Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Charlie'nin hemen sanatçı olması iyiydi Dennis yine en çok güldürendi. Kitabı aksanlı okuyarak içeri girmesi sesli güldürdü Çektiği filmde kendisi oynasa daha da komik olabilirdi En sonda sanatla ilgili söyledikleri doğruydu
Çok komik bir bölüm değildi ama iyi sayılırdı. Charlie'nin kuşla ilgili konuşması güldürdü Dennis'in lazerle yaptığı ve kendini araya sıkıştırması güzeldi
Yer yer sıkıcı yer yer çok komikti. Charlie'nin kuşla iletişim kurmaya çalıştığı sahnede gülmekten birkaç dakika kendime gelemedim. Sırf o sahne hatrına 1 puan arttırıyorum normalde vereceğimden.
Sezonun en iyi bölümüydü bence. Dee'nin suratına kuş s.çması, Charlie'nin diğer adam kim esprisi, Mac'in şarkı söylediği ve ben geyim dediği sahne, Frank ve Charlie'nin biraları montun altına saklamaları, Dennis'in kızın haraketlerini kendine göre yorumlaması bütün bu sahneler sesli güldürdü, müthişti bence
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.