var içimde.
Ne diyorsunn ne yapmış öyle.Kanal D etkisi bile işe yaramamış ve batık başlamış.Benide mahfetti İlker Aksum yine.:(Ama sevindim İlker'i ekrandan uzaklaştırma çalışmalarına son gaz devam.:A
İlker niye öyle diyosun @destere 😱

Her Sevda Bir Veda çok kötü gitmiş..X factor idare eder.Karadayıya'da tebrikler.:D

bu ne ya beni affet cumamiydi ne ab de 7 reyting almıştı şimdi 4.bucuk))) tns kafa buluyor ama sonu kötü patlayacak))

ne diyorsun her sevda bir veda veda etmiş tns de

Karadayım yükselmiş harika 2 guruptada 11 almış Ab'si yüksek Total'den

Yst 2 gruptada iyi gitmiş

X factor'un ilk haftanın gazıyla yüksek almıştı düşmeye başlamış ilerliyen haftalarda dahada düşcektir @Bully :A

Beni Affet harika oranlar almaya devam ediyor dizi çok başarılı busene Totalde 3'üncü olmuş

Ne diyorsun düşük almış tahminler uçmuşusuz

HSBV kötü düşük gitmiş dizinin sonu pek parlak görünmüyor
Bölüme kötü diyorlar ondan düşmüştür yükselir ilerleyen haftalarda. :A

Karadayı iki grupta da çok başarılı.

Acun idare eder.

X-Factor düşmüş 131 dakika reklamsız gitmesine rağmen. Yükselir umarım.

Her Sevda Bir Veda Beni Böyle Sev vasatın altındalar.

Kardeş Payı'nın tekrarı çok iyi gitmiş. Tuttu gibi dizi.

karadayı her zamanki gibi silip süpürmüş reytngleri az bile almış, dün bayağı güzel bir bölümdü özellikle sona doğru ..

İlker niye öyle diyosun @destere 😱

tuba fanlarının klasik lafıdır tuba yüzünden batan dizilerde hep kabahati partnerde ararlar :)) 20 dakikada ilker harikaydı :) canım ailemde süperdi kaliteli oyuncudur ilker :)

Son düzenleme:
karadayı her zamanki gibi silip süpürmüş reytngleri az bile almış, dün bayağı güzel bir bölümdü özellikle sona doğru ..

tuba fanlarının klasik lafıdır tuba yüzünden batan dizilerde hep kabahati partnerde ararlar :)) 20 dakikada ilker harikaydı :) canım ailemde süperdi kaliteli oyuncudur ilker :)
Bunu söyleyen tuba fanı değil beren fanı :A