27 Ocak 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

reytinge gore dizi izleyen bir kitle var, mesela geçen perşembe boyle bir yorum vardi: vadi bu bolum heyecanli digildi, reytingi bunun için duşuk ertesi gun 15 reytingi aldi, diziyi ovecem diye ust uste yazdi.

23:15 - 23:30 #sbt #reyting'leri
1) ATV: 7.38
2) SHOW: 3.68
3) KANALD: 3.32
4) STAR: 2.69
5) FOX: 2.24

Olmadı youtubeden Karadayının tum bölümlerini indiririm kendim star logosu koyar editlerim tekrardan videolari :F:F
Gerçekten öyle yapabilirmisin? 😱 Bu bir devrim olur. Youtube'a da yüklersin böylelikle Karadayı izleyicilerini bu eziyetten kurtarırsın. :Z Sonra bana da anlatırsın Yalan Dünya için aynısını yapacağım. :F

Öyle gördük AB dizilerinde. :A Çocukları serseri oluyor. :F
Afacan diyelim. :A Hepsi mi? :T: Mesela Medcezirde Yaman Total çocuğu ama önce serseri oluyor. :D Mert A/B çocuğu ama sakin, iyilik dolu. :X

Star'ımdan diğer anlık güzel bir atak bekliyorum. :Z

Gerçekten öyle yapabilirmisin? 😱 Bu bir devrim olur. Youtube'a da yüklersin böylelikle Karadayı izleyicilerini bu eziyetten kurtarırsın. :Z Sonra bana da anlatırsın Yalan Dünya için aynısını yapacağım. :F
Evet NetD'de YD sanırım logosuz yayınlanıyor onlarida indirip star logolu editleriz:F :F:F Hatta D produksiyon jeneriğini filan siler Star İç Yapım diye jenerik filan yapılır :F

Evet NetD'de YD sanırım logosuz yayınlanıyor onlarida indirip star logolu editleriz:F :F:F Hatta D produksiyon jeneriğini filan siler Star İç Yapım diye jenerik filan yapılır :F
Yalan Dünya sadece Kanal D sitesinde var. O site de Kanal D logosuyla dolu. Ben giremiyorum bu yüzden. :T Sen şey yaparsın onu senin fanlığın benimki kadar ilerilemedi daha. :F

Afacan diyelim. :A Hepsi mi? :T: Mesela Medcezirde Yaman Total çocuğu ama önce serseri oluyor. :D Mert A/B çocuğu ama sakin, iyilik dolu. :X

Onlar Amerika'nın total, ab çocukları. :A