2013 The Wolf of Wall Street / Para Avcısı (2013) Film Bilgileri & Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berkann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
0993846.jpg

Para Avcısı - The Wolf of Wall Street (2013)

Türü: Biyografi, Komedi, Suç
Yönetmen: Martin Scorsese
Senaryo: Terence Winter, Jordan Belfort

Oyuncular:
Leonardo DiCaprio
Jonah Hill
Matthew McConaughey
Margot Robbie
Cristin Milioti

IMDb Puanı: 8.7 (72,582 oy)
IMDb Sayfası

Filmin Özeti
Jordan Belfort 24 yaşında genç ve hırslı bir adamdır. Para kazanma arzusuyla Wall Street borsasında komisyoncu ve Stratton Oakmont adında bir yatırımcı firmasında zengin olmak için her şeyi yapmaya hazır bir CEO olur. 90'ları yürütmektedirler ve New York işlem salonunda her şey olabilmektedir.

Önemsiz tahviller ve birçok yatırımcıyı aldatarak, Belfort kısa zamanda bir para makinasına ve aynı zamanda bir harcama makinasına dönüşür. Bir günde hesapları milyon dolarlarla doldururken o gece hepsini aynı hızda harcayabilir. Profesyonel hayatının yanı sıra uyuşturucu, fahişeler, son derece pahalı lüks fantezilerle dolu kirli bir oyunun içindedir. Bu karakterin hayatındaki her şey abartılı bir şekilde devam etmektedir...

Filmin Fragmanı

Oscardaki Favori filmim, bir an önce altyazısı çıkarda izleriz hemen :D

Sıra geldi yılın belki de en aykırı yapımlarından birine...

Scorsese üstad sen ne yaptın ya? :):) İki sene önce Hugo gibi çocuk filmi sayılabilecek bir film yapan adam bu yılın en açık seçik, en çok uyuşturucu içeren filmine imza atmış. Filmin daha ilk sahnelerinden itibaren o kadar çok görmeye alışkın olmadığımız sahne vardı ki sanırım böylesini ilk kez gördüm bir Oscar adayı filmde. Filmi izlemeden önce biliyordum bu durumu ama yine de görünce tuhaf geldi. Oysa Scorsese'den bu kadarını görmeye hiç alışkın değiliz. Yani benim izlediğim filmlerinde bu kadar cesur sahneler olduğunu hatırlamıyorum.

Neyse filme gelecek olursak üç saatlik süresiyle bu yılın en uzun yapımlarından biri olmasına karşın neredeyse hiç sıkılmadım film boyunca, normal iki saatlik bir filmmiş gibi geldi.

Film, senaryo olarak aslında çok da fazla bir şey vaat etmiyordu. Sıradan sayılabilecek bir senaryo ama yönetmen kesinlikle olaya çok fazla şey katmış. Başka yönetmen ve oyuncuların elinde sıkıcı ve sıradan olabilecek bir senaryoydu belki de.

Oyunculara gelecek olursak...

Leonardo DiCaprio bu rol için kesinlikle mükemmel bir seçim olmuş. Bu role onun kadar uyabilecek birini düşünüyorum ama bulamıyorum. :) Filmi tamamı boyunca sırtlamış ve farklı performanslar gösterdiği pek çok sahne var. Ey Akademi verin artık şu adama Oscar'ını. Daha kaç tane başyapıtta oynaması gerecek? Aynı zamanda bu filmde rol arkadaşı olan McConaughey'i henüz izlemedim ama bence Oscar'a oynayabilecek bir performans gelmiş bir kez daha DiCaprio'dan.

Jonah Hill evet iyi oynamış ama adaylık alacak kadar iyi mi? Bence değil. Herhalde genel olarak Hollywood'da sevilen bir isim olduğundan dolayı bir adaylık almış. Daniel Brühl varken adaylık almaması gerekirdi bence...

Margot Robbie'nin adını bu filmden sonra çok daha fazla duyacağız herhalde. Gerçekten güzel ve yetenekli. Ödüle oynayacak kadar değildi belki ama ilerleyen yıllarda ödüle daha yakın olarak görebiliriz kendisini.

Bu üç ana karakterin dışında Matthew McConaughey, HIMYM'deki anne, TWD'deki Shane ve Oscar ödüllü artistimiz Jean Dujardin'i görmek güzeldi.

