foklar düşsün kafanakonunun başında değilde ortasında dalış yaparsan diziye, yaz sıcağında totosuna eşek arısı yapışmış kertenkele gibi zıplayıp durursun konudanda dizidende bir fok anlamazsın
Yalanlarla dolu aşklarla kirlenen ayşen sanada yazık ...
Reklamdan bıktım daha da izlemem.
.ss aynı diziden iki tane bir güneydoğu sosyetesi bir istanbuk sosyetesi tek farkıTempo yuksek işte dizide Karagülü yabana atma fragmanı yeter zaar
Kız her bölüm ağlıyor artık akmayan makyaj bile dayanmıyorNeslihan ağlayamadiği için göz makyajını akıtıyorlar Onca zenginsin akmayan makyaj yapamiyorsun? TV'de boşuna mı reklam yapıyor adamlar
Yalanlarla dolu aşklarla kirlenen ayşen sanada yazık ...
Reklamdan bıktım daha da izlemem.
BiliBrrrRR'lardan ne eksiğimiz var atv'yi protesto edelim twitter'da Zaten erken bitiyor bide @Ahmad10 dakika dizi 15 dakika reklam
atv nin reklam politikası şahane
BiliBrrrRR'lardan ne eksiğimiz var atv'yi protesto edelim twitter'da Zaten erken bitiyor bide @Ahmad
Aynen Dünya gündemine bile giririzBiliBrrrRR'lardan ne eksiğimiz var atv'yi protesto edelim twitter'da Zaten erken bitiyor bide @Ahmad
iktidar yandaşlığından dolayı benim gibi kanaldan çok nefret eden var.BiliBrrrRR'lardan ne eksiğimiz var atv'yi protesto edelim twitter'da Zaten erken bitiyor bide @Ahmad
Aynen Dünya gündemine bile giririz
Şu aralar şöyle aktiviteler yapmak için yeni adres alasım vartwitter hesabım yok benim yerimede protesto edin
Hiç valla Birbirimizi fa'lasak RT'lesek gecenin bi köründe 20'dk sonra ilk'da oluruzAynen Dünya gündemine bile giririz
22:15 - 22:30 #sbt #reyting'leri
1) SMNYL TV: 8.18
2) SHOW: 5.93
3) STAR: 5.46
4) ATV: 4.04
5) KANALD: 3.78