FF 2014 Yeni Tema Testleri Başladı!

Yeni reklam alanları belirlendi ve sağ kısım biraz genişledi. O nedenle kısa bir süreliğine mesaj kısmı baya daraldı. Şimdi biraz daha genişlettim temayı genel olarak. Nasıl son düzenleme?

Ağırlaşma tesadüf olmuş temayla alakası olduğunu sanmıyorum. :)

tesadüf olduğunu sanmam tekrar yapayım tekrar aynısı oluyor gibi ama bu alışkanlıklada alakalı olabilir eski haliyle herşeyi koyduğumuz yerde buluyoruz daha rahat gibi ?

akşam ayak ucuna koyduğun çorabı sabah yarım saat aramak nasıl insanı sıkıyorsa yeni temadada öyle bir durum sezdim :)

Çok güzel olmuş, bunu kullanıcam bundan sonra.

yarım saat sonra fikrin değişirse gel buraya eskiye dönüşün nasıl yapılacağını anlatayım sana:)... @darksaal dan tiyoyu kaptım :))

Güzel duruyor ama kullanacağımı sanmam. Standart tema daha iyi bence. :)

tesadüf olduğunu sanmam tekrar yapayım tekrar aynısı oluyor gibi ama bu alışkanlıklada alakalı olabilir eski haliyle herşeyi koyduğumuz yerde buluyoruz daha rahat gibi ?

akşam ayak ucuna koyduğun çorabı sabah yarım saat aramak nasıl insanı sıkıyorsa yeni temadada öyle bir durum sezdim :)

yarım saat sonra fikrin değişirse gel buraya eskiye dönüşün nasıl yapılacağını anlatayım sana:)... @darksaal dan tiyoyu kaptım :))

Eskiye döndüm bile, hemen değiştirmemek gerek :D

Mesaj aralarına kalın bir çizgi de geldi. Sanırım anasayfa ve logo dışında başka önemli eksik kalmadı. Şahsen temaya iyice alışmaya başladım. Ana tema haline getirmeden önce var mı başka unuttuğum bir şey? :)

GOOGLE ARAMASİ nerede yazıyor? Bende hep I var İ olan yere rastlamadım? :)

Düzeldi o. :)
SINEMA falan İ ile olmalı diyorum. Hepsi I olsun değil yani.
70b360cb3eb72c59e9d4a4ce352d1fd9.png
7ac5f32cf5af2667f9629bc612a668d9.png

Anasayfa'dan;
b505d59f76d20f62c14397988b6678ea.png
Falan filan
Ayrıca şu ok nickin altına gelmeli
8bb932d2317bdc77762f26719f82f89c.png

Ekli dosyalar

• 863f7c149ebf9010f3372a4dcdfe02eb.png
    863f7c149ebf9010f3372a4dcdfe02eb.png
    4.2 KB · Hit: 5
SINEMA falan İ ile olmalı diyorum. Hepsi I olsun değil yani.
Ekli dosyayı görüntüle 31032
Ekli dosyayı görüntüle 31034

Anasayfa'dan;
Ekli dosyayı görüntüle 31035
Falan filan
Ayrıca şu ok nickin altına gelmeli
Ekli dosyayı görüntüle 31036
Oku hallettim sanırım ama çok da emin değilim. Çözünürlüğe veya nick uzunluğuna göre garip sonuçlar verir mi bilmiyorum ama bende tam. :)

Harflerin bir kısmını hallettim ama hepsini tek tek düzeltmek zaman alacak. :(

bende değil yani geniş tema gibi olmuyomu
Yok böylesi tasarım açısından daha şık. Zamanla alışırsınız. :)

Sorulduysa kusura bakma ama eskiden "Son Mesajlar" ve "Yeni Mesajlar" olurdu. Yeni Mesajlar yok mu artik? :T:

@OzaN bu imza ve smileylar konusunu yeniden gündeme getirmek gibi olmasın da ne zaman gelecek onlar tam anlamıyla, yani gelmeyecekse eğer kendimi ona göre hazırlayayım? :T:

