Etkiye tepki yapmak gibi olmasın ama yolladığın video çok bir etki yaratmadı ben de . Sonuna kadar izledim bir şey yakalarım diye ama olmadı.bende aynı tepkiyi yaramadı valla
bu da bir bakış açısı
Etkiye tepki yapmak gibi olmasın ama yolladığın video çok bir etki yaratmadı ben de . Sonuna kadar izledim bir şey yakalarım diye ama olmadı.bende aynı tepkiyi yaramadı valla
bu da bir bakış açısı
sonuna kadar izledin ve içi inceten duyguyu yakalıyamadın mı. pes. ruhsuz, kalpsiz deniz.Etkiye tepki yapmak gibi olmasın ama yolladığın video çok bir etki yaratmadı ben de . Sonuna kadar izledim bir şey yakalarım diye ama olmadı.
Valla dizilerde yahut filmlerde müzikle beraber o tadı daha iyi alıyorum ben. Sen nasıl benim gönderdiğim videodan duygu alamadın ben aldıysam aynı şekilde sen de kendi gönderdiğinden almışsın ben alamadım. Bu insanın beğenileri bir harika dostum.sonuna kadar izledin ve içi inceten duyguyu yakalıyamadın mı. pes. ruhsuz, kalpsiz deniz.
eminim öyledirValla dizilerde yahut filmlerde müzikle beraber o tadı daha iyi alıyorum ben. Sen nasıl benim gönderdiğim videodan duygu alamadın ben aldıysam aynı şekilde sen de kendi gönderdiğinden almışsın ben alamadım. Bu insanın beğenileri bir harika dostum.
Kanki şaka maka Kayıp biterse Beni Böyle Sev'e beklerim seni. Eminim beğenirsin o beğenmediğin Reyhan'a güldüğün kadar ağlarsın da benden sana garanti.eminim öyledir
çok isterdim ama haftada 2 dizilik kotam var onu da kurt seyit ve şura ile doldurucam.Kanki şaka maka Kayıp biterse Beni Böyle Sev'e beklerim seni. Eminim beğenirsin o beğenmediğin Reyhan'a güldüğün kadar ağlarsın da benden sana garanti.
Peki sen bilirsinçok isterdim ama haftada 2 dizilik kotam var onu da kurt seyit ve şura ile doldurucam.
Niye trip atayım Kurt Seyit izleyeceğim dedin ne diyeyim yani hayır Beni Böyle Sev'i izleyecek misin diyeyim.hemen de tripcanlık yaparmış
evet konuyu uzatıp olayı klitle sonlandırabilirdik.Niye trip atayım Kurt Seyit izleyeceğim dedin ne diyeyim yani hayır Beni Böyle Sev'i izleyecek misin diyeyim.
Arada 1 reyting bile yok. Kaldı ki AS total de yukseldikçe AB sininde umutla arttıgını uman insanların, Karadıyıma laf etmeden önce oturup düşünmesi gerek😉dememişmiydim karadayı total işi diye sahte ab ciler @EveN @Bully ve karadayıcılar @Yakamoz-Asi @Forumdash
as ile bnm alakam ne kiArada 1 reyting bile yok. Kaldı ki AS total de yukseldikçe AB sininde umutla arttıgını uman insanların, Karadıyıma laf etmeden önce oturup düşünmesi gerek😉