12 Şubat 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Show'da bu akıl olduğu sürece daha çok başlar.

Sakli Kalan, Firuze.. Aralik dalgasiyla baslayan iki dizi harcanarak bitirildi. Sevdaluk harcaniyor. Adini Kalbime Yazdim gün degistirdi. Yanilmiyorsam Ask Ekmek Hayallerde gün degistirdi. Altindagli basladi ama basladiyla bittigi bir oldu.

Show TVnin amaci belli degil bence. Simdi Mart'ta yeni diziler lafi var. Yeni operasyon dalgasi gibi. :D

alakası yok panpa :) 122 bölmüdür bunu yapmamış bir yapım artık zamanı geldi diğerleri hilelere başvurup çirkinleşecekse my de aynı şekilde karşılık vermeli
Kimse merhamet my'yi geçti demiyor. Ama merhamet 12 lik ab yi 8-9'a düşürdü. Bu bi gerçek. :) çünkü bir ara aralarında 1 rtg bile yoktu ab kısmında. :)

Sakli Kalan, Firuze.. Aralik dalgasiyla baslayan iki dizi harcanarak bitirildi. Sevdaluk harcaniyor. Adini Kalbime Yazdim gün degistirdi. Yanilmiyorsam Ask Ekmek Hayallerde gün degistirdi. Altindagli basladi ama basladiyla bittigi bir oldu.

Show TVnin amaci belli degil bence. Simdi Mart'ta yeni diziler lafi var. Yeni operasyon dalgasi gibi. :D
medcezir-karagül bile en az 80 dk reklamsız gidiyiler bu ne rahatlık :F

Boşuna yeni dizi başlatmasın elindekilerin değerini bilebilse yeter ama bilmiyor bırak bitirsin tüm dizilerini umrumda değil artık bu ekip bu kadar düşük reyting alacağına bitsin daha iyi.

Kimse merhamet my'yi geçti demiyor. Ama merhamet 12 lik ab yi 8-9'a düşürdü. Bu bi gerçek. :) çünkü bir ara aralarında 1 rtg bile yoktu ab kısmında. :)
merhamet o ka iyi olsaydı bir anda çökemzdi :) my yi düşüren yılmaz şahinin kaleminin zayıflığı :) hayaletler bile bastı sarayı :F

merhamet o ka iyi olsaydı bir anda çökemzdi :) my yi düşüren yılmaz şahinin kaleminin zayıflığı :) hayaletler bile bastı sarayı :F
Merhametide düşüren küçüklük döneminden lise yıllarına geçiş. O my ile alakalı değil.:)

valla diğer 3 sezon olduğu gibi bu sezon da my den iyi oyuncu kadrosuna sahip bir diziyok :)
Diğer 2 sezonu çıkar öbgzk ile çakışıyor çünkü :)