dememişmiydim karadayı total işi diye sahte ab ciler @EveN @Bully ve karadayıcılar @Yakamoz-Asi @ForumdashPazartesi Verileri Final
TOTAL GRUBU
O Ses Türkiye Reyting Ortalaması: 10,4
Karadayı Reyting Ortalaması: 10,66
O Ses Türkiye 8 kere 1. olmuş.
Karadayı 10 kere 1. olmuş.
A/B GRUBU
O Ses Türkiye Reyting Ortalaması: 12,41
Karadayı Reyting Ortalaması: 9,8
O Ses Türkiye 15 kere 1. olmuş.
Karadayı 3 kere 1. olmuş.
Karadayı önümüzdeki haftadan itibaren ab'de coşmaya başlar.dememişmiydim karadayı total işi diye sahte ab ciler @EveN @Bully ve karadayıcılar @Yakamoz-Asi @Forumdash
Karadayı önümüzdeki haftadan itibaren ab'de coşmaya başlar.
Karadayı önümüzdeki haftadan itibaren ab'de coşmaya başlar.
o zaman iddaalı bir iş yoktu iddaalı bir yapım geldi mi görüyoruz ayrıca ortalamasına bakalım dizi total dizisiGecen hafta 12.48 reyting alan Karadayi degildi tabi
trt ortalaması değil bunlar, reyting sıralaması.Çarşamba konusunu Çarşamba konuşuruz bence yeri burası değil. Evet başarılı. Trt ortalamasına baktığımızda gayet başarılı bir dizi.
Trt'nin şuan en iyi 4.dizisitrt ortalaması değil bunlar, reyting sıralaması.
11. demek istedin ?Trt'nin şuan en iyi 4.dizisi
He prestij olarak bakarsak 1.diyebiliriz.
Yoo öyle demek istemedim. Diziye bir kere şans verip izlesen en azından şuan yolladığım yeri azıcık izlersen mutlu olurum yorumunu bekliyorum olur mu ?11. demek istedin ?
Yoo öyle demek istemedim. Diziye bir kere şans verip izlesen en azından şuan yolladığım yeri azıcık izlersen mutlu olurum yorumunu bekliyorum olur mu ?
Lütfen izle dedim bak.
Oyunculuklar kötü mü özellikle kadın mı 😱 Ben Reyhan'ın oynadığı duygusal sahnelerde ağladığımı bilirimaşırı beğenmedim deniz. senaryo yerinde ama oyunculuk olarak değerlendirirsek kötü özellikle kadın..
@denizz19 bir tana de benden sana, bende yeri çok ayrı olan sahnelerden 1 tanesi..
bende aynı tepkiyi yaramadı vallaOyunculuklar kötü mü özellikle kadın mı 😱 Ben Reyhan'ın oynadığı duygusal sahnelerde ağladığımı bilirim
İzliyorum şimdi.
bu da bir bakış açısıBüyük Risk çok iyi başlamış tebrikler.