foklar düşsün kafanakonunun başında değilde ortasında dalış yaparsan diziye, yaz sıcağında totosuna eşek arısı yapışmış kertenkele gibi zıplayıp durursun konudanda dizidende bir fok anlamazsın![]()
Yalanlarla dolu aşklarla kirlenen ayşen sanada yazık ...
Reklamdan bıktım daha da izlemem.
.ss aynı diziden iki tane bir güneydoğu sosyetesi bir istanbuk sosyetesi tek farkıTempo yuksek işte dizideKaragülü yabana atma fragmanı yeter zaar
![]()
Kız her bölüm ağlıyor artık akmayan makyaj bile dayanmıyorNeslihan ağlayamadiği için göz makyajını akıtıyorlarOnca zenginsin akmayan makyaj yapamiyorsun? TV'de boşuna mı reklam yapıyor adamlar
![]()
Yalanlarla dolu aşklarla kirlenen ayşen sanada yazık ...
Reklamdan bıktım daha da izlemem.
BiliBrrrRR'lardan ne eksiğimiz var atv'yi protesto edelim twitter'da10 dakika dizi 15 dakika reklam
atv nin reklam politikası şahane![]()
BiliBrrrRR'lardan ne eksiğimiz var atv'yi protesto edelim twitter'daZaten erken bitiyor bide
@Ahmad
AynenBiliBrrrRR'lardan ne eksiğimiz var atv'yi protesto edelim twitter'daZaten erken bitiyor bide
@Ahmad
iktidar yandaşlığından dolayı benim gibi kanaldan çok nefret eden var.BiliBrrrRR'lardan ne eksiğimiz var atv'yi protesto edelim twitter'daZaten erken bitiyor bide
@Ahmad
AynenDünya gündemine bile giririz
![]()
Şu aralar şöyle aktiviteler yapmak için yeni adres alasım vartwitter hesabım yok benim yerimede protesto edin![]()
Hiç valla Birbirimizi fa'lasak RT'lesek gecenin bi köründe 20'dk sonra ilk'da oluruzAynenDünya gündemine bile giririz
![]()
22:15 - 22:30 #sbt #reyting'leri
1) SMNYL TV: 8.18
2) SHOW: 5.93
3) STAR: 5.46
4) ATV: 4.04
5) KANALD: 3.78