FX It's Always Sunny in Philadelphia - Dizi Yorumları

3x14

Eğlenceli ve bir o kadarda saçma bir bölümdü bence. Dizinin ilk 2 sezonu çok iyiydi ama bu sezon o tat yok sanki, genelde vasattı bölümler.

Bu bölümde iyi sayılırdı. Charlie'nin Al Pacino taklidi güldürdü :D İlk baştaki evsizi izledikleri yerde güldürdü :D

7/10

3x15

Bu sezonun en iyi bölümüydü bence :D Bölüm boyunca herkesin birbirini satması çok iyiydi, geçen sezonun tadını aldım :D

Bölümün çakalı Dee olacak diyordum ama o da gitti :D Dennis'in kadınla yaptığı danslar süperdi :D Mac'in acayip haraketleri güldürdü :D

9/10

3x11

İyi sayılabilecek bir bölümdü. Charlie işleri çok kötü karıştırdı. :D Mac'in de işi zor o babayla. :D

7/10

3x12 3x13

Birbirinin devamı şeklinde bölümler olduğu için birlikte yorumlayım. :)

İki bölümü de sevmedim pek. Özellikle ilk bölümde sıkıldım. İkinci bölüm biraz daha eğlenceliydi.

Komik yerler vardı iki bölümde de ama konu sarmayınca sıkıcı olabiliyor dizi. :(

Komikler:

Frank'in isim verme demesine rağmen ilk dakikada ismi vermeleri. :D

Rahibi uyuşturucu satıcısı yapmaları. :D

Dennis'i tokat manyağı yapmaları. :D

Charlie ve atı. :D

Sırasıyla: 5/10 6/10

3x14

Bu bölüm güzeldi son bölümler arasında en iyisiydi. :D

Serpico Charlie süperdi. :D

Polis arabası almak o kadar kolay mı ya :D

7/10

3x5: 8/10
3x6: 9/10
3x7: 7/10

Böyle üstü üstüne izleyince iyi sahneleri yazamıyorum ama 3 bölümün de konuları çok iyiydi bence. :D

3x8

Dee'nin ateşler içinde yanma sahneleri ve Charlie'nin dediklerinde kesintisiz kahkaha attım. :F

O değil de Mac ilk başlakrda akıllı gibi gelmişti ama Charlie'den daha da salaklaştı. :D

9/10 (Diziye nedense hiç 10 vermiyorum. :()

3x9

Bu bölüm biraz daha kısa olduğundan olsa gerek daha hızlı geçti. Dee'ye ve Dennis'e fena kapak oldu. :D

8/10

3x10

Sezonun en kötü bölümüydü. Yine de bir kaç yerde güldüm ama yeterli değil. :(

7/10

3x12

11. bölümün altyazısı bozuk olduğundan direk 12'ye geçtim. En son izlerim 11'i.

Pek gülmediğim bir bölüm oldu. Babanın iyi düşünceleri şaşırttı.

7/10

3x13

Bu bölüm hangi bölümün devamıydı, konu neydi hiç anlamadım. Dolayısıyla neredeyse hiç gülmediğim bir bölüm oldu.

6/10

3x14

Bu bölüm hiç gülmedim. Oysa ilk baştaki sahneden dolayı bölümden çok umutlanmıştım ama olmamış. :(
İlk başta bir evsiz, mastürbasyon yapıyordu. :D

6/10

3x15

Son bölümlere oranla çok iyi bir bölüm oldu. Konu çok iyi olmasa bile bazı durumlar güldürdü. :D
Dans ettikleri kızları yere atmaları kahkaha attırdı. :F

8/10

İzlemediğim 11. bölüm kaldı ama sezon yorumunu şimdi yapmayı düşünüyorum.

Altyazı sorunu olmuştu. :D 4. sezona geçmeye yakın bir zamanda halledip, izlerim. :D
Ben olsam tekrar indirip izlerdim. Bir bölümü atlayıp sonrakini izlediğim hiç olmadı şu ana kadar. :D (Sadece Seinfeld'de indirdiğim sürümde bölümler yanlış sıralanmıştı ve farkında olmadan izlemiştim. :()

Ben olsam tekrar indirip izlerdim. Bir bölümü atlayıp sonrakini izlediğim hiç olmadı şu ana kadar. :D (Sadece Seinfeld'de indirdiğim sürümde bölümler yanlış sıralanmıştı ve farkında olmadan izlemiştim. :()

Önemli olacağını düşünmüyorum. Özellikle bunun gibi tek dizide. :D Yani bölümler bağlantılı sayılmaz. :D