Filmin en beğendiğim yanı yönetmenlikti daha önce de söylediğim gibi. En beğendiğim sahneler:

Temel Reis sahnesi. :D

İç sesle konuşma sahneleri. (Hem İsviçreliyle hem Emma halayla)

Jordan'ın yaptığı şirkete veda(!) konuşması.

Jordan'ın yuvarlanarak arabaya ulaşması ve sonrasında kazasızca eve ulaşması. :D:D

Aklıma ilk gelenler bunlardı. :):)

Bu arada filmin DiCaprio dahil ödülsüz ayrılacağını tahmin ediyorum Oscar'dan. Çünkü Akademi'nin içinde ciddi bir muhafazakar kesim olduğu söyleniyor ve bu kadar açık seçik bir filme ödül vermemek için ellerinden geleni yapacaklardır. Kurguyu aday etmemeleri de buna bir işaret mesela. Bence kurgusu çok iyiydi. American Hustle'dan da 12 Years a Slave'den de iyi bir kurguydu bence.

Neticede yılın en iyilerinden biri ve ileride Scorsese başyapıtları arasında anılacak bir film. Fakat herkesin sevebileceği bir film de değil.

9/10

Filmin 2. yarısında altyazı erken gelmeye başladı. :(

İndirdiğin sürümle alakalıdır muhtemelen bende öyle bir şey olmadı. :(

Vain diye bir sürümmüş. Altyazının gelme süresini ayarlama var ama hiç beceremedim. :D Neyse artık böyle devam ederim. Zaten ortada bir konu yok. :D

Sadece eğlendirmek amacıyla yapılmış bir film. Eğlendiriyor mu? 3 saatlik bir filme göre çok az.

İlk önce olumlu eleştirilerimle başlayacağım.

Filme baktığımızda en olumlu şeyin Leonardo DiCapro'nun oyunculuğu olduğu açık. -sarışın kızı saymazsak. :D- Adam gerçekten çok iyi oynamış.
Güldüğüm bir kaç sahne de vardı. Mesela 11 saniye olayı en komiğiydi. :D
Kurgu American Hustle'ınkine benziyordu. Ancak bu filmdeki kurguyu daha çok sevdim.

Neyse ben en iyisi olumsuzlara geçeyim.

Filmde çok çok fazla seks ve uyuşturucu sahnesi vardı. Ne gerek vardı bu kadarına? Rahatsız olduğumdan değil, olmadım ama gereksiz buldum. Açıkçası bazı yerlerinde p**** gibi olmuş.
Senaryoyu beğenmedim. Bir amacı olmayan ve pek fazla bir şey anlatmayan bir senaryoydu çünkü. Diyaloglar falan eğlenceli sayılırdı ama olay olmayınca...
Filmin kesile kesile 3 saata düşmüş olmasını da anlamadım. Konu yokken bu kadar uzatabilmek de başarı sayılır mı acaba?

Oscar için konuşacak olursam:

-DiCaprio'nun ödülü hak ettiğini düşünüyorum. Umarım alır.
-Jonah Hill diğer 4'lünün gerisinde kaldı. Ödül çok uzak. Hatta aday olmasa da olurmuş gibi.

Maalesef beğenmedim bu filmi. İzleyecek olanlardan tek ricam filmin yönetmeninin Scoresese olduğunu düşünmeyin. :) 3 gün sonra hatırlamayacağım bir film oldu benim için. Keşke bu ikiliden daha güzel bir şey çıksaymış. :(

6,5/10 (tan 7 olabilir.)

Bu arada kimmiş bu Jordan Belfort diye bakmıştım resimlerine. Filmin son sahnesinde "kendisini" sahneye davet eden kişi gerçek Jordan. :)

Aklıma geldikçe eklemeler yaparım yorumlarıma. :D

Bu seneki en beklediğim filmi sonunda izleyebildim. Çok çok farklı bir film izledim, sanırım böylesini bir daha zor izlerim gibi. :D

Öncelikle, film kesinlikle Martin Scorsese işi gibi değildi. Hani böyle bir filmin Scorsese'den çıkması şaşırtıcı gerçekten. Aşırı derecede cinsellik, uyuşturucu... Sanırım herkesten beklerdim böyle bir filmi ama Scorsese'den değil. Fakat bu kadar aşırılığın oldu film eğer bu kadar sükse yapıyorsa, ödüller falan alıyorsa bu kesinlikle yönetmenin başarısıdır. Evet, film belki Scorsese filmi gibi değildi, başka bir yönetmenin filmi gibiydi. Ama ben bu yönetmeni de çok sevdim. Scorsese'nin içinden yeni bir Scorsese çıkmış gibi. :D

