27 Ocak 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

macunum düşük almaz hep şike .ss

Sen de laf çaktın az önce. :F O değil de Star fanlığımızı unuttuk. :F
Star logolu fincanım düşüp kırıldı ben ona sinirlenip laf çaktım sana ne oluyor? :bağır: Yarın hemen yaptırırım moralim yerine gelir. 2 tane yaptırıcam biri normal olacak, diğeri sıcak su dökünce Star logosu kendi kendine yaranandan. Üstelik fincanı yerinden kıpırdattığında Star Star Oooo Star diyecek. :F İyiki kırıldı fincan yoksa yaptırmazdım. :Z

Star logolu fincanım düşüp kırıldı ben ona sinirlenip laf çaktım sana ne oluyor? :bağır: Yarın hemen yaptırırım moralim yerine gelir. 2 tane yaptırıcam biri normal olacak, diğeri sıcak su dökünce Star logosu kendi kendine yaranandan. Üstelik fincanı yerinden kıpırdattığında Star Star Oooo Star diyecek. :F İyiki kırıldı fincan yoksa yaptırmazdım. :Z
Star'ımda Hababam Sınıfı başlıyor kaçmaz. :Z Kendimi affettirmem lazım. :F

Ne çok kez mi? :T: Ben O Ses`ten başkasında görmedim. O Ses`in de istisna bölümleri dışında. Final olsun, 2. Turun başlangıcı olsun falan öyle şeyler. :D
Bende O ses'ten başka bişey göremedim. Bugunde görüldüğü gibi pazartesi eğlence gecesi. Pazartesileri AB'de bi O ses Bi KARADAYI gerisi tırı vırı :X

23:00 - 23:15 #sbt #reyting'leri
1) ATV: 11.56
2) STAR: 3.63
3) SHOW: 2.83
4) KANALD: 2.79
5) FOX: 1.81