dememişmiydim karadayı total işi diyePazartesi Verileri Final
TOTAL GRUBU
O Ses Türkiye Reyting Ortalaması: 10,4
Karadayı Reyting Ortalaması: 10,66
O Ses Türkiye 8 kere 1. olmuş.
Karadayı 10 kere 1. olmuş.
A/B GRUBU
O Ses Türkiye Reyting Ortalaması: 12,41
Karadayı Reyting Ortalaması: 9,8
O Ses Türkiye 15 kere 1. olmuş.
Karadayı 3 kere 1. olmuş.
Karadayı önümüzdeki haftadan itibaren ab'de coşmaya başlar.dememişmiydim karadayı total işi diyesahte ab ciler @EveN @Bully
ve karadayıcılar @Yakamoz-Asi @Forumdash
Karadayı önümüzdeki haftadan itibaren ab'de coşmaya başlar.![]()
Karadayı önümüzdeki haftadan itibaren ab'de coşmaya başlar.![]()
o zaman iddaalı bir iş yoktu iddaalı bir yapım geldi mi görüyoruz ayrıca ortalamasına bakalım dizi total dizisiGecen hafta 12.48 reyting alan Karadayi degildi tabi![]()
trt ortalaması değil bunlar, reyting sıralaması.Çarşamba konusunu Çarşamba konuşuruz bence yeri burası değil.Evet başarılı. Trt ortalamasına baktığımızda gayet başarılı bir dizi.
![]()
Trt'nin şuan en iyi 4.dizisitrt ortalaması değil bunlar, reyting sıralaması.![]()
11. demek istedin ?Trt'nin şuan en iyi 4.dizisi
He prestij olarak bakarsak 1.diyebiliriz.![]()
Yoo öyle demek istemedim. Diziye bir kere şans verip izlesen en azından şuan yolladığım yeri azıcık izlersen mutlu olurum yorumunu bekliyorum olur mu ?11. demek istedin ?![]()
Yoo öyle demek istemedim. Diziye bir kere şans verip izlesen en azından şuan yolladığım yeri azıcık izlersen mutlu olurum yorumunu bekliyorum olur mu ?
Lütfen izle dedim bak.![]()
Oyunculuklar kötü mü özellikle kadın mı 😱 Ben Reyhan'ın oynadığı duygusal sahnelerde ağladığımı bilirimaşırı beğenmedim deniz.senaryo yerinde ama oyunculuk olarak değerlendirirsek kötü özellikle kadın..
@denizz19 bir tana de benden sana, bende yeri çok ayrı olan sahnelerden 1 tanesi..
bende aynı tepkiyi yaramadı vallaOyunculuklar kötü mü özellikle kadın mı 😱 Ben Reyhan'ın oynadığı duygusal sahnelerde ağladığımı bilirim
İzliyorum şimdi.
bu da bir bakış açısıBüyük Risk çok iyi başlamış tebrikler.![]()