Oyunculuklar çok iyiydi. Leonardo DiCaprio müthişti. İtiraf etmek gerekirse, başlarda aday olmasını bile tahmin etmiyordum fakat izledikten sonra ne kadar yanıldığım anlaşılıyor. Yani, fragmanı izlediğimde, oynadığı rolde Oscarlık bir hava yoktu. Film dersen o da öyle. Hal böyle olunca beklentiler de düşük oluyor. Fakat ciddi ölçüde yanılttı. Gerçi son zamanlarda ismini fazlaca duyduğum için iyi bir şeyler de beklemeye başlamıştım ama bu kadarını da beklemiyordum. Sanırım şu ana kadar izlediğim filmleri içinde, en iyi performansını bu filmde göstermiş. Umarım hak ettiği Oscar'ı verirler. Akademi şaşırt bizi. :D

Jonah Hill filme apayrı bir hava katmış. Gerçekten komik birisi. Tam bu tür filmlere yakışıyor. Oyunculuğu güzeldi. Beni fazlasıyla güldürdü. Ama adaylık? Düşündüm fakat ben pek doğru bulmadım Daniel Brühl varken. Ha bence Bradley Cooper'dan daha iyiydi. Eğer birisi Daniel Brühl'le yer değiştirecekse o Bradley Cooper olmalıydı bana göre...

Margot Robbie'nin kendisi de oyunculuğu da çok güzeldi. Filmdeki süresi fazla yokmuş ama az süresine rağmen hatırda kalır işler yapmış. Çok cesur sahneleri vardı, tebrik etmek lazım. :D Geleceği parlak bir isim. İlerleyen zamanlarda sıkça görürüz umarım. :D

Matthew Mcconaughey'i son zamanlarda sıkça görüyorum. Kendisine baya ısınmaya başladım. Filmde az sahnesi vardı ama olduğu sahneleri zevkliydi. Film içerisinde Oscar'ın belki de en büyük iki favorisini bir arada görmek ilginçti gerçekten. Sık görebileceğimiz bir şey değil. :D

Neyse, hikaye değişik. Bence sıkıcı bir hikaye fakat bunu ellerinden geldiğince eğlenceli yapmaya çalışmışlar ve bence çok güzel yapmışlar. O bakımdan senaryo yazarlarını kutlamak lazım. 3 saatlik bir filmi eğlenceli bir filme çevirmişler. Sonuçta 3 saat olup da sıkmayan filmler fazla değil maalesef. Benim de en dikkat ettiğim kısım filmdeki akıcılık... Bunu da çok iyi başarmışlar. O yönden bakınca kurgu da çok iyiydi.

Gelelim aşırı cinsellik mevzusuna... Evet fazlaca yer verilmiş. Bu kadarına gerek var mıydı? Bence yoktu. Belki o hayatı daha da gerçekçi göstermek için yapmışlar, belki daha eğlenceli bir şeyler yapalım demişler ama bu kadarı fazla. O yüzden belki de filmin tek eksi yönü buydu. Fakat ben, filmdeki tüm bu aykırılıkları biliyordum ve bazı kısımlarda aşırı derecede abartılacağını da biliyordum o yüzden eleştireceksem, eleştireceğim kısım bu olmamalı. Tabii eleştirmek isteyenler istediği her yönden eleştirsin ona lafımız yok. :D

Neyse bu yorum işi uzar gider... Kısacası, filmi izleyecekseniz içinde fazlaca uygunsuz, rahatsız edici sahneler var. Bunu bilerek izleyin yoksa pişman olursunuz. Ya da rahatsız olacağınızı düşünüyorsanız hiç izlemeyin. Çünkü rahatsız olabilecek kişileri sinemadan bile soğutabilir. Bu yüzden bu kadar seveninin ve sevmeyeninin fazla olduğunu anlayabiliyorum sanırım. :)

Son olarak, bence bu yılın en iyisiydi. Filmden beklediğimi aldığım için de fazlasıyla mutluyum. Scorsese - DiCaprio ikilisini seviyorum. :)

Puanım: 9.5/10

Bu seneki en beklediğim filmi sonunda izleyebildim. Çok çok farklı bir film izledim, sanırım böylesini bir daha zor izlerim gibi. :D

