2013 The Wolf of Wall Street / Para Avcısı (2013) Film Bilgileri & Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berkann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Filmi izledim izlerken direk dikkatimi çeken American Hustle ile olan benzerliğiydi ama American Hustle'a göre daha iyiydi çok açıkça.Eğlendirme konusunda ve akıcılık konusunda özellikle.

Film olağan üstü açıktı bu kadar açmaya gerek varmıydı bilemiyorum.Seks Uyuşturucu ve bol küfürü bol bol yapmışlar eleştirilecek konu bence buydu.
Kurgu konusunda güzeldi.Sıkılmadım sıkacak bir senaryo yoktu.
Film beni hem eğlendirdi hemde çok yadırgattı sevdim ile sevmedim arasında bıraktı.
Süre çok olağan üstü uzundu.Bu kadar uzun süreyi bir anda kaldıramadım ve 2'ye böldüm film.

Dicaprio yine kendine çok yakışan bir rolle karşımızdaydı.Hala Oscar almaması şaşırtıcı.Neyini eksik buluyorlar anlamıyorum.Tek başına almış götürmüş filmi.Çok başarılıydı.
Senaryo ve yönetmenden dolayı aşırı çıplaktı adam.Ama kusursuz oynamıştı.
Veda zannettiğimiz kısımda çok iyiydi.Sonra Son sahnede Sarışın ile ola olan boşanma sahnesi de çok etkileyiciydi.
Eğlenceli sahneler yine döktürmüştü o kısımları Gatsby'e benzettim.Her halde Gatsby'yi daha yeni izlememden kaynaklı.
Artık verin şu ödülü.Ben rahatsız oluyorum cidden.

Yan rollerde Cristin Naomi karakteriyle en dikkat çekenlerdendi diyebilirim.Ben oyunculuğunu sevdim.
Jonah Hill iyiydi ama yan erkek çok güçlü bu sene.Şansı yok gibi.

Filmin bir çok eğlendiren sahnesi vardı.En sevdiğim sahneleri kesinlikle dans sahneleriydi.Dicaprio'nun oyunculuğu gösteren sahnelerdi bence.Özellikle düğünde ki sahne ve dans çok iyiydi.
İçlerinde konuşmaları çok güzeldi.Teyze ile olan kısım özellikle iyiydi.
İlk uyulturucu sahnesi çok güzeldi.Oradada Dicaprio yıkmış geçirmiş.

Filmi sevdim sayılır.8 verilebilecek bir film.Uzun süre ve çok açık olması düşürdü.

Filmi izledim izlerken direk dikkatimi çeken American Hustle ile olan benzerliğiydi ama American Hustle'a göre daha iyiydi çok açıkça.Eğlendirme konusunda ve akıcılık konusunda özellikle.

Film olağan üstü açıktı bu kadar açmaya gerek varmıydı bilemiyorum.Seks Uyuşturucu ve bol küfürü bol bol yapmışlar eleştirilecek konu bence buydu.
Kurgu konusunda güzeldi.Sıkılmadım sıkacak bir senaryo yoktu.
Film beni hem eğlendirdi hemde çok yadırgattı sevdim ile sevmedim arasında bıraktı.
Süre çok olağan üstü uzundu.Bu kadar uzun süreyi bir anda kaldıramadım ve 2'ye böldüm film.

Dicaprio yine kendine çok yakışan bir rolle karşımızdaydı.Hala Oscar almaması şaşırtıcı.Neyini eksik buluyorlar anlamıyorum.Tek başına almış götürmüş filmi.Çok başarılıydı.
Senaryo ve yönetmenden dolayı aşırı çıplaktı adam.Ama kusursuz oynamıştı.
Veda zannettiğimiz kısımda çok iyiydi.Sonra Son sahnede Sarışın ile ola olan boşanma sahnesi de çok etkileyiciydi.
Eğlenceli sahneler yine döktürmüştü o kısımları Gatsby'e benzettim.Her halde Gatsby'yi daha yeni izlememden kaynaklı.
Artık verin şu ödülü.Ben rahatsız oluyorum cidden.

Yan rollerde Cristin Naomi karakteriyle en dikkat çekenlerdendi diyebilirim.Ben oyunculuğunu sevdim.
Jonah Hill iyiydi ama yan erkek çok güçlü bu sene.Şansı yok gibi.

