xBUGRAx
Süper Emekli
Benim hatrım içinde mi almaz acaba bak Karagül izliyorum.
BKM'den bir şey alacaksa tekrar Güldür Güldür'ü alsın ona bile razıyım Sevdaluk dışında.
Benim hatrım içinde mi almaz acaba bak Karagül izliyorum.
Cumaları Yalan Dünya izlersen Kanal D'ye bir telefon çakarım alır diziyi. Ama gece 00.00'da yayınlar mı orasını bilemem.Benim hatrım içinde mi almaz acaba bak Karagül izliyorum.
Dün Semre 22.45'e alınabilir diyordu.Of ya saat değişikliğine razıyım ama final yapmasın.
4 alıyor dolu tarafından bakmak gerek bardağın
Sen ab'ci ben totalci oldum şimdi? 😱 Bu tartışma kötü yerlere gidiyor bitirmek lazım.Of ya saat değişikliğine razıyım ama final yapmasın.
4 alıyor dolu tarafından bakmak gerek bardağın
Yuh o kadar da değilDün Semre 22.45'e alınabilir diyordu.
ne dersen doğrudur aga bişey demiyorum öyle diyosan öyledirhacı bir şey demedim ki tns de doğru vadi katlıyor rakiplerini 3 e ama sb t de değil..
Bence gayet iyi 2. bir Adını Kalbime Yazdım doğabilir nedersin.Yuh o kadar da değil
Sen zaten totalsin de belli etmiyorsun inşallah zeytinlik dizin total olur da görürüm seniSen ab'ci ben totalci oldum şimdi? 😱 Bu tartışma kötü yerlere gidiyor bitirmek lazım.
Adam Arka Sokaklar'ı izliyor AB olabilir mi sence o da bizim gibi Ağır TOTAL işte.Sen zaten totalsin de belli etmiyorsun inşallah zeytinlik dizin total olur da görürüm seni
O saatte doğacağına ölsün daha iyi eğer Show arkasında durmazsa basarım küfürü. Yükselecek bu haftaBence gayet iyi 2. bir Adını Kalbime Yazdım doğabilir nedersin.
Ne oldu sen daha Sılayı halletmedimCumaları Yalan Dünya izlersen Kanal D'ye bir telefon çakarım alır diziyi. Ama gece 00.00'da yayınlar mı orasını bilemem.
°°°mobil mesaj°°°
Artık yükselsin ya yazık o kadar Para gidiyor.O saatte doğacağına ölsün daha iyi eğer Show arkasında durmazsa basarım küfürü. Yükselecek bu hafta
Totalle motalle işim olmaz benim ben kalite nerdeyse ordayım. O da ab'de. Ayrıca Kanal D'den total iş çıkmaz kolay kolay. İçim rahat.Sen zaten totalsin de belli etmiyorsun inşallah zeytinlik dizin total olur da görürüm seni
Yok yahu 1 hafta izlesem 1 ay izlemiyorum. Ne zaman heyecanlı olay varsa bakarız Rıza Baba'ya. Hem ab'de de 6'ya fırladı.Adam Arka Sokaklar'ı izliyor AB olabilir mi sence o da bizim gibi Ağır TOTAL işte.
Kanal D den AB işleri de görüyoruz zatenTotalle motalle işim olmaz benim ben kalite nerdeyse ordayım. O da ab'de. Ayrıca Kanal D'den total iş çıkmaz kolay kolay. İçim rahat.
Sanki senin cebinden gidiyor bırak Show düşünsünArtık yükselsin ya yazık o kadar Para gidiyor.
Kayıp'la Cinayet'i saymazsak en düşük dizisi 5 alıyor ab'de daha ne.Kanal D den AB işleri de görüyoruz zaten
Bizim total dediğimiz dizi Karagül 8 alıyor naber.Kayıp'la Cinayet'i saymazsak en düşük dizisi 5 alıyor ab'de daha ne.
Sonuçta totalde 11 aldığı için ağır total olmuş oluyor. Son zamanlarda 7'ye düşmüştü zaten daha da düşer. Ama bu tartışmaları yarına saklayalım.Bizim total dediğimiz dizi Karagül 8 alıyor naber.
Hala tartışacak yüzün mü var seninSonuçta totalde 11 aldığı için ağır total olmuş oluyor. Son zamanlarda 7'ye düşmüştü zaten daha da düşer. Ama bu tartışmaları yarına saklayalım.
Özellikle gelecek yıl kuvvetli bir artış bekliyorum, dizinin hikayesi açılıyor gittikçi zaten oyunculuklar muazzam.Sonuçta totalde 11 aldığı için ağır total olmuş oluyor. Son zamanlarda 7'ye düşmüştü zaten daha da düşer. Ama bu tartışmaları yarına saklayalım.
Belki borsaya girdim Ciner Holding'e para yatırdım düşünürüm düşünürüm.Kanal D den AB işleri de görüyoruz zaten
Sanki senin cebinden gidiyor bırak Show düşünsün
Gülse hakaret ve küfür dolu mesajlarla geri dönünce ben de bu yola baş vurdum ne yapayım. Umut fakirin ekmeğidir.O saatte doğacağına ölsün daha iyi eğer Show arkasında durmazsa basarım küfürü. Yükselecek bu hafta
Ne oldu sen daha Sılayı halletmedim