27 Ocak 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

Ben de yeni başladım diziye düşmesini tabii ki istemem yani. 😉 Ama Reklam Stratejisi berbat ATV'nin.
Beni anlayan bir insan çıktı sonunda sağol kardeşim.İlk reklamı 20:00-20:15 arası vermeli korktuğum başıma geldi.21:00'de peş peşe yarım saat reklam verip milleti diziden soğuttular.:)

Beni anlayan bir insan çıktı sonunda sağol kardeşim.İlk reklamı 20:00-20:15 arası vermeli korktuğum başıma geldi.21:00'de peş peşe yarım saat reklam verip milleti diziden soğuttular.:)
Aynen ben de onu diyorum zaten abi. :) Yarım saat Reklam gerçekten insanı çileden çıkarır ATV her dizisine yapıyor mu böyle bilmiyorum ama umarım yeni yönetim ile artık düzene koyarlar yani. :)

recep napmış öyle oha perşembe özete rakip çıktı :D
karadayının senaristlerine selamlar diziyi resmen bırakmışlar yav hiçbi gelişme yok bi yılanın posta koyması onun dışında boş bi bölüm daha eylem-sema bunlar kötü senaristler üstelik başka dizi yazıyolar şimdi karadayı nolsa tuttu diye diziyi boşlamışlar gibi gözüküyo
atv ne saçma bi streteji uyguluyor yav adam akıllı 20.00-20.15 te reklam versene 30 dk reklam veriyon milleti uzaklaştırıyon hey Allah ım ya
karadayı açık ara zirvede olur
yetenek sizsiniz resmen çakılmış :kiki: bu yarışmanın miladı doldu artık
recep baya iyi gitmiş vay arkadaş

recep napmış öyle oha perşembe özete rakip çıktı :D
karadayının senaristlerine selamlar diziyi resmen bırakmışlar yav hiçbi gelişme yok bi yılanın posta koyması onun dışında boş bi bölüm daha eylem-sema bunlar kötü senaristler üstelik başka dizi yazıyolar şimdi karadayı nolsa tuttu diye diziyi boşlamışlar gibi gözüküyo
atv ne saçma bi streteji uyguluyor yav adam akıllı 20.00-20.15 te reklam versene 30 dk reklam veriyon milleti uzaklaştırıyon hey Allah ım ya
karadayı açık ara zirvede olur
yetenek sizsiniz resmen çakılmış :kiki: bu yarışmanın miladı doldu artık
recep baya iyi gitmiş vay arkadaş

Perşembe'den vazgeçtiler Çarşamba yayınlayacaklar 3. filmi. :D

Perşembe'den vazgeçtiler Çarşamba yayınlayacaklar 3. filmi. :D
harbi mi :oley::oley: buğra ne kadar sevindim anlatamam senin alnından öpüyorum :D
perşembe olmayacak olmasından değil he olsa özetimizi geçemezdi ama çarşamba muhteşemi napar düşünemiyorum muhteşem şoka uğrayacak :F

22:50 Beni Böyle Sev reklam dönüşü.
22:52 Beni Böyle Sev bitti.

Bir Yusuf Masalı başlıyor.

22:30 - 22:45 #sbt #reyting'leri
1) STAR: 8.68
2) ATV: 6.03
3) TRT1: 2.62
4) SMNYL TV: 2.6
5) SHOW: 2.6