FX It's Always Sunny in Philadelphia - Dizi Yorumları

İlk sezonu bitirdim. Pek fazla kahkaha attığım söylenemez ama yine de arada gülüyorum. Charlie en sevdiğim karakter. Ama çok önde sayılmaz. :D

Sezona puanım: 7,5/10

2. sezonu tatilde izlerim. (umarım) :D
Soracaktım geçenlerde ne yaptın diye unuttum sonra. :D

Öyle zaten aşırı güldüren bir dizi değil ama diyaloglar keyifli, arada iyi espriler var falan izleniyor öyle. :D

2. sezonu izlemeye başladım. İlk sezona oranla çok büyük bir gelişme var. 3 bölüm izledim ve çok güldüm. :D Babanın gelmesi yaramış. :D

3. bölümdeki Dennis ve Dee'nin halleri çok iyiydi. :F

1. Bölüm: 9
2. Bölüm: 8,5
3. Bölüm: 9

3 bölüm daha izledim. Yine çok güldüm. :D

4. Bölüm: Charlie'nin planı harikaydı. :D Çok iyi bir bölümdü. :D
5. Bölüm: Yine çok güldüğüm bir bölüm oldu. Charlie ve Dee bunda da başrollerdeydi. :D
6. Bölüm: Basketbol maçında verilen taktikler güldürdü. :D

4. Bölüm: 9
5. Bölüm: 8,5
6. Bölüm: 8,5

Dizi resmen evrim geçirdi ya. :D

3. sezona ne zaman başlayacaksınız? @cevaa

Son düzenleme:
3 bölüm daha izledim. Yine çok güldüm. :D

4. Bölüm: Charlie'nin planı harikaydı. :D Çok iyi bir bölümdü. :D
5. Bölüm: Yine çok güldüğüm bir bölüm oldu. Charlie ve Dee bunda da başrollerdeydi. :D
6. Bölüm: Basketbol maçında verilen taktikler güldürdü. :D

4. Bölüm: 9
5. Bölüm: 8,5
6. Bölüm: 8,5

Dizi resmen evrim geçirdi ya. :D

3. sezona ne zaman başlayacaksınız? @cevaa

24 Şubatta başlarız büyük ihtimal :D

@OzaN

Evet öyle olur. :):)

Aslında 17 Şubat olmuyor mu ya? Community gelecek hafta bitiyor? :):) @cevaa

1 hafta ara verelim dedim ama :D

O 1 haftada aradaki dizilerden biraz izlicem :D

Shameless ve TAAHM'e bugün başladım. Akşamda evde Entourage ve Community izliyorum :D Evdekileri bitirmem lazım buna başlamak için :D

Aslında 17 şubatta olabilir, o zamana kadar ayarlama yaparım :D

1 hafta ara verelim dedim ama :D

O 1 haftada aradaki dizilerden biraz izlicem :D

Shameless ve TAAHM'e bugün başladım. Akşamda evde Entourage ve Community izliyorum :D Evdekileri bitirmem lazım buna başlamak için :D

Aslında 17 şubatta olabilir, o zamana kadar ayarlama yaparım :D
İki haftada bitecek bu zaten ondan sonra bakarsın izlemeyiz bir süre ortak dizi. Yani hafta içi her gün şeklinde. :D Benim de izlemem gereken diziler var. :D

Her zaman izlemek istediğim bir diziydi.İlk bölümüne ŞİMDİ başlıyorum.:D

Başla bize yetiş beraber gideriz diyeceğim ama muhtemelen sen diziye başlayınca bizi unutacaksın yine. :D

Dizinin konusunu bulup izlediğim bölümle ilgili birşeyler yazmaya üşeniyorum,doğrudur.:D Ama birazdan topluca yorumluycam Brooklyn'in tüm bölümlerini.:D

2. sezonu bitirdim. Sezon finali pek güldürmese de eğlenceliydi.

Sürprizli son diye ben buna derim. :D 3. sezon nasıl olacak çok merak ediyorum. :D

Bu sezon karakterlerin çoğu güldürdü. Dennis ve Dee, Frank'in gelmesiyle öne çıkmaya başladılar. İyi de olmuş.

Charlie zaten güldürüyordu. :D Mac de idare eder. :D

Sezona puanım: 8,5

3. sezonunun ilk bölümünü izledim. Yarın diye kararlaştırmıştık ama dayanamadım. :D

Çok güldürmese de olaylar eğlenceliydi, sıkmadı. Hüzünlendiren yerler de vardı. Charlie bu kadar salak olmamalı. :D

7/10

2. bölümü de izledim. İlk bölüme oranla daha çok güldüm. Ama yine 2. sezondaki o muhteşem girişi yapamadılar.

8/10

3x1

Güzel bir başlangıç oldu :D Mac'in başta elindeki şişeyi atma şekli sesli güldürdü :D Dennis'in planı iyiydi :D Charlie yine aynı :D

8/10

3x2'yi izledim.

Bu bölümü 2x2 diye izlemiştim 2.sezonu izlerken :D Favori bölümlerimden biri oldu bu bölüm. Dennis koşarken kendi kendini övdüğü sırada kafasına top çarpması ve yere düşmesi sesli güldürdü :D Frank ve Charlie'de süperdi :D

9/10

3x3

Pek iyi bir bölüm değildi bence, güldüren sahneler vardı ama genel olarak vasattı :D