FF 2014 Yeni Tema Testleri Başladı!

Arama butonu gelmiş. Bir eksik kalmadı bana göre. Özellikle mobil çok güzel..

Onu mobil için demiştim.
Alternatif olarak Tam Ekran seçeneği gelirse tema için, mobilde iyi oluri yoksa tablolara bakılmıyor.
Doğru. Onu söylemeyi unuttum mobilden eskiden tablolar yana kaldırılabiliyordu ( Reyting ve Shareleri görebilmek için. ) şimdi bu sabah baktığımda olmadı. :) @OzaN

Renklendirdim çok kötü durdu biraz kalınlaştırdım daha iyi gibi? :)

Yenilenme özelliği sanırım oldu. :)

O kısımlar zaten Forumlar menüsünde var. Bence böyle daha kullanışlı. Yukarıdaki sabit menüde de var. :)

Son mesajlarda vs renklendirme işini yaptım atladığım bir yer var mı? :)

Çok farketmemiş bence, illa iki mesajı net olarak ayrılmış görmek istiyorum sanırım. :D

Kimler online da olmuş, Neler Yeni de olmamış.

Yukarıdaki sabit menü derken ? Sadece Forumlar menüsünde gördüm. :) Yoksa Forumlar menüsünün de sabit menüde olduğunu mu söylüyorsun. :)

Son olarak Kimler Online bölümünü eskisi gibi sadeleştirir misin ?

Çok farketmemiş bence, illa iki mesajı net olarak ayrılmış görmek istiyorum sanırım. :D

Yukarıdaki sabit menü derken ? Sadece Forumlar menüsünde gördüm. :) Yoksa Forumlar menüsünün de sabit menüde olduğunu mu söylüyorsun. :)

yeni temayı çok beğendikte darksaal, diyelimki eski haline dönmesini istiyoruz nedense?

nasıl kurtulacağız bu yeni temadan :)

alışığız denedikte yetmezmi bu kadar:)

eskiyide böyle anında gözden çıkarmamak lazım :)
Beğenmediğin yönlerini belirtirsen değerlendiririz. :):)

Nasıl ayıralım ki? Renk hiç uymuyor oraya. :(

Neler Yeni'ye tekrar bakarım. :)

Evet onu söylüyorum. :):)

Kimler Online sadeleşmesine de bakarım. :)

güzel olmuş ben beğendim ama geniş nasıl yapabilirim?
Yeterince geniş değil mi ki? :):)

Beğenmediğin yönlerini belirtirsen değerlendiririz. :):)

Nasıl ayıralım ki? Renk hiç uymuyor oraya. :(

Neler Yeni'ye tekrar bakarım. :)

Evet onu söylüyorum. :):)

Kimler Online sadeleşmesine de bakarım. :)

Yeterince geniş değil mi ki? :):)

göz alışkanlığı olmadığı için ilk başta garip geliyor birde yeni temayla birlikte forum ağırlaştı onu anlamadım birde dar alana sıkıştırılmış yazılar ..

@OzaN giri renk hiç olmamış daha ayırt edici bi renk olsa daha iyi olur bide yazı alanı niye dar eskisi gibi değil ?

Yeni reklam alanları belirlendi ve sağ kısım biraz genişledi. O nedenle kısa bir süreliğine mesaj kısmı baya daraldı. Şimdi biraz daha genişlettim temayı genel olarak. Nasıl son düzenleme?

göz alışkanlığı olmadığı için ilk başta garip geliyor birde yeni temayla birlikte forum ağırlaştı onu anlamadım birde dar alana sıkıştırılmış yazılar ..
Ağırlaşma tesadüf olmuş temayla alakası olduğunu sanmıyorum. :)