FF 2014 Yeni Tema Testleri Başladı!

@OzaN Tema bana çok kasvetli geldi koyunun açık tonu olmasına rağmen. :)
Şöyle gold rengine yakın, bej rengi de fena olmaz gibi. daha ferah ve siteyi dolgun gösterebilir. :)

Dunden beridir temayı kullanıyorum, herşey iyi hoş ama çok dar biraz geniş olsa süper olacak. baştan savma blog siteleri gibi:(

Renk olarak yazılar mavi beyaz tema üzerine olunca biraz facebook'a benzemiş:X

Şu siyah/gri/yeşilimsi bantın rengleri çoğaltilmalı 2-3 tane daha olsa hatta temamızı kendimiz secsek :X Sanırım eskiden msn mailin öyle özelliiği vardi güzeldi:X

İşte böyle:) Elne sağlık yine. Sanırım tam herşey oturana kadar eskiyi kullanırım:)

Dunden beridir temayı kullanıyorum, herşey iyi hoş ama çok dar biraz geniş olsa süper olacak. baştan savma blog siteleri gibi:(

Renk olarak yazılar mavi beyaz tema üzerine olunca biraz facebook'a benzemiş:X

Şu siyah/gri/yeşilimsi bantın rengleri çoğaltilmalı 2-3 tane daha olsa hatta temamızı kendimiz secsek :X Sanırım eskiden msn mailin öyle özelliiği vardi güzeldi:X

İşte böyle:) Elne sağlık yine. Sanırım tam herşey oturana kadar eskiyi kullanırım:)
Günümüz interneti böyle dar. Sade blog değil her şey böyle. Alışırsınız zamanla. :)

Tüm tasarım aynı kalacak şekilde sadece renk farklılığı alternatifi deneyebilirim ama çok iyi olur mu bilmiyorum. Her zaman ana tema en iyisi olur. :)

Günümüz interneti böyle dar. Sade blog değil her şey böyle. Alışırsınız zamanla. :)

Tüm tasarım aynı kalacak şekilde sadece renk farklılığı alternatifi deneyebilirim ama çok iyi olur mu bilmiyorum. Her zaman ana tema en iyisi olur. :)
Ama bu çok çok dar gerçekten:( Hani yemek tarifi verilen bloglar var ya onun tadında bişey:X Ölçüt nedir bilmem ama ben 4 parmak kadar daha genişlet diyeyimde :X gerisin sen anlarsin işte.

Ana tema zaten dursun ona bişey demiyorum zatende. Mesela ben şu an eski temayı kullanıyorum. AForuma girş yapınca eski temam duruyor. Ama forumdan cıkınca yeni temaya geçiyor.. Bu şekilde yeni temanın görselliği çoğaltilsa herkes istediğini kullansın.Renkler insanın ruh hallerini yansıtır,ona göre renk ayarlari yap mesela?

Forum İstatistikleri

Konular
172,518
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd