FX It's Always Sunny in Philadelphia - Dizi Yorumları

Yılın en son izlediğim dizisi bu dizi oldu. :)

2x3 ve 2x4 izledim.

Ben mi günümde değildim bilmiyorum ama bölümleri pek sevemedim.

Ama 4. bölümün senaryosu çok iyiydi onu kabul ediyorum. :D IMDb puanına baktım da 9.0 almış bir komedi dizisi için çok yüksek bir puan. :)

Charlie reyisin planı harikaydı ama sonu kötü oldu. :D

İlk bölüme 6.5/10 ikinci bölüme 8/10 puanım. :)

2x2'yi izledim.

Süper bir bölümdü, diziyi gittikçe sevmeye başlıyorum :D

Hazırladıkları kaseti izlerken ve Charlie reyizin tokat yediği sahnede sesli güldüm :D

Bide olur olmadık yerde saçma şeyler yüzünden tartışmalarıda çok iyi oluyor bence :D

2x5'i izledim.

İyi bölümdü yine. Bu bölümün çakalı Dennis çıktı. :D

Sonlardaki bıçak çeken adam karşısında Dennis ve Mac'in tartışması süperdi. :D

Frank için söylenecek tek şey var: "Sen neymişsin be abi" :D

8/10

2x3'ü izledim.

Charlie reyiz çok fena ya, hem adamın oarasını çalıyor hemde müdür oluyor :D Mac'in bende paranı çaldım benide yükselt dediğinde Frank sen babayı aldın dedi orda sesli güldüm :D

9/10

2x4'ü izledim.

Bence süper bir bölümdü :D

Charlie saf gözüksede aralarındaki en çakalı o :D Mac'in davranışları süperdi :D

Planda iyiydi ama sonu kötü bitti :D

2x5'i izledim.

Yine süper bir bölümdü. Charlie favori karakterlerim arasına girdi bu bölümle birlikte :D

Mac'in hemen gaza gelip dövüşe çıkması güldürdü :D

Adamların hepsi birbirinden çakal, ama hep kendilerine kazık atıyorlar :D

2x6'yı izledim.

Bu nasıl dizidir her bölümü birbirinden güzel :D Charlie reyiz yine sesli güldürdü :D Adam hakem olduğu maçta, oyun oynuyor blok yapıyor :D

Mac'in toplu iğne planıda iyiydi :D

2x6

Yine çok iyi, eğlenceli bir bölümdü. Basketbol olayı keyifliydi. Hele maç sırası son zamanlarda izlediğim en absürt şeydi herhalde. :D

Bu arada çete elemanlarının birbirini anında satmasına bayılıyorum. :D Bölümün başı yine öyleydi izlerken hatırladığım 5. bölüm için yazmayı unuttum herkesin yankesiciden kaçıp Dee'yi ortada bıraktıkları sahne çok iyiydi. :D

Yalnız dizideki Charlie'nin sevdiği karakteri hiç sevemedim. Keşke daha iyi bir karakter olsaymış o da. :)

2x7'yi de izledim.

Bu bölüm de çok iyiydi. Mac'in kutsanma olayı sonrası 180 derece dönmesi sesli güldürdü. :D Charlie'nin takım elbiseli Mac'ten rol çalmaya çalışır halleri de çok iyiydi. :D

İki bölüme de 8 verdim ama 8.5'a yaklaşan iyi 8'ler. Eskisi gibi bol puan dağıtsam 9'u bulurdu. :D

2x7'yi izledim.

Yine güzel bir bölümdü. Mac'in 180 derece dönmesi benide güldürdü :D

2x8'i izledim.

Sezonun en iyi bölümlerinden biriydi :D Bu bölümde en çok Mac'e güldüm :D

Seçim işini o buldu ama ilk onu kovdular, ve bölüm boyunca herkes Mac'i sattı :D İspiyonculuk yapıp para alayım derken yine satıldı :D

Adamlar anında satıyorlar birbirlerini ya :D

10/10

2x8 ve 2x9'u izledim. İkisini de dün izledim ama aşırı yoğunluktan dolayı foruma girip yazamadım o nedenle detayları biraz unutmuş olabilirim. Yine de yazayım kısa kısa bir şeyler. :D

2x8

Seçim olayı güzeldi, yine eğlenceli bir bölümdü. :D Olan Charlie'nin kartlarına oldu. Kendi taso koleksiyonumla bağdaştırdığımdan üzüldüm Charlie için. :D

Bölümün en güzel yeri açık ara kapanış sahnesiydi. :D
8/10

2x9

Bölüm yine baya eğlenceli başladı. Özgürlük olayı falan iyiydi ama bölümün ortalarından itibaren o tuhaf adamlar falan işin içine girince pek sevmedim son kısmını. Güldüğüm sahneleri falan unutmuşum belki cevaa'nın yorumunu görünce hatırlarım. :D

7/10

2x9'u izledim.

Bence de bölümün ilk 10-12 dakikası iyiydi ama işin içine kardeşler girince kötü oldu.

Kızların Mac ve Dennis'e gösterdikleri sahneyi beğendim adamlar nasıl gülüyor ya :D Bide psikopat kardeşlerden biri kız kardeşiyle öpüşünce Mac'in ifadesi iyiydi :D

8/10

Ayrıca Mac hem dizinin yaratıcısı hemde yazarlardan biriymiş @OzaN

2x10'u izledim.

Bu bölümü pek beğenmedim gibi. Sadece Charlie ve Mac'in sahnelerinde güldüm :D

Sonu bombaydı ama ya, Charlie ve Frank'in yüz ifadeleri komediydi :D

7/10

2x10 (Sezon Finali)

Ben de bölümü pek beğenmedim. Komedi anlamında sezonun en zayıf bölümüydü herhalde.

Frank'in Charlie'nin babası olması mantıklı gözüküyor. Diğer ikiliyle göre Frank'e daha çok benzerlik gösterdiği kesin. :D

Final bölümünden sonra kişiler arası ilişkilerde nasıl değişiklik olacağını merak ettim doğrusu. :D

@cevaa evet öyleymiş. Üçü de yazar aslında ama hem en çok yazan hem de asıl geliştiricisi

2. sezon için dizinin karnesi:

7 bölüm 8 puan
3 bölüm 7 puan

İyi bir sezondu. Genel olarak 8 puan veriyorum sezona da. :)

Üçüncü sezonu da Community bittikten sonra izleriz belki @cevaa? :D

2x10 (Sezon Finali)

Ben de bölümü pek beğenmedim. Komedi anlamında sezonun en zayıf bölümüydü herhalde.

Frank'in Charlie'nin babası olması mantıklı gözüküyor. Diğer ikiliyle göre Frank'e daha çok benzerlik gösterdiği kesin. :D

Final bölümünden sonra kişiler arası ilişkilerde nasıl değişiklik olacağını merak ettim doğrusu. :D

@cevaa evet öyleymiş. Üçü de yazar aslında ama hem en çok yazan hem de asıl geliştiricisi

2. sezon için dizinin karnesi:

7 bölüm 8 puan
3 bölüm 7 puan

İyi bir sezondu. Genel olarak 8 puan veriyorum sezona da. :)

Üçüncü sezonu da Community bittikten sonra izleriz belki @cevaa? :D

Bence de öyle yapalım, arayıda açmamış oluruz :D

1. bölümü izledim.

Güzel bir başlangıç yaptı dizi. Seveceğim büyük ihtimalle. :D

3 erkek 1 kız oranı pek olmamış gibi. Ya 3 erkek olsaymış ya da bir kız daha olsaymış.

8/10

İlk sezonu bitirdim. Pek fazla kahkaha attığım söylenemez ama yine de arada gülüyorum. Charlie en sevdiğim karakter. Ama çok önde sayılmaz. :D

Sezona puanım: 7,5/10

2. sezonu tatilde izlerim. (umarım) :D