yok haberlere bakıyorum daGelin Kaynana yemek yapıp damata(oğlana) yediriyor Noldu reyting mi kırmış gene balkanlara mı satilmiş
yok haberlere bakıyorum daGelin Kaynana yemek yapıp damata(oğlana) yediriyor Noldu reyting mi kırmış gene balkanlara mı satilmiş
TOTAL | 20 Ocak 2014 Pazartesi | |||||||
Title | Channel | Date | Start time | End time | Rtg%(Net) | Share%(Net) | TVR% | |
1 | KARADAYI | ATV | 20.01.2014 | 20:41:34 | 23:50:39 | 10,66 | 24,81 | 42,95 |
2 | O SES TURKIYE | STAR TV | 20.01.2014 | 20:22:05 | 24:32:11 | 10,61 | 26,22 | 40,46 |
3 | O SES TURKIYE OZET | STAR TV | 20.01.2014 | 19:59:51 | 20:22:05 | 5,82 | 14,32 | 40,64 |
AB | 20 Ocak 2014 Pazartesi | |||||||
Title | Channel | Date | Start time | End time | Rtg%(Net) | Share%(Net) | TVR% | |
1 | O SES TURKIYE | STAR TV | 20.01.2014 | 20:22:05 | 24:32:11 | 15,72 | 38,44 | 40,89 |
2 | KARADAYI | ATV | 20.01.2014 | 20:41:34 | 23:50:39 | 9,80 | 22,76 | 43,04 |
3 | O SES TURKIYE OZET | STAR TV | 20.01.2014 | 19:59:51 | 20:22:05 | 9,04 | 24,39 | 37,08 |
Haftaya düşer ve listeye giremez.Totalde Karadayı, AB grubunda ise O Ses Türkiye zirvede tebrikler.
Karadayı geçen haftaya göre iki grupta da oldukça düşüş yaşamasına rağmen totalin zirvesini kimselere bırakmadı. AB grubunda ise 2.oldu.
O Ses Türkiye final bölümüyle iki grupta da oranlarını arttırarak totalde 2.olurken AB grubunda zirveyi açık ara ele geçirdi.
Beni Böyle Sev geçen haftaya oranla bu hafta hem total hem de AB oranlarını arttırmayı başardı. Bu zorlu günde dizi çok iyi direniyor.
Pis Yedili için yolun sonu görünüyor gibi. Totalde ortalama giderken, AB grubunda çok kötü sonuçlar alarak vasat bir performans gösterdi.
Kayıp istenilen oranları halâ alamıyor ve işi gerçekten zor görünüyor.
Arkadaşım Hoşgeldin tekrar bölümüyle bile çok başarılı sonuçlar aldı.
Gördün mü @yakup09 @Bully Beni Böyle Sev nasıl yükseldi.
Haftaya maftaya boş işler bunlar. Bölüm çok iyiydi totalde haftalardır 2,50 zor alıyordu bu hafta 2,80 küsür almış bu başarıdır. Ayrıca geçen hafta 3,07 civarı AB grubunda almıştı bu hafta 3,69'a yükselmiş. Üstelik anlıklar geçen hafta daha yüksekti. He tabi sen de haklısın Beni Böyle Sev daha iyilerini hakediyor ki haftaya O Ses olmayacak sanırım yükselir artık.Haftaya düşer ve listeye giremez.
Arkadaşım h tekrarı harika oran almış. Ne vardı kayıp alsaydı o rakamı..
Beni Böyle Sev bitmiyor neden öyle bir şey söyledin annene Kadir. Annene söyle bitmiyor yok öyle bir şey. Seni kandırmışlar.Karadayı ya bak sen O Ses'in final bölümüne rağmen geçit vermemiş ve günün en çok izlenileni olmuş helal olsun haftaya O Ses'in yokluğunda oranlarını epey yükseltebilir
O Ses final bölümü olmasına rağmen 2. olmuş çok kötü 15 almış Ab de ama Ab önemli değil
Beni Böyle Sev ne zaman bitiyor ya kaç haftadır onu bekliyorum Anneme demiştim bitecek diye bitmezse rezil olcaz
Forumda açılmıştı bende söylemiştim.Off kötü oldu buBeni Böyle Sev bitmiyor neden öyle bir şey söyledin annene Kadir. Annene söyle bitmiyor yok öyle bir şey. Seni kandırmışlar.
O gün de söylemiştim dizinin bitmeyeceğini yalan haber olduğunu. Dizi çok başarılı gidiyor neden bitsin. Annene söyle rahatça izlesin önümüzdeki bölümler daha da güzelleşecek.Forumda açılmıştı bende söylemiştim.Off kötü oldu bu
Boş işer diyosun da, her çarşamba haftaya kelemesini sende söylüyosun.Haftaya maftaya boş işler bunlar. Bölüm çok iyiydi totalde haftalardır 2,50 zor alıyordu bu hafta 2,80 küsür almış bu başarıdır. Ayrıca geçen hafta 3,07 civarı AB grubunda almıştı bu hafta 3,69'a yükselmiş. Üstelik anlıklar geçen hafta daha yüksekti. He tabi sen de haklısın Beni Böyle Sev daha iyilerini hakediyor ki haftaya O Ses olmayacak sanırım yükselir artık.
Başarılı mı?O gün de söylemiştim dizinin bitmeyeceğini yalan haber olduğunu. Dizi çok başarılı gidiyor neden bitsin. Annene söyle rahatça izlesin önümüzdeki bölümler daha da güzelleşecek.
Çarşamba konusunu Çarşamba konuşuruz bence yeri burası değil. Evet başarılı. Trt ortalamasına baktığımızda gayet başarılı bir dizi.Boş işer diyosun da, her çarşamba haftaya kelemesini sende söylüyosun.
Başarılı mı?