20 Ocak 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

TOTAL20 Ocak 2014 Pazartesi
TitleChannelDateStart timeEnd timeRtg%(Net)Share%(Net)TVR%
1KARADAYIATV20.01.201420:41:3423:50:3910,6624,8142,95
2O SES TURKIYESTAR TV20.01.201420:22:0524:32:1110,6126,2240,46
3O SES TURKIYE OZETSTAR TV20.01.201419:59:5120:22:055,8214,3240,64

AB20 Ocak 2014 Pazartesi
TitleChannelDateStart timeEnd timeRtg%(Net)Share%(Net)TVR%
1O SES TURKIYESTAR TV20.01.201420:22:0524:32:1115,7238,4440,89
2KARADAYIATV20.01.201420:41:3423:50:399,8022,7643,04

3
O SES TURKIYE OZETSTAR TV20.01.201419:59:5120:22:059,0424,3937,08

Liderliği vermemiş helal Karadayı'ya Ab grbunda çok iyi 15 almış Oses Final bölümünde

Kayıp ciddi anlamda kötü. O efsane diyeceğimiz bölüme bu oranı alıyorsa varsın bitsin...
O ses ab de ne yapmış öyle, az kalsın 22 dakikalık özeti karadayıyı geçecekmiş. Ab 15 :) ama totelde 2. Olabilmiş.
Karadayı totelde kıl payı 1. Olmuş, ab de sert düşmüş. :)

Totalde Karadayı, AB grubunda ise O Ses Türkiye zirvede tebrikler.

Karadayı geçen haftaya göre iki grupta da oldukça düşüş yaşamasına rağmen totalin zirvesini kimselere bırakmadı. AB grubunda ise 2.oldu.

O Ses Türkiye final bölümüyle iki grupta da oranlarını arttırarak totalde 2.olurken AB grubunda zirveyi açık ara ele geçirdi.

Beni Böyle Sev geçen haftaya oranla bu hafta hem total hem de AB oranlarını arttırmayı başardı. Bu zorlu günde dizi çok iyi direniyor.

Pis Yedili için yolun sonu görünüyor gibi. Totalde ortalama giderken, AB grubunda çok kötü sonuçlar alarak vasat bir performans gösterdi.

Kayıp istenilen oranları halâ alamıyor ve işi gerçekten zor görünüyor.

Arkadaşım Hoşgeldin tekrar bölümüyle bile çok başarılı sonuçlar aldı.

Gördün mü @yakup09 @Bully Beni Böyle Sev nasıl yükseldi. :D

22ASAYIS BERKKEMAL (OZET)FOX TV22:30:0723:05:022,235,1543,35
Yok artık hemde AB'de. 😱

Totalde Karadayı, AB grubunda ise O Ses Türkiye zirvede tebrikler.

Karadayı geçen haftaya göre iki grupta da oldukça düşüş yaşamasına rağmen totalin zirvesini kimselere bırakmadı. AB grubunda ise 2.oldu.

O Ses Türkiye final bölümüyle iki grupta da oranlarını arttırarak totalde 2.olurken AB grubunda zirveyi açık ara ele geçirdi.

Beni Böyle Sev geçen haftaya oranla bu hafta hem total hem de AB oranlarını arttırmayı başardı. Bu zorlu günde dizi çok iyi direniyor.

Pis Yedili için yolun sonu görünüyor gibi. Totalde ortalama giderken, AB grubunda çok kötü sonuçlar alarak vasat bir performans gösterdi.

Kayıp istenilen oranları halâ alamıyor ve işi gerçekten zor görünüyor.

Arkadaşım Hoşgeldin tekrar bölümüyle bile çok başarılı sonuçlar aldı.

