Bu filme 10 vereceğinden çok emindim.
DiCaprio'yu hiç sevmiyordun sen birkaç ay önceye kadar?Bende emindim kendimden
Dikkat iki filme 10 puan verdim ikiside DiCaprio reyizin
DiCaprio'yu hiç sevmiyordun sen birkaç ay önceye kadar?
Bugüne kadar disslike butonunu gittiğinden beri hiç aramadım ama bu mesajın disslike'ı hak ediyor. Nerede bu buton?Ortalamayı düşürmek için 1 vermediğime şükredin. 😛
Bugüne kadar disslike butonunu gittiğinden beri hiç aramadım ama bu mesajın disslike'ı hak ediyor. Nerede bu buton?
spoi kısmını açmayaydın bari
Filme bakış açımı değiştirdin ben çok ümitliydi Dicaprio'dan.
hahahha ayyy sen öldürüceksin bir gün beni bakalım ne zamangeldik yılın 3 saatlik eziyetine her 20 dakikada bir saate bakıp ne zaman bitecek diye sabırsızlıla beklediğim 3 saatlik bir çöp yığını zaten hiç sevmediğim bir tarz habire lak lak lak diye gevezelik yapan jordanın kafa şeetmeside cabası anlatmak istediği olay basit niye bunu laf salatasıyla boğmuşlar onu anlamadım .. paranın insanları hayvanlaştırdığını anlatacak kısaca vatandaş... 3 saatte değilde bunu anlaşılır şekilde 1 saatte yapmakta mümkün.. filmden o kadar sıkıldımki açık saçık sahnelerinden bile zevk alamadım o derece, bu filme bir dicaprio açısından ödül verilmeli belki.... en iyi filmle en ufak bir alakası yok... tek faydası çok kişi filmde oynamış @Fks14 ün deyimiyle bir sürü insan ekmek parası kazanmış) arkadaşlarımızın beğenisine saygımdan dolayı filme sövüp saymıyorum yoksa daha diyeceğim çok şey var film hakında
kısaca şunu söyleyeyim
puanım = 6
@Forumdash @OzaN @xemrexxx @sürgünüm @Çiğdem- @gundix123 @berkann @legolas9900 @cevaa
izle izle, diğer arkadaşlarımız arasında 9.5 puan veren de var demekki beğeniler çok farklı belki senin için son on yılın en iyi filmide olabilir
hahahha ayyy sen öldürüceksin bir gün beni bakalım ne zaman
hahaha onu bilmiyorum ama ben artık malımı biliyorum odadan annemi çıkarıp öyle yaptım spoi kutusuna seni az çok biliyoruz artık@sokak sanati spoi kısmına bakmamış orda konuyu anlattığımı sanmıştır kesin )
ohaahahaha onu bilmiyorum ama ben artık malımı biliyorum odadan annemi çıkarıp öyle yaptım spoi kutusuna seni az çok biliyoruz artık
hhaha seninde aklında bulunsun cnm @destere nin spoi kutularını açmadan önce odada kim varsa dısarı çıkar önce yoksa kapıya atarlar seni vlla
hhaha seninde aklında bulunsun cnm @destere nin spoi kutularını açmadan önce odada kim varsa dısarı çıkar önce yoksa kapıya atarlar seni vlla
ahahahhaha seninde aklında bulunsun cnm @destere nin spoi kutularını açmadan önce odada kim varsa dısarı çıkar önce yoksa kapıya atarlar seni vlla
o kutunun içinde öyle bir şeyin olacağı aklıma hiç gelmedifilmi henüz izlemediyseniz spoi kutucuğunu açmayaydınız filmin tüm heyecanı kaçar yoksa )