Filmi izledim izlerken direk dikkatimi çeken American Hustle ile olan benzerliğiydi ama American Hustle'a göre daha iyiydi çok açıkça.Eğlendirme konusunda ve akıcılık konusunda özellikle.
Film olağan üstü açıktı bu kadar açmaya gerek varmıydı bilemiyorum.Seks Uyuşturucu ve bol küfürü bol bol yapmışlar eleştirilecek konu bence buydu.
Kurgu konusunda güzeldi.Sıkılmadım sıkacak bir senaryo yoktu.
Film beni hem eğlendirdi hemde çok yadırgattı sevdim ile sevmedim arasında bıraktı.
Süre çok olağan üstü uzundu.Bu kadar uzun süreyi bir anda kaldıramadım ve 2'ye böldüm film.
Dicaprio yine kendine çok yakışan bir rolle karşımızdaydı.Hala Oscar almaması şaşırtıcı.Neyini eksik buluyorlar anlamıyorum.Tek başına almış götürmüş filmi.Çok başarılıydı.
Senaryo ve yönetmenden dolayı aşırı çıplaktı adam.Ama kusursuz oynamıştı.
Artık verin şu ödülü.Ben rahatsız oluyorum cidden.
Yan rollerde Cristin Naomi karakteriyle en dikkat çekenlerdendi diyebilirim.Ben oyunculuğunu sevdim.
Jonah Hill iyiydi ama yan erkek çok güçlü bu sene.Şansı yok gibi.
Filmi sevdim sayılır.8 verilebilecek bir film.Uzun süre ve çok açık olması düşürdü.
Film olağan üstü açıktı bu kadar açmaya gerek varmıydı bilemiyorum.Seks Uyuşturucu ve bol küfürü bol bol yapmışlar eleştirilecek konu bence buydu.
Kurgu konusunda güzeldi.Sıkılmadım sıkacak bir senaryo yoktu.
Film beni hem eğlendirdi hemde çok yadırgattı sevdim ile sevmedim arasında bıraktı.
Süre çok olağan üstü uzundu.Bu kadar uzun süreyi bir anda kaldıramadım ve 2'ye böldüm film.
Dicaprio yine kendine çok yakışan bir rolle karşımızdaydı.Hala Oscar almaması şaşırtıcı.Neyini eksik buluyorlar anlamıyorum.Tek başına almış götürmüş filmi.Çok başarılıydı.
Senaryo ve yönetmenden dolayı aşırı çıplaktı adam.Ama kusursuz oynamıştı.
Veda zannettiğimiz kısımda çok iyiydi.Sonra Son sahnede Sarışın ile ola olan boşanma sahnesi de çok etkileyiciydi.
Eğlenceli sahneler yine döktürmüştü o kısımları Gatsby'e benzettim.Her halde Gatsby'yi daha yeni izlememden kaynaklı.
Eğlenceli sahneler yine döktürmüştü o kısımları Gatsby'e benzettim.Her halde Gatsby'yi daha yeni izlememden kaynaklı.
Yan rollerde Cristin Naomi karakteriyle en dikkat çekenlerdendi diyebilirim.Ben oyunculuğunu sevdim.
Jonah Hill iyiydi ama yan erkek çok güçlü bu sene.Şansı yok gibi.
Filmin bir çok eğlendiren sahnesi vardı.En sevdiğim sahneleri kesinlikle dans sahneleriydi.Dicaprio'nun oyunculuğu gösteren sahnelerdi bence.Özellikle düğünde ki sahne ve dans çok iyiydi.
İçlerinde konuşmaları çok güzeldi.Teyze ile olan kısım özellikle iyiydi.
İlk uyulturucu sahnesi çok güzeldi.Oradada Dicaprio yıkmış geçirmiş.
İçlerinde konuşmaları çok güzeldi.Teyze ile olan kısım özellikle iyiydi.
İlk uyulturucu sahnesi çok güzeldi.Oradada Dicaprio yıkmış geçirmiş.
Filmi sevdim sayılır.8 verilebilecek bir film.Uzun süre ve çok açık olması düşürdü.