12 Şubat 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Ya tam da 12.35 almıştı keşke reklamsız devam etseydi:Xoranlarını korur ve yine 12 hatta belkide 13 alırdı😡

Muhteşem gecenin en yüksek rakamlarına ulaştı. Aynı zamanda galiba bu sezonun da en yüksek rakamlarına ulaşacak. Artık zirvede. Bundan sonrası düz aşağı tepetaklak. Düşüş kaçınılmaz. Arkasından el sallayın. :A

Vasfiyelik yapmak istedim biraz. :F

Show'da aylardir Show baslayacak diye bekliyoruz. Yeni sezona baslar artik. :)

Ve onun güneş gibi yüzü battı, bozuldu hayatı. Hile ile günaha soktular Al-i Osmanı..

yaww şuan bendeki siniri anlatamam öyle feci küfür edesim geliyorsa işte forum kurallarındnakorkuyorum yoksam varyaaa..sülonun ağzından girip burnundna çıkmıştım...del ettiler benii ama dur mustafaya da sayacammm hey allahım akılsızın öndee gideni ondaki de iştee baba sevgisi ...

2 hafta içinde Muhteşem Yüzyıl'dan kuvvetli bir düşüş bekliyorum.. :A
Haftaya da oranlarını koruyabilir ne de olsa mustinin ölümünden sonra kimlere ne olacak gösterecek mahi devrana ne olacak hürrem sarayda lokmalar döktürüp şerbetler dağıtarak mı kutlayacak zaferini yok sa altın mı dağıtacak bunlar önemli tabi:A

Muhteşem gecenin en yüksek rakamlarına ulaştı. Aynı zamanda galiba bu sezonun da en yüksek rakamlarına ulaşacak. Artık zirvede. Bundan sonrası düz aşağı tepetaklak. Düşüş kaçınılmaz. Arkasından el sallayın. :A

Vasfiyelik yapmak istedim biraz. :F
VASFİYE İLE BİR AKRABALIĞIN YOK DEĞİL Mİ?:A