FX It's Always Sunny in Philadelphia - Dizi Yorumları

10x5

Yorumlamayı unutmuşum pek aklımda bir şey kalmadı ama beğenmemiştim, sıkılmıştım diye hatırlıyorum.

6/10

10x6

Çok iyi bir bölümdü.

Dennis reyiz aynı ben ya o yüzden seviyorum bu adamı :D O ani öfkesi, cool adamım filan diyip kendi kendine konuşması filan sesli güldürdü :D

Charlie ve Dee'nin olayı sürpriz oldu :D

Mac'in dansı ve en sonda ki hali sesli güldürdü :D

8.5/10

10x7

Bu bölüm çok iyi değildi ama güldüren yerler vardı. Charlie'nin annesiyle konuştuğu sahne güldürdü :D

6.5/10

10x8

Çok iyi bir bölümdü bence.

Charlie'nin ankete katılıp soruları doğru bilmesi sesli güldürdü :D

Dennis'in hepsine bizi utandıracaksın filan deyip en sonda düştüğü durum sesli güldürdü lan yazarken bile gülüyorum :D

Dee'nin de butonu kırması güldürdü :D

Mac geri plandaydı o da biraz daha olaya girseydi daha komik olabilirdi :D

9/10

10x6

Yine hiç sevmedim. Valla dizi çok tatsız geçiyor. Günün yorgunluğunu atmamak bir yana boş gürültü gibi geliyor. :( Community ile bu diziyi önceki sezonların hatrına bu kadar izlemişiz sonunu da görelim madem mantığıyla izliyorum. Arada iyi bölümler de çıkıyor ama bu onlardan değildi. :(

5+ /10

10x9

Çok iyi bir bölüm değildi ama Mac'in sürekli taraf değiştirmesi güldürdü :D

6/10

10x7

Bir diziye ne zaman yerin dibine soksam ondan sonraki bölüm iyi oluyor genelde.Yine öyle oldu. :D

Yine çok iyi değildi tabii ama pek sıkıldığım söylenemez en azından. :)

7- /10

10x10

Vasat bir sezon finaliydi. Senaryoyu da beğenmedim, sadece bazı yerlerde Dennis güldürdü :D

6/10

10x8

Açık ara sezonun en iyi bölümüydü. :D Bu tür yarışma bölümlerini severim zaten bu da iyi olmuş. Başlarda çok abartıya kaçınca tatsız olacak diye düşündüm ama güzel devam etti. Charlie'nin durumu komikti ama tahmin edilebilirdi. :D

8/10

10x8

Açık ara sezonun en iyi bölümüydü. :D Bu tür yarışma bölümlerini severim zaten bu da iyi olmuş. Başlarda çok abartıya kaçınca tatsız olacak diye düşündüm ama güzel devam etti. Charlie'nin durumu komikti ama tahmin edilebilirdi. :D

8/10
Dennis'in hali nasıldı ben sesli güldüm orda :D

10x9

Bence bu bölüm de güzeldi ve sezonun en iyi ikinci bölümüydü. :D

Konu güzeldi. Ekip sürekli birbirini satmada yeni bir boyuta ulaştı. Özellikle Mac'in dönekliği ve köstebeklik olayını çok yanlış algılaması komik anlara yol açtı. :D

8- /10

10x10 (Sezon Finali)

Vasat bir sezon finali oldu. Üzerinde konuşacak pek bir şey yoktu. :)

Şaka maka 10 sezonu bitirdik ve dizide nihayet güncele ulaştık. 1.5 seneyi geçmiş diziye başlayalı. @cevaa :D

6/10

10x10 (Sezon Finali)

Vasat bir sezon finali oldu. Üzerinde konuşacak pek bir şey yoktu. :)

Şaka maka 10 sezonu bitirdik ve dizide nihayet güncele ulaştık. 1.5 seneyi geçmiş diziye başlayalı. @cevaa :D

6/10
Son 4 sezonu hızlı izlemeseydik bi 5-6 ay sonra ancak bitirirdik :D Bence hemen bitirmemiz iyi oldu :D

4x1

Beklediğim kadar iyi bir başlangıç olmadı. Charlie ve Dee'nin maceraları iyi sayılır.
Taşak muhabbeti mide bulandırıcıydı. :(
Frank neden akıllanmış ki? Umarım gelecek bölümlerde eski haline döner.
Morgdaki ırkçılık muhabbeti iyiydi. :D

7.5/10
4x2

Bu bölüm de istediğimi alamadım. :( Ara ara ufak tebessümler etsem de genel olarak sevmedim bölümü. Hikayesini de beğenmedim zaten.

6/10
Yaklaşık 1 yıl sonra tekrar 4. sezonun başından devam etmeye başladım diziye. :D 1 yılda ya fikirlerim değişmiş ya da çeteyi çok özlemişim. :D

4x1
Güzel bölümdü. Dizide absürd olmayan karakterle, absürd davranışlar sergilenmesi hoşuma gidiyor. :D
Morgdaki ırçılık olayı cidden iyiydi. :D
8/10
4x2
Nesini beğenmemişim ki bu bölümün? :D Güldürdü 1 yıl sonra. :D 8/10

5x2

İyi başladı dizi yeni sezonuna. :D
Dee'nin pencereden çişini atıp, Mac'e geldiği sahneye uzun bir süre kahkaha atarak güldüm.:D Kahkaha da ne iğrenç bir kelimeymiş öyle ya. :D
Normalde böyle şeylere gülmem ama bu dizi espri seviyemi düşürüyor bence. :D
9/10

5x2

İyi başladı dizi yeni sezonuna. :D
Dee'nin pencereden çişini atıp, Mac'e geldiği sahneye uzun bir süre kahkaha atarak güldüm.:D Kahkaha da ne iğrenç bir kelimeymiş öyle ya. :D
Normalde böyle şeylere gülmem ama bu dizi espri seviyemi düşürüyor bence. :D
9/10
Maşallah uzun aradan sonra coşmuşsun ben umudu kesmiştim devam etmenden. :D

5x13,14

Noel'i çetenin gözünden izledik bu bölüm. Gerçekten bu adamların kendi tarzları var ve tarzı seven tarafta olduğu için şanslıyım.
Mac ve Charlie'nin noel hikayeleri çok iyiydi. :D Ama Frank'in, Dennis ve Dee'yi kandırması daha iyiydi. :D
Bu sezon 4. sezona göre daha altta kaldı bence. Yine de Dee'nin iki sahnesinde gülmekten karnım ağrıdı. :D Genel olarak üç erkek öne çıksa da, benim için Dee bu sezonun en iyi karakteriydi. :D

Ramazan bitmeden 6. sezonu da bitiririm. Sonrası meçhul. :D

11x1

Vay canına, ilk kez bir dizide 11. sezonu gördüm. :):)

İyi bir başlangıç oldu, yine ekibin keşfettiği bir oyunla ilgili bölümdü. Aslında buna benzer daha önce de bölümler yaptılar ama seviyorum bu tarz bölümleri. Yine eğlenceliydi. :D

8- /10