Doğru. Onu söylemeyi unuttum mobilden eskiden tablolar yana kaldırılabiliyordu ( Reyting ve Shareleri görebilmek için. ) şimdi bu sabah baktığımda olmadı. @OzaNOnu mobil için demiştim.
Alternatif olarak Tam Ekran seçeneği gelirse tema için, mobilde iyi oluri yoksa tablolara bakılmıyor.
Renklendirdim çok kötü durdu biraz kalınlaştırdım daha iyi gibi?
Yenilenme özelliği sanırım oldu.
O kısımlar zaten Forumlar menüsünde var. Bence böyle daha kullanışlı. Yukarıdaki sabit menüde de var.
Son mesajlarda vs renklendirme işini yaptım atladığım bir yer var mı?
Çok farketmemiş bence, illa iki mesajı net olarak ayrılmış görmek istiyorum sanırım.
Kimler online da olmuş, Neler Yeni de olmamış.
Yukarıdaki sabit menü derken ? Sadece Forumlar menüsünde gördüm. Yoksa Forumlar menüsünün de sabit menüde olduğunu mu söylüyorsun.
Son olarak Kimler Online bölümünü eskisi gibi sadeleştirir misin ?
Sağ alt köşede bize ulaşın var, onun solunda FF 2014'e tıkla, istediğin temayı seç.yeni temayı çok beğendikte darksaal, diyelimki eski haline dönmesini istiyoruz nedense?
nasıl kurtulacağız bu yeni temadan
Sağ alt köşede bize ulaşın var, onun solunda FF 2014'e tıkla, istediğin temayı seç.
Yeniliklere açık olucaksın zamanla alışırsınnihayet kurtuldum )
Çok beğendiğinden etkisi fazla oldu heralde.nihayet kurtuldum )
Yeniliklere açık olucaksın zamanla alışırsın
Çok beğendiğinden etkisi fazla oldu heralde.
@darksaal geniş niye değil yazı alanı
Bişey olmaz lo değiştir korkma bu kadar alışırsınbir daha yeni tema denemekmi töbeler olsun? olduki bir kez kazaya kurban gittik
Beğenmediğin yönlerini belirtirsen değerlendiririz.alışığız denedikte yetmezmi bu kadar
eskiyide böyle anında gözden çıkarmamak lazım
Nasıl ayıralım ki? Renk hiç uymuyor oraya.Çok farketmemiş bence, illa iki mesajı net olarak ayrılmış görmek istiyorum sanırım.
Kimler online da olmuş, Neler Yeni de olmamış.
Yukarıdaki sabit menü derken ? Sadece Forumlar menüsünde gördüm. Yoksa Forumlar menüsünün de sabit menüde olduğunu mu söylüyorsun.
Son olarak Kimler Online bölümünü eskisi gibi sadeleştirir misin ?
Yeterince geniş değil mi ki?güzel olmuş ben beğendim ama geniş nasıl yapabilirim?
Beğenmediğin yönlerini belirtirsen değerlendiririz.
Nasıl ayıralım ki? Renk hiç uymuyor oraya.
Neler Yeni'ye tekrar bakarım.
Evet onu söylüyorum.
Kimler Online sadeleşmesine de bakarım.
Yeterince geniş değil mi ki?
Ağırlaşma tesadüf olmuş temayla alakası olduğunu sanmıyorum.göz alışkanlığı olmadığı için ilk başta garip geliyor birde yeni temayla birlikte forum ağırlaştı onu anlamadım birde dar alana sıkıştırılmış yazılar ..
Darlık ile ilgili açıklama yaptım. Şimdi daha iyi herhalde?@OzaN giri renk hiç olmamış daha ayırt edici bi renk olsa daha iyi olur bide yazı alanı niye dar eskisi gibi değil ?