Filmin bir çok eğlendiren sahnesi vardı.En sevdiğim sahneleri kesinlikle dans sahneleriydi.Dicaprio'nun oyunculuğu gösteren sahnelerdi bence.Özellikle düğünde ki sahne ve dans çok iyiydi.
İçlerinde konuşmaları çok güzeldi.Teyze ile olan kısım özellikle iyiydi.
İlk uyulturucu sahnesi çok güzeldi.Oradada Dicaprio yıkmış geçirmiş.

Filmi sevdim sayılır.8 verilebilecek bir film.Uzun süre ve çok açık olması düşürdü.
8 verilebilecek film demişsin yani 8 vermiş mi kabul edelim? :):)

Uzun süre konusunda ikiye bölmek şart zaten bence. 3 saatlik tek solukta izlenecek film yoktur en azından benim için. :):)

Filmi sonunda bende izledim.Bence çok güzeldi:X İyi kide HD olarak (beklemişim) izlemişim:F:F
Film çok +18'likti. Rahatsız olmadım ama nedense😕 Sadece çıplaklık olarak vardi eylem olarak bişeydi yoktu sanırım ondan:X

DiCaprio gerçekten çok iyi çıkarmiş. Eğlenceli yönünü hiç izlememiştim. DiCaprio'nun fazla filmini izlemesemde izlediklerim hep dramdı. Ama burda komedi yönünüde gördük ve beğendim.

Jonah Hill'e nedense hiç isinamıyorum bana çok itici geliyor. Tek bir sahnesi beni güldürmedi (belki bir sahne o da
partide milletin arasında yaptiği 31 olayı:F)

Matthew McConaughey adam yine döktürmüş.
Dicaprio ile öçıktığı öğle yemeğinde verdiği tavsiyeler sırasında ve bunlari anlatırken yaptiği hareketler beni çok güldürdü:X Birde bazı sesler çıkardi:F

Margot Robbie muhteşem güzelmiş.Hiç bir filmini/dizii yada kısaca hiç görmemiştim bu kadını. Bundan sonra listede:X
DiCaprio'ya babacık fantezi sahnesi güldürdü:X

Filmde komedi-eğlence olarak çok iyiydi.Senaryo olarak bişey yoktu ama borsacılığa dair biraz bilgi edinmiş olduk. O yönden iyiydi.

Filmde sevdiğim sahneler.
Dicaprio'nun iş yerini açtiğinda iş arkadaşlarina ders verdiği sırada telefondaki adamı ikna ederkenki "geçirdim(belki kaba oldu)" canlandırması harikaydı:F:F
DiCaprio ve Margot'un sabah kavgası yine iyidi. Margot uzak-profil çekiminde gülüyordu resmen:F
Halayla yapılan parkta görüşme über-saçma ama komikti:F Birde bankacıyla olan konuşmalar:X
DiCaprio'nun işe maymun getirmesi, birde onu çocuk gibi kucağina alıp yanak yanağa dolaşmasi:F
Genel olarak eğlenceli bir filmdi.Tek sıkıntısı 3 saat gibi aşırı süreye sahip olmasi. 2.15 gibi kısa süreli olsaydı daha tadında olabilirdi. en az 45'dksi fuziliydi:X

Bu yuzden ilk 1-1.30 saati için 9 puan sonraki saati için 7 verebilirim. Ortalama da zaten 8/10 oluyor işte:X

the wolf of wall street.
- film ilk dakikadaki temposunu hiç kaybetmiyor ama yinede sikildim izlerken.
- amerkan hustle da 3saat ama izlerken hiç sikilmadim.
- filmi bana sikici yapan tarafi işik/renkler/makyaj.
- +18 abartilmişti, habire F**K - kokain kelimeleri vardi
- filmin yildizi tabiki Leonardo DiCaprio.
- nedense Jonah Hill bana the big bang teorydeki stuart gibi rahatsiz ediyor!
- yonetmenlik fazla abartilicak kadar şahane degildi, ama guzeldi.
- benim IMDB puanim 7.

Öncelikle sunu söylemeden gecmek istemiyorum: Film hakkinda olumlu olumsuz cok sey duymustum, fragmanini bir kere izledim ve film listeme ekledim. Ama filmi izlemeye baslarken 3 saat sürecegine hic dikkat etmemisim. Haliyle 1 saat 29 dakika'da ilk kisim bitince büyük bir "yok artik" dedim. :F

Film tam anlamiyla büyük bir karmasa bence. Takip etme acisindan cok zor bir film. Olaylar cok hizli ve bazen bir anda gerceklesiyor ve birden ne oldugunu anlamak güclesiyor.

