Alt Yazı mı, Dublaj mı?

Filmleri Altyazılı mı Dublajlı mı Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    17

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
14,232
Puanı
1,060
Alt Yazı Mı, Dublaj Mı?

Yorumlarınızı merakla bekliyorum. :)

dublaj tabi ki ben film mi izlicem alt yazı mı okuyacam :D

yav dublajlı tercih ederim altyazılı olunca altyazıyı okumaktan filmi kaçırıyoz yüzleri iyi göremiyoz sanki eskiden altyazı vardı

Altyazılı tabii ki. Altyazıyı okumaktan filmi kaçırıyoruz falan diyenleri anlamıyorum herhalde hiç altyazılı izlememişler veya sadece 1-2 kez önyargılı bir şekilde izlemişler. Asıl dublajla izleyince film kaçıyor. :) Oyunculukta oyunculuk kadar sesi kullanabilmek de önemlidir. Özellikle sevdiğim oyuncuların filmlerini dublajla izlemek çok komik geliyor. Sevdiğiniz oyuncuların kendi sesini bilmemek tuhaf duygu olsa gerek. :):)

Zaten çok az izliyorum o da dublajlı yani. :D

@Reytinger yahu sizin örgüte Ozan'da katıldı galiba. :(
Benden önce altyazılı izliyorsun da ben dublajlı izle demişim de dublajlı izlemeye başlamışsın gibi anlaşılıyor mesajından. :D

Altyazılı tabii ki. Altyazıyı okumaktan filmi kaçırıyoruz falan diyenleri anlamıyorum herhalde hiç altyazılı izlememişler veya sadece 1-2 kez önyargılı bir şekilde izlemişler. Asıl dublajla izleyince film kaçıyor. :) Oyunculukta oyunculuk kadar sesi kullanabilmek de önemlidir. Özellikle sevdiğim oyuncuların filmlerini dublajla izlemek çok komik geliyor. Sevdiğiniz oyuncuların kendi sesini bilmemek tuhaf duygu olsa gerek. :):)

Benden önce altyazılı izliyorsun da ben dublajlı izle demişim de dublajlı izlemeye başlamışsın gibi anlaşılıyor mesajından. :D
Pardon dublajlı değil alt yazılı olacaktı yanlış yazdım. Sabah sabah tabii. :X