Starda başladığı için şanslısın. Logolu kartona ihtiyacın kalmayacak.Star'ımda Hababam Sınıfı başlıyor kaçmaz.Kendimi affettirmem lazım.
![]()
@Forumdash Sen de aynısını yap artık.
Starda başladığı için şanslısın. Logolu kartona ihtiyacın kalmayacak.Star'ımda Hababam Sınıfı başlıyor kaçmaz.Kendimi affettirmem lazım.
![]()
Acunu geçermi dersin
Biraz değil baya cimri davranmış agaKaradayı gerçekten güzel bölümdü,Sbt biraz cimri davrandı.
Daha kötü gider öyle.Hazır tatil eldeki bölümleri hafta içi her gün 13.00'e koysunlar.![]()
Daha kötü gider öyle.![]()
Anlıklarımız geçen haftaya göre yüksek Ab'de O Ses'de yoktu ben yarın Tns'den ümitliyim.Biraz değil baya cimri davranmış aga![]()
Çocukların bile bir kalite standartı var artık Buğra.Hazır tatil eldeki bölümleri hafta içi her gün 13.00'e koysunlar.![]()
Tns bu belli olmaz işineAnlıklarımız geçen haftaya göre yüksek Ab'de O Ses'de yoktu ben yarın Tns'den ümitliyim.
Doğru.Yarın bak Arka Sokaklar tekrarı uçuşa geçer.![]()
Olmadı youtubeden Karadayının tum bölümlerini indiririm kendim star logosu koyar editlerim tekrardan videolariStarda başladığı için şanslısın. Logolu kartona ihtiyacın kalmayacak.
@Forumdash Sen de aynısını yap artık.Karadayı izlerken ekranın sol üst köşesine karton koy atv logosu görünmesin. Üzerinde Star logosu olan başka bir kartonu da ekranın sağ üst köşesine koy. Böylelikle diziyi Starda izlemişsin gibi bir hava yaratacaksın.
![]()
Kurtlar Vadisi'de anlılarda 13'ü geçemiyor ama Tns 15 veriyor umudumuz bu yönde..Kesin konuşmuyoruz inşallah böyle olur diyoruz..Tns bu belli olmaz işine![]()
Çocukların bile bir kalite standartı var artık Buğra.![]()
Yani Çok çok zor. Çoğu kez Show TV TNS'de daha düşük çıkıyor maalesef ki.Acunu geçermi dersin![]()
Doğru.Bıktım artık Kanal D'nin yıllardır böyle hazırdan Reyting almasına.
![]()
Doğru.Bıktım artık Kanal D'nin yıllardır böyle hazırdan Reyting almasına.
![]()