Gördün mü @yakup09 @Bully Beni Böyle Sev nasıl yükseldi. :D
Haftaya düşer ve listeye giremez. :d

Arkadaşım h tekrarı harika oran almış. Ne vardı kayıp alsaydı o rakamı.. :(

Haftaya düşer ve listeye giremez. :D

Arkadaşım h tekrarı harika oran almış. Ne vardı kayıp alsaydı o rakamı.. :(
Haftaya maftaya boş işler bunlar. Bölüm çok iyiydi totalde haftalardır 2,50 zor alıyordu bu hafta 2,80 küsür almış bu başarıdır. Ayrıca geçen hafta 3,07 civarı AB grubunda almıştı bu hafta 3,69'a yükselmiş. Üstelik anlıklar geçen hafta daha yüksekti. :) He tabi sen de haklısın Beni Böyle Sev daha iyilerini hakediyor ki haftaya O Ses olmayacak sanırım yükselir artık. :D

Karadayı ya bak sen :D O Ses'in final bölümüne rağmen geçit vermemiş ve günün en çok izlenileni olmuş helal olsun haftaya O Ses'in yokluğunda oranlarını epey yükseltebilir
O Ses final bölümü olmasına rağmen 2. olmuş çok kötü 15 almış Ab de ama Ab önemli değil :)
Beni Böyle Sev ne zaman bitiyor ya kaç haftadır onu bekliyorum :D Anneme demiştim bitecek diye bitmezse rezil olcaz :D

Karadayı ya bak sen :D O Ses'in final bölümüne rağmen geçit vermemiş ve günün en çok izlenileni olmuş helal olsun haftaya O Ses'in yokluğunda oranlarını epey yükseltebilir
O Ses final bölümü olmasına rağmen 2. olmuş çok kötü 15 almış Ab de ama Ab önemli değil :)
Beni Böyle Sev ne zaman bitiyor ya kaç haftadır onu bekliyorum :D Anneme demiştim bitecek diye bitmezse rezil olcaz :D
Beni Böyle Sev bitmiyor neden öyle bir şey söyledin annene Kadir. Annene söyle bitmiyor yok öyle bir şey. :) Seni kandırmışlar.

Haftaya maftaya boş işler bunlar. Bölüm çok iyiydi totalde haftalardır 2,50 zor alıyordu bu hafta 2,80 küsür almış bu başarıdır. Ayrıca geçen hafta 3,07 civarı AB grubunda almıştı bu hafta 3,69'a yükselmiş. Üstelik anlıklar geçen hafta daha yüksekti. :) He tabi sen de haklısın Beni Böyle Sev daha iyilerini hakediyor ki haftaya O Ses olmayacak sanırım yükselir artık. :D
Boş işer diyosun da, her çarşamba haftaya kelemesini sende söylüyosun. :)

O gün de söylemiştim dizinin bitmeyeceğini yalan haber olduğunu. Dizi çok başarılı gidiyor neden bitsin. :) Annene söyle rahatça izlesin önümüzdeki bölümler daha da güzelleşecek. :)
Başarılı mı? :)

o ses ab de napmış 😱
karadayı o ses iddaalı olunca düşmüş normal :) diyorum pazartesi boş 2 güçlü iş var birinde program düşüklüğü olunca öteki fırlıyor :F
kayıp kötü gitmiş ama artı kartış beklememeli
artık BOMBOŞ pazartesi ekranlarında ne izlense ki :F star bari beni affet i koysun pazartesi prime time a en azından totali kurtarır :F

kanal d 1 haftaya mahasus arkadaşım hoşgeldin in yeni bölümünü denemeli bence :A
kanal d ve star haber iyi gitmiş

O Ses final bölümüyle ki grupta da harika gitmiş. :) Totalde az farkla zirveyi kaçırırken, ab'de 15 alarak uçmuş. :D Özeti de ikinci oluyormuş az daha. :D

Karadayı iki grupta da çok sert bir düşüş yaşamış.. :)

Arkadaşım Hoşgeldin tekrarıyla yine coşanze yapmış. :D Her gün olsun yine izlenir. :)

Pis Yedili çok kötü. Ab'de Asayiş Berkkemal'e geçilmiş..

Beni Böyle Sev oranlarını biraz yükseltmiş. Kanal için oranları iyi. O yüzden dizi için sıkıntılı bir durum yok. :)

Kayıp kötü maalesef..

O Ses Final coşum coşum coşmuş. :) Mükemmel kalitesiyle 15 reyting alarak rakibine 6 reyting fark yapmış. :)

Tebrikler Acun Medya. :Z

Karadayı yine totalci olmuş, reytingleri fena düşmüş. :)

Kayıp..............Aranıyor!:bhr: