Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Charlie reyiz çok fena ya, hem adamın oarasını çalıyor hemde müdür oluyor Mac'in bende paranı çaldım benide yükselt dediğinde Frank sen babayı aldın dedi orda sesli güldüm
Yine çok iyi, eğlenceli bir bölümdü. Basketbol olayı keyifliydi. Hele maç sırası son zamanlarda izlediğim en absürt şeydi herhalde.
Bu arada çete elemanlarının birbirini anında satmasına bayılıyorum. Bölümün başı yine öyleydi izlerken hatırladığım 5. bölüm için yazmayı unuttum herkesin yankesiciden kaçıp Dee'yi ortada bıraktıkları sahne çok iyiydi.
Yalnız dizideki Charlie'nin sevdiği karakteri hiç sevemedim. Keşke daha iyi bir karakter olsaymış o da.
2x7'yi de izledim.
Bu bölüm de çok iyiydi. Mac'in kutsanma olayı sonrası 180 derece dönmesi sesli güldürdü. Charlie'nin takım elbiseli Mac'ten rol çalmaya çalışır halleri de çok iyiydi.
İki bölüme de 8 verdim ama 8.5'a yaklaşan iyi 8'ler. Eskisi gibi bol puan dağıtsam 9'u bulurdu.
2x8 ve 2x9'u izledim. İkisini de dün izledim ama aşırı yoğunluktan dolayı foruma girip yazamadım o nedenle detayları biraz unutmuş olabilirim. Yine de yazayım kısa kısa bir şeyler.
2x8
Seçim olayı güzeldi, yine eğlenceli bir bölümdü. Olan Charlie'nin kartlarına oldu. Kendi taso koleksiyonumla bağdaştırdığımdan üzüldüm Charlie için.
Bölümün en güzel yeri açık ara kapanış sahnesiydi.
8/10
2x9
Bölüm yine baya eğlenceli başladı. Özgürlük olayı falan iyiydi ama bölümün ortalarından itibaren o tuhaf adamlar falan işin içine girince pek sevmedim son kısmını. Güldüğüm sahneleri falan unutmuşum belki cevaa'nın yorumunu görünce hatırlarım.
Bence de bölümün ilk 10-12 dakikası iyiydi ama işin içine kardeşler girince kötü oldu.
Kızların Mac ve Dennis'e gösterdikleri sahneyi beğendim adamlar nasıl gülüyor ya Bide psikopat kardeşlerden biri kız kardeşiyle öpüşünce Mac'in ifadesi iyiydi
8/10
Ayrıca Mac hem dizinin yaratıcısı hemde yazarlardan biriymiş @OzaN
2x10'u izledim.
Bu bölümü pek beğenmedim gibi. Sadece Charlie ve Mac'in sahnelerinde güldüm
Sonu bombaydı ama ya, Charlie ve Frank'in yüz ifadeleri komediydi
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.