Öncelikle, film kesinlikle Martin Scorsese işi gibi değildi. Hani böyle bir filmin Scorsese'den çıkması şaşırtıcı gerçekten. Aşırı derecede cinsellik, uyuşturucu... Sanırım herkesten beklerdim böyle bir filmi ama Scorsese'den değil. Fakat bu kadar aşırılığın oldu film eğer bu kadar sükse yapıyorsa, ödüller falan alıyorsa bu kesinlikle yönetmenin başarısıdır. Evet, film belki Scorsese filmi gibi değildi, başka bir yönetmenin filmi gibiydi. Ama ben bu yönetmeni de çok sevdim. Scorsese'nin içinden yeni bir Scorsese çıkmış gibi. :D

Oyunculuklar çok iyiydi. Leonardo DiCaprio müthişti. İtiraf etmek gerekirse, başlarda aday olmasını bile tahmin etmiyordum fakat izledikten sonra ne kadar yanıldığım anlaşılıyor. Yani, fragmanı izlediğimde, oynadığı rolde Oscarlık bir hava yoktu. Film dersen o da öyle. Hal böyle olunca beklentiler de düşük oluyor. Fakat ciddi ölçüde yanılttı. Gerçi son zamanlarda ismini fazlaca duyduğum için iyi bir şeyler de beklemeye başlamıştım ama bu kadarını da beklemiyordum. Sanırım şu ana kadar izlediğim filmleri içinde, en iyi performansını bu filmde göstermiş. Umarım hak ettiği Oscar'ı verirler. Akademi şaşırt bizi. :D

Jonah Hill filme apayrı bir hava katmış. Gerçekten komik birisi. Tam bu tür filmlere yakışıyor. Oyunculuğu güzeldi. Beni fazlasıyla güldürdü. Ama adaylık? Düşündüm fakat ben pek doğru bulmadım Daniel Brühl varken. Ha bence Bradley Cooper'dan daha iyiydi. Eğer birisi Daniel Brühl'le yer değiştirecekse o Bradley Cooper olmalıydı bana göre...

Margot Robbie'nin kendisi de oyunculuğu da çok güzeldi. Filmdeki süresi fazla yokmuş ama az süresine rağmen hatırda kalır işler yapmış. Çok cesur sahneleri vardı, tebrik etmek lazım. :D Geleceği parlak bir isim. İlerleyen zamanlarda sıkça görürüz umarım. :D

Matthew Mcconaughey'i son zamanlarda sıkça görüyorum. Kendisine baya ısınmaya başladım. Filmde az sahnesi vardı ama olduğu sahneleri zevkliydi. Film içerisinde Oscar'ın belki de en büyük iki favorisini bir arada görmek ilginçti gerçekten. Sık görebileceğimiz bir şey değil. :D

Neyse, hikaye değişik. Bence sıkıcı bir hikaye fakat bunu ellerinden geldiğince eğlenceli yapmaya çalışmışlar ve bence çok güzel yapmışlar. O bakımdan senaryo yazarlarını kutlamak lazım. 3 saatlik bir filmi eğlenceli bir filme çevirmişler. Sonuçta 3 saat olup da sıkmayan filmler fazla değil maalesef. Benim de en dikkat ettiğim kısım filmdeki akıcılık... Bunu da çok iyi başarmışlar. O yönden bakınca kurgu da çok iyiydi.

Gelelim aşırı cinsellik mevzusuna... Evet fazlaca yer verilmiş. Bu kadarına gerek var mıydı? Bence yoktu. Belki o hayatı daha da gerçekçi göstermek için yapmışlar, belki daha eğlenceli bir şeyler yapalım demişler ama bu kadarı fazla. O yüzden belki de filmin tek eksi yönü buydu. Fakat ben, filmdeki tüm bu aykırılıkları biliyordum ve bazı kısımlarda aşırı derecede abartılacağını da biliyordum o yüzden eleştireceksem, eleştireceğim kısım bu olmamalı. Tabii eleştirmek isteyenler istediği her yönden eleştirsin ona lafımız yok. :D

Neyse bu yorum işi uzar gider... Kısacası, filmi izleyecekseniz içinde fazlaca uygunsuz, rahatsız edici sahneler var. Bunu bilerek izleyin yoksa pişman olursunuz. Ya da rahatsız olacağınızı düşünüyorsanız hiç izlemeyin. Çünkü rahatsız olabilecek kişileri sinemadan bile soğutabilir. Bu yüzden bu kadar seveninin ve sevmeyeninin fazla olduğunu anlayabiliyorum sanırım. :)

