ehsan7000
Favori Üye
reytinge gore dizi izleyen bir kitle var, mesela geçen perşembe boyle bir yorum vardi: vadi bu bolum heyecanli digildi, reytingi bunun için duşuk ertesi gun 15 reytingi aldi, diziyi ovecem diye ust uste yazdi.
Züppe mi? 😱Züppe AB çocuklarıyla işimiz yok TOTAL çocuklarımız var.
Züppe mi? 😱
Gerçekten öyle yapabilirmisin? 😱 Bu bir devrim olur. Youtube'a da yüklersin böylelikle Karadayı izleyicilerini bu eziyetten kurtarırsın. Sonra bana da anlatırsın Yalan Dünya için aynısını yapacağım.Olmadı youtubeden Karadayının tum bölümlerini indiririm kendim star logosu koyar editlerim tekrardan videolari
Afacan diyelim. Hepsi mi? Mesela Medcezirde Yaman Total çocuğu ama önce serseri oluyor. Mert A/B çocuğu ama sakin, iyilik dolu.Öyle gördük AB dizilerinde. Çocukları serseri oluyor.
TOTAL çocukları candır. Metin , Tekin , Tokmak Kafa ( Tunç ) .Züppe mi? 😱
Star sevginmi kabardı hayırdırStar'ımdan diğer anlık güzel bir atak bekliyorum.
TOTAL çocukları candır. Metin , Tekin , Tokmak Kafa ( Tunç ) .Züppe mi? 😱
Evet NetD'de YD sanırım logosuz yayınlanıyor onlarida indirip star logolu editleriz Hatta D produksiyon jeneriğini filan siler Star İç Yapım diye jenerik filan yapılırGerçekten öyle yapabilirmisin? 😱 Bu bir devrim olur. Youtube'a da yüklersin böylelikle Karadayı izleyicilerini bu eziyetten kurtarırsın. Sonra bana da anlatırsın Yalan Dünya için aynısını yapacağım.
Star'ım benim her şeyim. Sana da tavsiye ederim Starcı olmak bir ayrıcalık gerçekten. @EveN.Star sevginmi kabardı hayırdır
Yalan Dünya sadece Kanal D sitesinde var. O site de Kanal D logosuyla dolu. Ben giremiyorum bu yüzden. Sen şey yaparsın onu senin fanlığın benimki kadar ilerilemedi daha.Evet NetD'de YD sanırım logosuz yayınlanıyor onlarida indirip star logolu editleriz Hatta D produksiyon jeneriğini filan siler Star İç Yapım diye jenerik filan yapılır
Gerçekten öyle yapabilirmisin? 😱 Bu bir devrim olur. Youtube'a da yüklersin böylelikle Karadayı izleyicilerini bu eziyetten kurtarırsın. Sonra bana da anlatırsın Yalan Dünya için aynısını yapacağım.
Afacan diyelim. Hepsi mi? Mesela Medcezirde Yaman Total çocuğu ama önce serseri oluyor. Mert A/B çocuğu ama sakin, iyilik dolu.
Yok ben almim her kanala eşit mesafedeyim benStar'ım benim her şeyim. Sana da tavsiye ederim Starcı olmak bir ayrıcalık gerçekten. @EveN.
Bir üye daha kazandık Hayırlı olsun. Bizden 100 adet kanal logosu saklama kartonu ve 100 adet Star logolu karton kazandınız. Tebrikler.Hababam Sınıfı Uyanıyor izliyorum
Küçük Sırlardaki Su. 😎Onlar Amerika'nın total, ab çocukları.