xBUGRAx
Süper Emekli
Kanal D ekranda yeni bölüm yazarken Vicdan Final başlıyor yazdı Twitter'da, şimdi ekranda final yazıyor Kayıp yeni bölüm başlıyor yazmış Twitter'a.
Ben diziyi zaten ilk Starda sanıp izlemiştim netten. Logosu yoktu. Daha sonra Kanal D'de olduğunu öğrenince başımdan aşağıya kaynar sular döküldü sanki. O gün bu gündür Kanal D logosunu kartonla gizleyip sağ üst köşeye Star logosu koyup öyle izliyorum.Ben o logoyu içinde beyaz yıldız olmadan severim Keşke Star'da olsaydı daha bir albenili duruyor izlerdim kesin
Daha yeni açtım.Hababam Sınıfı izliyordum biraz önce adam 60bin kazandıRusya 1998'de krizde öğretmenlerin maaşını ödeyemeyince yerine Votka vermiş.. şimdi Kim Milyoner Olmak İster'de öğrendim ilginç..İzliyormusun??
Ben çok beğeniyorum yapanın ellerine sağlık ama eskisi daha güzeldi tabii.Star'ın logosunu beğenmiyorum değişse keşke @Bully
dramalar da yıllarca devam ediyor .ssNe alaka komediler yıllarca devam ediyor dünyada.
Eskisi daha iyiydi sankiBen çok beğeniyorum yapanın ellerine sağlık ama eskisi daha güzeldi tabii.
Hababam Sınıfı reklam 20:00 (STAR TV)
İnşallah İnşallah. Ama Yalan Dünya D Productions. Umut fakirin ekmeğidir.Yalniz bir gün gelir Star harbi YD'yi transfer ederse baya bir gülerim
dramalar da yıllarca devam ediyor .ss
O adam Votka cevabını bildi 60 bin lirayla ayrıldı.Daha yeni açtım.Hababam Sınıfı izliyordum biraz önce adam 60bin kazandı
aga star yd yi transfer edeceğine bende özledimi devam ettirir arada pek bi reyting farkı yok ))))Yalniz bir gün gelir Star harbi YD'yi transfer ederse baya bir gülerim
my'yi yaptım aga dur seni mi kıracağız vadiyi de yapalım ama vadinin yeri belli papatya çiçeği@batuhankaralar aga vadiyi de kanal d'mmme transfer etsene