20 Ocak 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

O Ses finalde coşmuş :)

Arkadaşım Hoşgeldin yine çok iyi :) :)

Karadayi dün o kadar durgun, heyecansizdi ki, yani Totalde birinci olmasina sasirdim. Tebrikler tüm ekibe.

O Ses ABde cok iyi gitmis ama bunda en heyecanli yerin gece yarisindan sonra ve Karadayi bittikten sonra yayinlanmasida etken. Birinci olacagi belliydi zaten heyecan coktu. Normal :)

Pazartesi Verileri Final

TOTAL GRUBU
O Ses Türkiye
Reyting Ortalaması: 10,4
Karadayı
Reyting Ortalaması: 10,66

O Ses Türkiye 8 kere 1. olmuş.
Karadayı 10 kere 1. olmuş.

A/B GRUBU
O Ses Türkiye
Reyting Ortalaması: 12,41
Karadayı
Reyting Ortalaması: 9,8

O Ses Türkiye 15 kere 1. olmuş.
Karadayı 3 kere
1. olmuş.

Pazartesi Verileri Final

TOTAL GRUBU
O Ses Türkiye
Reyting Ortalaması: 10,4
Karadayı
Reyting Ortalaması: 10,66

O Ses Türkiye 8 kere 1. olmuş.
Karadayı 10 kere 1. olmuş.

A/B GRUBU
O Ses Türkiye
Reyting Ortalaması: 12,41
Karadayı
Reyting Ortalaması: 9,8

O Ses Türkiye 15 kere 1. olmuş.
Karadayı 3 kere
1. olmuş.
dememişmiydim karadayı total işi diye :A sahte ab ciler @EveN @Bully :A ve karadayıcılar @Yakamoz-Asi @Forumdash

Yurdum İnsanı çok kötü başlamış. AB'de ilk 100'de yok. :):)

Asayiş Berkkemal AB'de çok iyi. :A

O Ses Final bölümüyle açık ara yaparak birinci olmuş tebrikler.
Karadayı geçen haftaya göre reytingleri düşmüş(En kötü bugünse bugünde KARADAYI)

karadayı dünkü o durgun ve kötü bölüme rağmen zirvede yer almış üstelik sabah namazına müteakip biten ve finali yayınlanan o sese karşın helal olsun valla demekki az aksiyon olsa neler olacak :D
o ses türkiye karadayıyı totalde geçedi ab grubunda en yüksek reytingini almış final olduğundan normaldir :D

Yoo öyle demek istemedim. Diziye bir kere şans verip izlesen en azından şuan yolladığım yeri azıcık izlersen mutlu olurum yorumunu bekliyorum olur mu ? :)

Lütfen izle dedim bak. :)

aşırı beğenmedim deniz. :) senaryo yerinde ama oyunculuk olarak değerlendirirsek kötü özellikle kadın.. :)

@denizz19 bir tana de benden sana, bende yeri çok ayrı olan sahnelerden 1 tanesi.. :)

aşırı beğenmedim deniz. :) senaryo yerinde ama oyunculuk olarak değerlendirirsek kötü özellikle kadın.. :)

@denizz19 bir tana de benden sana, bende yeri çok ayrı olan sahnelerden 1 tanesi.. :)
Oyunculuklar kötü mü özellikle kadın mı 😱 Ben Reyhan'ın oynadığı duygusal sahnelerde ağladığımı bilirim :(
İzliyorum şimdi.