FF 2014 Yeni Tema Testleri Başladı!

Pek çok yeni düzenleme yaptım. Söylediğiniz eksikleri gidermeye çalıştım. Nasıl sizce son durum? :)

Nerelere ayar lazım göremediğim eksikler neler? :)

Tasarımla alakalı değil ama Neler Yeni'de beğenilen mesajlarda çıkıyor. Kimler online listesine tıklayınca direkt üye listesi çıkmıyor. :)

Üstkısım çok iyi olmuş.Özellikle Forum aramasının oraya taşınması harika.:DBaya beğendim.
Üstteki logo çok mu küçük.(b)Aynı şekilde yazıda.:D

Bu tür yenilikler hep benim forumda olmadığım zamanlara denk geliyor. XenForo'ya geçildiğinde de yoktum. :(

Daha yeni fark ettim. @Reytinger demeseydi de fark etmezdim herhalde. :D

Renkler ve düzen hoşuma gitti. :)

Bu tür yenilikler hep benim forumda olmadığım zamanlara denk geliyor. XenForo'ya geçildiğinde de yoktum. :(

Ben de konuyu görmesem aynı devam ederdim.:D Bir de senin tepkin çok iyidi.:D FF 2014'ü seçmeden değişti sandın.:D Sonra da hiç değişiklik yokmuş dedin ya.:D

Tasarımla alakalı değil ama Neler Yeni'de beğenilen mesajlarda çıkıyor. Kimler online listesine tıklayınca direkt üye listesi çıkmıyor. :)
Çözüldü. :) Kimler Online dediğin nereden girilen?

güzel olmuş :)

Bişey dicem Şu Logoyu Yenilicekmisiniz? @OzaN
Yenilenecek gibi, bakalım. :):)

Çok bir şey kaçırmış sayılmazsın 5-10 saat oldu. :D

Ana sayfadaki Yabancı Dizi Haberleri, Film Haberleri, Spor Haberleri vb. etrafındaki mavi çizgilik, sayfanın en üstündeki gibi siyah veya ''Haftanın öne çıkanları'' ve ''En Yeni Başlıklar'' 'daki gibi olursa çok daha iyi olur. @OzaN

Ana sayfadaki Yabancı Dizi Haberleri, Film Haberleri, Spor Haberleri vb. etrafındaki mavi çizgilik, sayfanın en üstündeki gibi siyah veya ''Haftanın öne çıkanları'' ve ''En Yeni Başlıklar'' 'daki gibi olursa çok daha iyi olur. @OzaN

En son yenilenecek anasayfa. Sadece o kısımlar değil genel olarak bir yenilenme olacak. :)

Üyeler > Ziyaretçiler :)

Tamamdır. :)

İki mesaj arasındaki çizgi renklendirilebilir.

Neler Yeni ve Kimler Online otomatik yenilenme özelliği.

Üst kısmın altına eklenebilir.

Son Mesajlar vs. de konularda son mesajı yazan üyenin nick renginin belli olması.
Renklendirdim çok kötü durdu biraz kalınlaştırdım daha iyi gibi? :)

Yenilenme özelliği sanırım oldu. :)

O kısımlar zaten Forumlar menüsünde var. Bence böyle daha kullanışlı. Yukarıdaki sabit menüde de var. :)

Son mesajlarda vs renklendirme işini yaptım atladığım bir yer var mı? :)

Son düzenleme:
konudan bişey anlamadım ama deneyeceğim forumun altında bir yere tıklıyormuşuz bişey oluyormuş ?

Eskiden kaydırılabiliyor muydu? Eskiden kayan ama şimdi kaymayan bir konu örneği verir misin? :)
Onu mobil için demiştim.
Alternatif olarak Tam Ekran seçeneği gelirse tema için, mobilde iyi oluri yoksa tablolara bakılmıyor.