Oyunculuk adina harkulade bir film olmus. Leonardo di Caprio bence de en iyi secim olmus film adina.

Filmde beklentimin kat ve kat ve tekrar bir kat fazla +18 icerikli sahneler var. Akliniza gelebilecek veya gelmeyecek her yerde olan +18'li sahneler var yani. Bunu göz önünde bulundurun ve gercekten böyle bir sey görmek istiyor musunuz iyi düsünün. Ek olarak uyusturucunun hakim oldugu bir film olmus.

Margot Robbie tam anlamiyla bir melek kadar güzel bir kadin. Inanilmaz büyüleyici bir güzelligi var. Filmi "sonuna kadar" izlenir kilir hale getiren sebeplerden diye disünüyorum.

Senaryo dedigim gibi baya karmasik bence ama yönetmen yine iyi toparlamis diyebiliriz. Müzikler bence gayet iyiydi.

Filmde Isvicre'li bankalarin yer aldigi kisim her ne kadar biraz sacma olsa da iyi kilif uydurulmus bence.

Müziklerden o adamin cikardigi ses aklimda kalacak hep. Süperdi. :D

Film genel olarak eglenceli bir atmosferde geciyor. Para, uyusturucu, kadinlar, hirs.. ve yoktan varolan hayatlar diye anlatilabilir film.

Acikcasi olaganüstü bir film degildi ama iyi bir filmdi.

Puanim: 8.5

Filim bu 8 üstü puanı haketmiyor bilmedimiz bir şey yok ortada klasik Hollywood hikâyesi iste eli yüzü düzgün ara ara sıkan sıradan bir film

birbirimize baka baka karardık ama kim daha fazla karardı bilemem :)
Senin bu filmi sevmeme nedenin filmi sürükleyen başrol kadın oyuncu yok. Dikapyo fazla oğlan duruyor sevemedin sanırım. Tek dikopyo iyi oynuyor diye 8sevrek kış uykusu 10 alır))

Senin bu filmi sevmeme nedenin filmi sürükleyen başrol kadın oyuncu yok. Dikapyo fazla oğlan duruyor sevemedin sanırım. Tek dikopyo iyi oynuyor diye 8sevrek kış uykusu 10 alır))
yine yanlış değerlendirme yaptın ? bir kere bu filmdeki kadar hem güzel hem cıbıl kadın başka filmlerde yoktur burda bolluk vardı ama konuyu sevmedim konu berbattı :)

yine yanlış değerlendirme yaptın ? bir kere bu filmdeki kadar hem güzel hem cıbıl kadın başka filmlerde yoktur burda bolluk vardı ama konuyu sevmedim konu berbattı :)
Kadın var da hepsi ikinci hatta üçüncü planda hikaye adamın hikayesi hikayede kadın da adam kadar etkili olaydı severdin. Sen sadece erkek hikâyeleri sevmiyorsun Zoe gitti yada ikinci plana dustu senin icin hikaye bitti

Eğlenceli, güldüren son 1 saati dışında insanı sıkmayan bir yapımdı. Filmi Margot Robbie ve Dicaprio için izledim diyebilirim. :D Hep izlemek istediğim bir filmdi ama uygun vakit arıyordum.(evde kimsenin olmaması gibi :D)

Filmdeki uyuşturucu sahneleri ve seks sahnelerinden rahatsız olmadım. Küfürler keza rahatsız etmedi çünkü filmde bunların bolca olduğunu biliyordum.

Dicaprio nasıl alamamış bu oyunculukla ödülü gerçekten yuh. :D Adam bir sahnede üzgün bir baba iken bir diğer sahnede çılgınca eğlenen bir borsacı bir diğer sahnede kafayı bulmuş bir keş. Daha napsın bu adam. :A Diğer oyunculuklarda iyiydi filmde.

Margot Robbie'ye ayrı paragraf açma gereksinimi buldum. :A Margot Robbie'den haberim bu film ile birlikte olmuştu birkaç sene önce. Filmin bu kadar popüler olması onu da çok popüler yaptı dolayısıyla. Sonuna kadar da hakediyor bunu. Gerçekten çok güzel bir kadın. Kötü bir oyunculuk yapsa bile izlenir, hiç sorun değil. :A Zaten iyiydi filmde de.

Filmde güldüğüm birçok sahnede oldu. Teker teker hepsini belirtmeye üşeniyorum. :A Üzüldüğüm anlar da oldu.

Naomi ile Jordan'ın kavgası üzdü. :( Her ikisi için de üzüldüm. Jordan özellikle çocuklarından vazgeçmek istemeyişi ama zorunda kalması üzdü. :(

2 saatlik filmlere alışkın olduğumdan son 1 saat sıkıldım. Biraz daha süresi az olabilirmiş. Onun haricinde son derece iyi bir film.

8.5/10

Eğlenceli, güldüren son 1 saati dışında insanı sıkmayan bir yapımdı. Filmi Margot Robbie ve Dicaprio için izledim diyebilirim. :D Hep izlemek istediğim bir filmdi ama uygun vakit arıyordum.(evde kimsenin olmaması gibi :D)

Filmdeki uyuşturucu sahneleri ve seks sahnelerinden rahatsız olmadım. Küfürler keza rahatsız etmedi çünkü filmde bunların bolca olduğunu biliyordum.

Dicaprio nasıl alamamış bu oyunculukla ödülü gerçekten yuh. :D Adam bir sahnede üzgün bir baba iken bir diğer sahnede çılgınca eğlenen bir borsacı bir diğer sahnede kafayı bulmuş bir keş. Daha napsın bu adam. :A Diğer oyunculuklarda iyiydi filmde.

Margot Robbie'ye ayrı paragraf açma gereksinimi buldum. :A Margot Robbie'den haberim bu film ile birlikte olmuştu birkaç sene önce. Filmin bu kadar popüler olması onu da çok popüler yaptı dolayısıyla. Sonuna kadar da hakediyor bunu. Gerçekten çok güzel bir kadın. Kötü bir oyunculuk yapsa bile izlenir, hiç sorun değil. :A Zaten iyiydi filmde de.

Filmde güldüğüm birçok sahnede oldu. Teker teker hepsini belirtmeye üşeniyorum. :A Üzüldüğüm anlar da oldu.

Naomi ile Jordan'ın kavgası üzdü. :( Her ikisi için de üzüldüm. Jordan özellikle çocuklarından vazgeçmek istemeyişi ama zorunda kalması üzdü. :(

2 saatlik filmlere alışkın olduğumdan son 1 saat sıkıldım. Biraz daha süresi az olabilirmiş. Onun haricinde son derece iyi bir film.

8.5/10
sen son bir saat sıkılmışsın ben başltan sona sıkıntıdan patladım hayatımda izlediğim en foktan filmler listesine ekleyeceğim bir işkence çekmiştim izlerken hemde benlik sahneler bol olmasına rağmen borsalı filmlerden nefret ediyorum :)

sen son bir saat sıkılmışsın ben başltan sona sıkıntıdan patladım hayatımda izlediğim en foktan filmler listesine ekleyeceğim bir işkence çekmiştim izlerken hemde benlik sahneler bol olmasına rağmen borsalı filmlerden nefret ediyorum :)
Hakkaten ben de ona şaşırdım tam senlik film. :A Çok da borsa muhabbeti yok bence ya yani The Big Short ile karşılaştırırsan çok az. :D Ama evet ben de bu ekonomi ile ilgili şeylerden nefret ederim. :D

Hakkaten ben de ona şaşırdım tam senlik film. :A Çok da borsa muhabbeti yok bence ya yani The Big Short ile karşılaştırırsan çok az. :D Ama evet ben de bu ekonomi ile ilgili şeylerden nefret ederim. :D
değer verdiğimiz nadide kızların parayı görünce çok çabuk soyunup cıbıl kalmasını görmek gözümdeki saygınlıklarını bitirdi:) belkide filmden nefret etmemin bir sebebide budur :) ulaşamayacağını düşündüğün şeylerin yerlerde süründüğünü görmek rahatsız ediciydi :) borsa konusu kadar bu da beni olumsuz etkilemiş olabilir :)

değer verdiğimiz nadide kızların parayı görünce çok çabuk soyunup cıbıl kalmasını görmek gözümdeki saygınlıklarını bitirdi:) belkide filmden nefret etmemin bir sebebide budur :) ulaşamayacağını düşündüğün şeylerin yerlerde süründüğünü görmek rahatsız ediciydi :) borsa konusu kadar bu da beni olumsuz etkilemiş olabilir :)
Beni daha çok elemanın parası azalınca kızın terketmesi sinirlendirdi. Oysa Naomi yapmaz öyle bir şey diyordum, üzüldüm. Yalnız bence artık sevmiyorum dedi ama ayrılma sebebi başka. :) Elemanımız 1 dakika bile sürdüremedi film boyunca kızcağız napsın. :)