Son olarak, bence bu yılın en iyisiydi. Filmden beklediğimi aldığım için de fazlasıyla mutluyum. Scorsese - DiCaprio ikilisini seviyorum. :)

Puanım: 9.5/10
Aslında bence Scorsese tarzına benziyordu çok fazla olmasa da biyografiyi ele alış yönünden. Bu tip biyografileri çok seven bir yönetmen ama daha çok gangsterlar üzerinde işlemesine alışıktık. Bu sefer uyuşturucu ve seks bağımlısı bir adamın biyografisini ele aldığı için haliyle farklılıklar mevcut. Bir de tabii komedi de girince işin içine farklı bir hava katmış. Filmin komedi sayılmasının tek sebebi Scorsese belki de. Harika kurgu oyunları yapmış. Kurguda aday olamaması üzücü. :(

DiCaprio & McConaughey'in karşılıklı oynaması gerçekten ilginç. İki rol arkadaşı yarışacaklar. Çok az örneği vardır. :):)

Bu arada filmin kurgusunu yapan kişi Thelma Schoonmaker diye bir kadınmış ve yıllardır hep Scorsese ile çalışmış. Scorsese filmlerinden 3 Oscar almış. Belki o yüzden yeterli görüp aday etmemişlerdir. :):)

Aslında bence Scorsese tarzına benziyordu çok fazla olmasa da biyografiyi ele alış yönünden. Bu tip biyografileri çok seven bir yönetmen ama daha çok gangsterlar üzerinde işlemesine alışıktık. Bu sefer uyuşturucu ve seks bağımlısı bir adamın biyografisini ele aldığı için haliyle farklılıklar mevcut. Bir de tabii komedi de girince işin içine farklı bir hava katmış. Filmin komedi sayılmasının tek sebebi Scorsese belki de. Harika kurgu oyunları yapmış. Kurguda aday olamaması üzücü. :(

DiCaprio & McConaughey'in karşılıklı oynaması gerçekten ilginç. İki rol arkadaşı yarışacaklar. Çok az örneği vardır. :):)

Bu arada filmin kurgusunu yapan kişi Thelma Schoonmaker diye bir kadınmış ve yıllardır hep Scorsese ile çalışmış. Scorsese filmlerinden 3 Oscar almış. Belki o yüzden yeterli görüp aday etmemişlerdir. :):)
Ben Scorsese havası sezemedim. Hani yönetmenin kim olduğunu bilmesem, yönetmenin Scorsese olduğunu hiç tahmin etmezdim. :D Ama belki sen haklısındır,bu tür Scorsese filmi görmediğimiz için tuhaf geliyordur. :D

Evet, kurgu bence de çok iyiydi. Böyle adamın kendi hikayesini anlatması olayını çok severim zaten. Bu filmde de gayet iyiydi; olayın akışı falan... Hak yeme söz konusu. :( En azından adaylık verebilirlerdi. :)

Son düzenleme:
Filmin fragmanını izlediğimden beri bu seneki favori filmim kesinlikle bu dedim ve yanılmadım. 3 saatlik süresine rağmen 1 dk. bile sıkılmadan ve her sahnesini büyük bir keyifle izledim.

Öncelikle filmin konusu tam istediğim gibiydi. Para kazanma hırsı ve fazla paranın getirdiği yaşam ve sorunlar. Yaşam olarak hayal ettiğim bir yaşam. Kızlar, partiler, yatlar, lüks arabalar filan :D İzlerkende kendimi Jordan'ın yerine koyup izledim zaten :D

DiCaprio'un 4 veya 5 filmini izlemiştim şuana kadar ve açık ara oynadığı en sıradışı ve cüretkar film bu filmdir heralde. Oyunculuğu müthişti. Bu role başkasını koysalar bu kadar inandırıcı olamazdı heralde. Özellikle çalışanlarını gaza getirdiği sahnelerdeki değişken haraketleri çok iyiydi. Bi bağırıp bi yavaş konuşması filan çok beğendim. Uyuşturucu aldıktan sonraki halleride çok iyiydi reyiz kendi ortalamasının çok çok üstüne çıkmış bence.Bu filmi izlemeden önce Oscardaki favorim Bale'dı ama ibre DiCaprio'ya kaymış durumda. Bence ikisinden biri kazanacak. %60 DiCaprio %40 Bale.

