3 e dayandık bu anlık geçer23:45 - 00:00 #sbt #reyting'leri
1) STAR: 3.62
2) KANALD: 2.91
3) SMNYL TV: 1.95
3 e dayandık bu anlık geçer23:45 - 00:00 #sbt #reyting'leri
1) STAR: 3.62
2) KANALD: 2.91
3) SMNYL TV: 1.95
bilmem bakmadım ki
neyi anlataamdınoğlan olmasa kendisi arkada olurdu işte bende onu diyorum anlatamadık)
TNS'deki o aralık anlık değil miAnlıkları takmıyorum ben canım ya zaten bilmiyor musun beni.TNS'de uçmuştur ama o saatlerde.
Ama BS'nın AB'si yüksek bir dizi zaten. İyi de bir dizi, ama nedense takip edemiyorum. Yönetmen ve senaryo değişikliğiyle daha da hareketlenir gibime geliyor.![]()
bilmem bakmadım ki
neyi anlataamdın![]()
Anlıktır tabi doğal olarak.TNS'deki o aralık anlık değil miTNS'de yayınlasa keşke anlıklari
![]()
Bazen şühe ediyorum o sensin diye@dedikoducucocuk: Bugünün Saraylısı çok iyi dizi ama gününden dolayı izleyemiyorum. Dizi Fox`a geçsin istiyorum atv de alışamadım avşar dizileri fox`a uğurlu. @Forumdash![]()
Elonor 100 basar ona
Bazen şühe ediyorum o sensin diye
Elonor 100 basar onaPrison'daki kadın The Walkng Dead'deki Rick reyizn karisi ya
![]()
Gece gece
İnşAllahCinayet yine iyi gitmiş. Kanal D kaldırmaz belki.![]()
yok eksikleri tamamlamam lazım bu gece ravenswood u izlicem 4 bölüm
BS'yi o diziye tercih ediyon ya bişey demiyomyok eksikleri tamamlamam lazım bu gece ravenswood u izlicem 4 bölüm![]()
seni de buldum pll sayfasınsa 12 milyon insan içinde kendini nasıl belli ediyino doplara sarmış artık kızlara bakmıyor biz sarı kızı soruyoruz emre gül ağa resmi koyuyor buraya![]()
Siyah beyaz Hanna resimlerinden oğlancıklara ne ara geçti onu bende anlamadımo doplara sarmış artık kızlara bakmıyor biz sarı kızı soruyoruz emre gül ağa resmi koyuyor buraya![]()