3 e dayandık bu anlık geçer23:45 - 00:00 #sbt #reyting'leri
1) STAR: 3.62
2) KANALD: 2.91
3) SMNYL TV: 1.95
3 e dayandık bu anlık geçer23:45 - 00:00 #sbt #reyting'leri
1) STAR: 3.62
2) KANALD: 2.91
3) SMNYL TV: 1.95
bilmem bakmadım ki
neyi anlataamdınoğlan olmasa kendisi arkada olurdu işte bende onu diyorum anlatamadık )
TNS'deki o aralık anlık değil mi TNS'de yayınlasa keşke anlıklariAnlıkları takmıyorum ben canım ya zaten bilmiyor musun beni. TNS'de uçmuştur ama o saatlerde.
Ama BS'nın AB'si yüksek bir dizi zaten. İyi de bir dizi, ama nedense takip edemiyorum. Yönetmen ve senaryo değişikliğiyle daha da hareketlenir gibime geliyor.
bilmem bakmadım ki
neyi anlataamdın
Anlıktır tabi doğal olarak.TNS'deki o aralık anlık değil mi TNS'de yayınlasa keşke anlıklari
Bazen şühe ediyorum o sensin diye@dedikoducucocuk: Bugünün Saraylısı çok iyi dizi ama gününden dolayı izleyemiyorum. Dizi Fox`a geçsin istiyorum atv de alışamadım avşar dizileri fox`a uğurlu. @Forumdash
Elonor 100 basar ona Prison'daki kadın The Walkng Dead'deki Rick reyizn karisi ya
Bazen şühe ediyorum o sensin diye
Elonor 100 basar ona Prison'daki kadın The Walkng Dead'deki Rick reyizn karisi ya
Gece gece
İnşAllahCinayet yine iyi gitmiş. Kanal D kaldırmaz belki.
yok eksikleri tamamlamam lazım bu gece ravenswood u izlicem 4 bölüm
BS'yi o diziye tercih ediyon ya bişey demiyomyok eksikleri tamamlamam lazım bu gece ravenswood u izlicem 4 bölüm
seni de buldum pll sayfasınsa 12 milyon insan içinde kendini nasıl belli ediyino doplara sarmış artık kızlara bakmıyor biz sarı kızı soruyoruz emre gül ağa resmi koyuyor buraya
Siyah beyaz Hanna resimlerinden oğlancıklara ne ara geçti onu bende anlamadımo doplara sarmış artık kızlara bakmıyor biz sarı kızı soruyoruz emre gül ağa resmi koyuyor buraya