20 Ocak 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

sonuna kadar izledin ve içi inceten duyguyu yakalıyamadın mı. pes. :D ruhsuz, kalpsiz deniz. :)
Valla dizilerde yahut filmlerde müzikle beraber o tadı daha iyi alıyorum ben. Sen nasıl benim gönderdiğim videodan duygu alamadın ben aldıysam aynı şekilde sen de kendi gönderdiğinden almışsın ben alamadım. Bu insanın beğenileri bir harika dostum. :D

Valla dizilerde yahut filmlerde müzikle beraber o tadı daha iyi alıyorum ben. Sen nasıl benim gönderdiğim videodan duygu alamadın ben aldıysam aynı şekilde sen de kendi gönderdiğinden almışsın ben alamadım. Bu insanın beğenileri bir harika dostum. :D
eminim öyledir :A

O ses Türkiye A\B`de rekor sonuçlar almış.bu grupta 15 almak totale göre çok daha zor
Büyük Risk yeni kanalında ilk bölüme rağmen iyi gitmiş
Beni böyle sev A\B`de iyi gidiyor

Büyük Risk beklediğimden iyi başlamış Tebrikler. :)

Yurdum Insan'ı çok kötü başlamış ben Dün biraz Izledim aşırı derece de yapmacık olmuş Suavi nasıl görmüyor tutmayacağını yazık onca Masrafa emeğe yazık. :)

Karadayı çok iyi Oranlar almış yine Tebrikler. :)

O Ses Türkiye Final Bölümü ile çok iyi Oranlar almış özellikle AB'de Uçmuş adeta Tebrikler. :)

Hazır da O Ses Türkiye bitmişken Arkadaşım Hoşgeldin pazartesi akşamları yayınlanmalı bence. :)

Karadayı Totade zirvede yer almış ab de ise 2.olmuş lakin oranlarında gözle görülür bir düşüş var.(ab grubunda MY ve medcezirin karadayıyı geçeceğini düşünüyorum.Totaldede geçebilirler çünkü my ve medcezirin bu bölümleri aksiyon ve heyecenlı:D)
O ses totalde normal ab de ise çok iyi oranlar almış.
Beni Affet iki gruptada çok başarılı gitmiş.Her iki gruptada 5 reyting barajını aşmış.Star bu diziyi 20.00 da yayınlasa daha fazla izlenir nede olsa çoğunluk kadın izleyici:D
Arkadaşım Hoşgeldin tekrar bölüm olmasına rağmen çok başarılı gitmiş.Kanal d nin dizilerini bile geçmeyi başarmış hemde tekrar bölümü olmasına rağmen.Eğer kanal d AH i pazartesiye koyarsa perşembe aldığı oranlardan daha iyi oranlar alır.
Müge Anlı yine harikalar yaratıyor.Kadın bence gündüz kuşağı programları arasında en iyisi:D
Kayıp umutsuz vaka.
Pis yediliyi ara ki bulasın:D
Haberler ise totalde kanal d ab de ise star lider her iki kanalı da tebrik ediyorum.

Arada 1 reyting bile yok. Kaldı ki AS total de yukseldikçe AB sininde umutla arttıgını uman insanların, Karadıyıma laf etmeden önce oturup düşünmesi gerek😉
(b) as ile bnm alakam ne ki (b)
ayrıca total totaldir totalliği abartırsa ağır total olur:A karadayı ay yapım dizisi bu nedenle total bir dizi olabiliyorsa sorun vardır:X

Arkadaşım Hoşgeldin Vadinin arasında başlıyor. 22.00, 22.15, 22.30 gibi saatlerde başlayan yapımlar tehlikelidir. Kaldı ki 22.30 yazıp 22.15.gibi başlatıyorlar programı. Çoğu kişi dizisini yarım bırakmadığı için ilk anlık kötü geliyor herkesin de bildiği gibi.

Oysa Pazartesi ve ya Cuma olsa çok daha iyi gider. Cuma yayınlansın Yalan Dünya da Pazartesiye gelsin. :X

°°°mobil mesaj°°°

foruma sonunda girebildim oh be internettim yoktu.
o ses türkiye final bölümü müthişti hasan şampiyon oldu :) total 10.61 reyting ile 2.olmuş ama ab de 15.72 reytingle rakibine büyük fark atmış özeti de 9.04 😎

Forum İstatistikleri

Konular
173,041
Üyeler
8,483
Son Üye
justking