sen merak etme daha en az 7-8 karakter varMy son sezona çok iddialı tanıtımlarla girdi ama bundan sonra diziyi yükseltme adına yapabilecekleri bir şey yok.
Yani my de artık onlardan, korkan ve küsürat hesabı yapan sıradan bir yapımbnm istediğim bişi bu karagül-medcezir 85-90 dk şefkat tepe-küçükgelin 80-85 dk reklamsız gidiyi my de artık akıllanmalı
Show'da bu akıl olduğu sürece daha çok başlar.Show'da aylardir Show baslayacak diye bekliyoruz. Yeni sezona baslar artik.
Yılmazla beraber özgüveburçin diycektinbelli olmaz orası ibonun da yeri dolmaz dediler görüldüğü gibi rüstem rolünü çok iyi oynadı iboyu nasıl herkes seviyise rüstemden de o ka nefret ediyi
my ye yılmaz şahinden başkası zarar veremez
+1. (Arttırın da rekor koşalım. )2 hafta içinde Muhteşem Yüzyıl'dan kuvvetli bir düşüş bekliyorum..
Haftaya da oranlarını koruyabilir ne de olsa mustinin ölümünden sonra kimlere ne olacak gösterecek mahi devrana ne olacak hürrem sarayda lokmalar döktürüp şerbetler dağıtarak mı kutlayacak zaferini yok sa altın mı dağıtacak bunlar önemli tabi2 hafta içinde Muhteşem Yüzyıl'dan kuvvetli bir düşüş bekliyorum..
Alırsa fox alır.Sevdaluk bitsin bence artık gerçekten bu kanal haketmiyor bu kaliteyi.
Şu Cellatları görünce gerilmeye başladım.MY DEVAM 23.00
VASFİYE İLE BİR AKRABALIĞIN YOK DEĞİL Mİ?Muhteşem gecenin en yüksek rakamlarına ulaştı. Aynı zamanda galiba bu sezonun da en yüksek rakamlarına ulaşacak. Artık zirvede. Bundan sonrası düz aşağı tepetaklak. Düşüş kaçınılmaz. Arkasından el sallayın.
Vasfiyelik yapmak istedim biraz.
alakası yok panpa 122 bölmüdür bunu yapmamış bir yapım artık zamanı geldi diğerleri hilelere başvurup çirkinleşecekse my de aynı şekilde karşılık vermeliYani my de artık onlardan, korkan ve küsürat hesabı yapan sıradan bir yapım