Jonah Hill iyi oynamıştı 1-2 sahnede de sesli güldürdü. Oyunculuk olarak kendini geliştirmiş, böyle kaliteli yapımlarda yer alırsa daha da yükseleceğini düşünüyorum. Oscar adaylığı için yetecek bir performans göstermiş ama ödülü alacağını düşünmüyorum.

Margot Robbie güzelliğiyle insanı büyülecek türden biri :D Oyunculuğu iyiydi beğendim, bundan sonra böyle kaliteli filmlerde oynamaya devam edecektir. Playboy teklifte bulunmuş kendisine ama kabul etmemiş, bence doğrusunu yapmış bu yaşta oyunculuğa önem vermesi daha iyi olur kendisi için.

En çok güldüğüm sahneler :D

Jordan'ın Naomi ile ilk tanışırken Donnie'nin milletin içinde malum şeyi yapması ve sonrasında karısından dayak yemesi sesli güldürdü :D

Jordan'ın Emma Halayla otururken içinden konuştuğu sahnede ve sonra öptüğü sahnede sesli güldüm :D

Para dolu yatağın üstünde şey yapmak nasıl bir fantazidir ya

Reklam çekerken birden polislerin gelmesi ve kaçdığı sahnede güldürdü :D

Yılın açık ara en iyi filmiydi. Eğer ki filmdeki +18 sahneler yüzünden haksızlk yapmazlarsa En İyi Film ödülünü alacağını düşünüyorum.

10/10

Son düzenleme:
Filmin fragmanını izlediğimden beri bu seneki favori filmim kesinlikle bu dedim ve yanılmadım. 3 saatlik süresine rağmen 1 dk. bile sıkılmadan ve her sahnesini büyük bir keyifle izledim.

Öncelikle filmin konusu tam istediğim gibiydi. Para kazanma hırsı ve fazla paranın getirdiği yaşam ve sorunlar. Yaşam olarak hayal ettiğim bir yaşam. Kızlar, partiler, yatlar, lüks arabalar filan :D İzlerkende kendimi Jordan'ın yerine koyup izledim zaten :D

DiCaprio'un 4 veya 5 filmini izlemiştim şuana kadar ve açık ara oynadığı en sıradışı ve cüretkar film bu filmdir heralde. Oyunculuğu müthişti. Bu role başkasını koysalar bu kadar inandırıcı olamazdı heralde. Özellikle çalışanlarını gaza getirdiği sahnelerdeki değişken haraketleri çok iyiydi. Bi bağırıp bi yavaş konuşması filan çok beğendim. Uyuşturucu aldıktan sonraki halleride çok iyiydi reyiz kendi ortalamasının çok çok üstüne çıkmış bence.Bu filmi izlemeden önce Oscardaki favorim Bale'dı ama ibre DiCaprio'ya kaymış durumda. Bence ikisinden biri kazanacak. %60 DiCaprio %40 Bale.

Jonah Hill iyi oynamıştı 1-2 sahnede de sesli güldürdü. Oyunculuk olarak kendini geliştirmiş, böyle kaliteli yapımlarda yer alırsa daha da yükseleceğini düşünüyorum. Oscar adaylığı için yetecek bir performans göstermiş ama ödülü alacağını düşünmüyorum.

Margot Robbie güzelliğiyle insanı büyülecek türden biri :D Oyunculuğu iyiydi beğendim, bundan sonra böyle kaliteli filmlerde oynamaya devam edecektir. Playboy teklifte bulunmuş kendisine ama kabul etmemiş, bence doğrusunu yapmış bu yaşta oyunculuğa önem vermesi daha iyi olur kendisi için.

En çok güldüğüm sahneler :D

Jordan'ın Naomi ile ilk tanışırken Donnie'nin milletin içinde malum şeyi yapması ve sonrasında karısından dayak yemesi sesli güldürdü :D

Jordan'ın Emma Halayla otururken içinden konuştuğu sahnede ve sonra öptüğü sahnede sesli güldüm :D

Para dolu yatağın üstünde şey yapmak nasıl bir fantazidir ya

Reklam çekerken birden polislerin gelmesi ve kaçdığı sahnede güldürdü :D

Yılın açık ara en iyi filmiydi. Eğer ki filmdeki +18 sahneler yüzünden haksızlk yapmazlarsa En İyi Film ödülünü alacağını düşünüyorum.

10/10
Bu filme 10 vereceğinden çok emindim. :D