FX It's Always Sunny in Philadelphia - Dizi Yorumları

12x2

Bu bölüm süperdi :D Dennis adamım ya, milleti kandırayım derken kendi kandırıldı :D Mac'de çok iyiydi :D Frank ve Charlie son sahnede sesli güldüm :D

12x4

Charlie ve Mac'in olayı çok iyiydi :D Tip tip haraketler yapmaları filan güldürdü :D

Dennis'de iyiydi :D

7/10

12x5

Güzel bölümdü. Dennis'in polis odadan çıktıktan sonra kameraya boş boş baktığı yerde kahkaha attım :D Sonunda Mac ve Charlie'nin yaptığını anlamıştım zaten, yinede güzeldi :D

7/10

12x6

Güzel bölümdü. Frank'in ayna olayı güldürdü :D Mac'in bisikleti kahkaha attırdı, fikir güzel ama diğer olaya çekmeye çok müsait :D

8/10

12X7

Mac'in oyuna kendini kaptırması ve gördüğü rüyalar iyiydi :D

Dennis ve Charlie'nin baba oğul olayı sesli güldürdü :D Dee'nin yaptığıda olmadı :(

8/10

12X8

Güzel bölümdü. Dennis en sonda dayanamayıp kendini açığa çıkardığı sahnede kahkaha attım :D Charlie'nin şarkısı ve Mac'in tuvalette Charlieyle konuşmasıda süperdi :D

8/10

12x9

Pek beğenmemiştim ta ki kızın aslında olmadığını görene kadar :D Köpekli kısım komikti gerisi boştu.

6/10

12x8

Güzel bölümdü. Sezonun en iyilerinden. Charlie'nin kafiyeleri iyiydi. :A For I dediği yerde kahkaha attım. :D

8/10

Son düzenleme:
12x10 (Sezon Finali)

Güzel bölümdü genel olarak. Sonu epey enteresan bitti ama muhtemelen unuttururlar bunu da yeni sezon başında. :D

Dennis illa dönecektir. :D

Charlie sonunda muradına erdi ama pek memnun kalmadı bu işten. :D

8/10

12x10

Güzel bir bölümdü. Dennis'in ölmeye çalıştığı sahnede kahkaha attım müthişti :D İlla geri dönecektir, dönüşünü düşünüyorum süper olucak bence :D

Charlie işi pişirdi ama memnun kalmadı D:

9/10