Birde yeni temayı beğendim ama biraz genişletemez misin, bir de logo konusunda bir değişiklik olacaksa bu yıldızlar yerine papatyalar olabilir. @mrt-06 :A Şaka bir yana eskiyle yeni karışımı bir tasarım yapabilirsin logo da bence hoş durabilir, biraz da büyütmek gerek tabii. :)

@OzaN bu imza ve smileylar konusunu yeniden gündeme getirmek gibi olmasın da ne zaman gelecek onlar tam anlamıyla, yani gelmeyecekse eğer kendimi ona göre hazırlayayım? :T:

Birde yeni temayı beğendim ama biraz genişletemez misin, bir de logo konusunda bir değişiklik olacaksa bu yıldızlar yerine papatyalar olabilir. @mrt-06 :A Şaka bir yana eskiyle yeni karışımı bir tasarım yapabilirsin logo da bence hoş durabilir, biraz da büyütmek gerek tabii. :)
İmza gelmeyecek. Smileylerimiz var zaten ekstra istediğin birkaç smiley varsa bir ara ekleriz belki. :)

Geniş işte daha ne kadar olsun? Alıştınız diye tuhaf geliyor belki ama bugün hemen hemen tüm siteler bu şekilde boşluklu tasarım kullanıyor. Bizim şu halimiz bile fazla geniş. :) Facebook, Twitter, Habertürk, Hepsiburada, Instagram vs akla gelebilecek her türden site boşluklu. Belki birkaç istisna bulursun çok uğraşsan. :):)

İmza gelmeyecek. Smileylerimiz var zaten ekstra istediğin birkaç smiley varsa bir ara ekleriz belki. :)

Geniş işte daha ne kadar olsun? Alıştınız diye tuhaf geliyor belki ama bugün hemen hemen tüm siteler bu şekilde boşluklu tasarım kullanıyor. Bizim şu halimiz bile fazla geniş. :) Facebook, Twitter, Habertürk, Hepsiburada, Instagram vs akla gelebilecek her türden site boşluklu. Belki birkaç istisna bulursun çok uğraşsan. :):)
İşte bu siteyi biz saydığın diğer sitelerden daha çok kullanıyoruz bu siteyi yani buradaki herkes öyledir herhalde. O yüzden geniş tema iyi olur bizim açımızdan. Yani eğer elindeyse yaparsan çok iyi olur. :)

İmzalar niye gelmiyor. Belli bir aralık haricinde diğerlerini kabul etmeyen bir sistemde imza yapsan iyi olur açıkçası yani şu an forumdan çok bir haber sitesinde yorum yazıyor gibiyiz. Smileylar konusunda kapını çalacağım tamam. :X

İşte bu siteyi biz saydığın diğer sitelerden daha çok kullanıyoruz bu siteyi yani buradaki herkes öyledir herhalde. O yüzden geniş tema iyi olur bizim açımızdan. Yani eğer elindeyse yaparsan çok iyi olur. :)

İmzalar niye gelmiyor. Belli bir aralık haricinde diğerlerini kabul etmeyen bir sistemde imza yapsan iyi olur açıkçası yani şu an forumdan çok bir haber sitesinde yorum yazıyor gibiyiz. Smileylar konusunda kapını çalacağım tamam. :X
Daha çok kullanmayla ne alakası var? :D

İmzalar boşa görüntü kirliliği, hiç gereği yok. :)

Evet bugün ögleden sonra bilgisayardan girdim ilk kez bu temayla. Gayet iyi gibi. Alistim diyebilirim :D

Simdiye kadar sorun olan birsey yok gibi, sadece "Yeni Mesajlar"in sakli olmasi kötü gibi. Cok kullandigim birsey oldugu icin olabilir. Son Mesajlar yerine Yeni Mesajlar daha iyi olabirdi gibi.

Diger türlü Logo cok kücük kalmis gibi.

Mobilden forum cok genis, bilgisayardan girdik mi sanki icine cekilmis gibi biraz.

Forum İstatistikleri

Konular
172,518
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd