Buraya gel , bi ergen gözdesi için hemen gidiyonfanlarla aynı görüşte olmadım hiçbir zaman neyse my de beklenen sahne daha sonra devam ederiz
Buraya gel , bi ergen gözdesi için hemen gidiyonfanlarla aynı görüşte olmadım hiçbir zaman neyse my de beklenen sahne daha sonra devam ederiz
karıştırdın galiba bnm beğendiğim hiçbir oyuncu 2 mimikli seçilmedi ya da prestijli ödüllerden eli boş dönemdiBuraya gel , bi ergen gözdesi için hemen gidiyon
Valla başladığında baya bi bişey olduğunu göstermiişti.yılmaz aşhin adam gibi yazsa o da bişi yapamazdı bu sene 6 ay hazırlıkla başlayan sevdaluk bile etki etmedi 5 kişinin üzerine kurulu merhamet bişi değil onun yanında
Neyi karıştırdım daha deminki dediğini yazdığım için mi? sen ne yazdığını unuttun emre heralde.karıştırdın galiba bnm beğendiğim hiçbir oyuncu 2 mimikli seçilmedi ya da prestijli ödüllerden eli boş dönemdi
my o ka müthiş ki bu akşam unutuyor insan herr şeyiNeyi karıştırdım daha deminki dediğini yazdığım için mi? sen ne yazdığını unuttun emre heralde.
gelinlikten çok kefen oMusti gelin gibi beyazlar içinde.
son 2 anlık oalcağından emin değilim 12 ye ka yolu var bu akşamMuhteşem Yüzyıl son 2 anlık kaç alacak merak ediyorum
Nasılda belli ediyor hüremci olduğunugelinlikten çok kefen o
dişe diş göze gözMy kaç dk çekilmiş böyle ya, 2 saat 15 dk sanırsam. Şu anlık 2 saati doldurdu. Karadayı vol2
Öyle olacak galibason 2 anlık oalcağından emin değilim 12 ye ka yolu var bu akşam
Son iki anlık 13-14 reyting yarın Tns'de 15 reytingson 2 anlık oalcağından emin değilim 12 ye ka yolu var bu akşam
gerçek bu panpa birazdan milyonlar da görecekNasılda belli ediyor hüremci olduğunu
bu gidişle öyle olacak son sahnede cihangir gözükürse süper olurSon iki anlık 13-14 reyting yarın Tns'de 15 reyting
Karşısında dişli merhamet oluncadişe diş göze göz